דווקא באלי שיבנו פה איזה דיסני וורלד כזה שהוא יהיה חצי פארק מים וחצי פארק רגיל.
שילוב כזה מעניין.
זה יוכל להיות האטרקציה הראשונה שגם תיירים יבואו בשבילה לעיר, ועל הדרך אנשים גם יראו את המוזיאונים החדשים ואת הקטר וגם צריכים לדעתי חייבים לשפר את הגן חיות הקלוקל שיש בפאתי העיר.
יש לו פוטנציאל לא ממומש.
אם יעשו את זה+פארק ענק (ולא, לא כמו עיר המלכים שהיה קטן ועלוב)+שתי מלונות בנוסף ללאונרדו שיהיו ברמה של 5 כוכבים עם 1000 חדרים אז יהיה לעיר פוטנציאל תיירותי אדיר.
ככה לפחות נראה לי מנקודת המבט שלי.
דר אדום בנשמה כתב:
שילוב כזה מעניין.
זה יוכל להיות האטרקציה הראשונה שגם תיירים יבואו בשבילה לעיר, ועל הדרך אנשים גם יראו את המוזיאונים החדשים ואת הקטר וגם צריכים לדעתי חייבים לשפר את הגן חיות הקלוקל שיש בפאתי העיר.
יש לו פוטנציאל לא ממומש.
אם יעשו את זה+פארק ענק (ולא, לא כמו עיר המלכים שהיה קטן ועלוב)+שתי מלונות בנוסף ללאונרדו שיהיו ברמה של 5 כוכבים עם 1000 חדרים אז יהיה לעיר פוטנציאל תיירותי אדיר.
זה הביצה והתרנגולת.
לא יבנו פה דברים כאלה כי אין פה מלונות מפוארים.
yakar כתב:
זה הביצה והתרנגולת.
אי אפשר לדעת.
אפשר לבנות גם מלון במקביל לפארק, מלון ליד הפארק כמו שיש מלון ליד היורודיסני בפאריז (הייתי במלון הזה בטיול בר מצווה מאוחר בגיל 15 לפניי עשור, היה אחלה).
דבר כזה יכול לעשות לעיר רק טוב.
חבל שלא שוקלים מהלך שכזה ולא מעניין אותי שום ביצים ותרנגולות... (ואני יודע את המשל והנמשל על הביצה והתרנגולת ומה הגיע קודם וכו').
דר אדום בנשמה כתב:
שילוב כזה מעניין.
יש לו פוטנציאל לא ממומש.
yakar כתב:
זה הביצה והתרנגולת.
לא ייבנו כאן דברים כאלה כפי שלא בנו דברים כאלה באף מקום אחר במדינה.
אנשי העסקים בארץ הם חסרי דמיון ומעוף, הם מילאו את כל המדינה בקניונים מיותרים, שם נגמר הדמיון שלהם.
ובקשר לבתי מלון מפוארים: אני אופטימי בקשר לזה. ברגע שפרויקט הצפת נחל באר שבע ירקום עור וגידים, ייבנו לאורך שתי גדותיו עשרות בתי מלון, אטרקציות מים ומסעדות. גם נמל תעופה בנבטים ידחוף את התיירות בעיר קדימה (והנמל הזה ייבנה, כי בצפון יעשו להם הרבה צרות נגד נמל תעופה בעמק יזרעאל).
zahipan כתב:ן
איקאה רכשו מגרש של 70 דונם ליד מה שהיה פעם "חוצות להב", צמוד למחלף שרה.
יכול להיות שסינמה סיטי בסופו של דבר לא ייפתח (למען האמת כשהלכתי ליס פלאנט הוא לא היה מלא במיוחד) אבל אם זה יקרה, ייפתח במקומו מתחם אחר ולא איקאה.
בכל מקרה, אם אני הייתי יזם והייתי רוצה להשקיע את הכסף שלי בעיר באר שבע, הייתי בונה מתחם סקי שלג ענק כמו בדובאי, הייתי בונה בריכת ענק כאשר מסביבה הייתי מקים בתי מלון כמו שבנו בצ'ילה או שהייתי בונה לונה פארק ענק שמזכיר יותר את הדיסנילנד מאשר את לונה פארק ת"א והסופרלנד הפצפונים.
וגם גלגל ענק כמו הסינגפור פלייר בא בחשבון..
אפשר גם מגדל כמו אייפל ופירמידות כמו במצרים.
הרכב מנצח.
דר אדום בנשמה כתב:
שילוב כזה מעניין.
יש לו פוטנציאל לא ממומש.