דיון הסמרטפונים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דיון הסמרטפונים
שמתי לב שאין פה דיון על סמרטפונים, היה על מכוניות שמישהו ביקש המלצה וכו'.
אז חשבתי למה לא לפתוח דיון על סמרטפונים.
איזה סמרטפון יש לכם?
ואתם מעדיפים מכשירי אייפון או מכשירי אנדרואיד?
אז חשבתי למה לא לפתוח דיון על סמרטפונים.
איזה סמרטפון יש לכם?
ואתם מעדיפים מכשירי אייפון או מכשירי אנדרואיד?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: דיון הסמרטפונים
xiaomi redmi note 3
אנשים חושבים שאני מקבל אחוזים על הרכישה שלו, אבל ממש לא. מדובר על מכשיר פשוט אדיר בכל פרמטר, בייחוד בעלות מול תועלת.
140 דולר
אנשים חושבים שאני מקבל אחוזים על הרכישה שלו, אבל ממש לא. מדובר על מכשיר פשוט אדיר בכל פרמטר, בייחוד בעלות מול תועלת.
140 דולר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איך מבטאים את זה בכללTotti כתב:xiaomi redmi note 3
140 דולר
G4, מדי פעם נתקע(בעיקר עם הווצאפ), חוץ מזה אחלה
- The red one
הסמארטפון הכי גרוע ביקום. עוד מעט יילך לך הלוח אם. פשוט הזוי שחברה כמו LG הוציאה סמארטפון עם כזה פאק.Noam98 כתב:G4, מדי פעם נתקע(בעיקר עם הווצאפ), חוץ מזה אחלה
ממליץ לך לגבות את המידע כי לא תוכל להחזיר
- OMERREMO33
שאיומיNoam98 כתב: איך מבטאים את זה בכלל
קרה כבר, קיבלתי חדש אחרי שלושה ימים. הרוה היה מגובהThe red one כתב: הסמארטפון הכי גרוע ביקום. עוד מעט יילך לך הלוח אם. פשוט הזוי שחברה כמו LG הוציאה סמארטפון עם כזה פאק.
!!!The red one כתב: הסמארטפון הכי גרוע ביקום. עוד מעט יילך לך הלוח אם. פשוט הזוי שחברה כמו LG הוציאה סמארטפון עם כזה פאק.
גם לי הלך הלוח אם באל ג׳י אחרי שנה בלבד
עכשיו אני עם אייפון 6, לא רע בכלל
- The red one
יקרה לך שוב. בפעם הבאה כדאי לך כבר להחליף, חבל כל שנה להתקע עם החרא הזה.Noam98 כתב: קרה כבר, קיבלתי חדש אחרי שלושה ימים. הרוה היה מגובה
ואגב זה לא באמת הסמארטפון הכי גרוע אבל הפאק הזה הזוי..
דעתי:
אין על אפל.
גלקסי סביר אבל לא מתקרב לאייפון.
לLG אני לא מתקרב בגלל הפאשלה שלהם עם ה-4
יש לי סלידה רצינית מאפל, בגלל המחיר אני גם לא רואה את עצמי משחרר מהסלידה הזאת
- דר אדום בנשמה
טוב אז אחרי שפתחתי את הנושא אני אגיד את דעתי ואת הסמרטפון שיש לי.
יש לי סוני אקספריה z5 מכשיר נהדר לדעתי.
ובאופן כללי אני מעדיף אנדרואיד על אייפון כי המערכת באייפון בעייתית.
אלמלא אייפון היו משתמשים בIOS והיו משתמשים במשהו בסגנון של אנדרואיד שלא סגור כלפיי המשתמש הייתי הולך על אייפון כי יש להם איכות חומרה הכי גבוה בשוק.
יש לי סוני אקספריה z5 מכשיר נהדר לדעתי.
ובאופן כללי אני מעדיף אנדרואיד על אייפון כי המערכת באייפון בעייתית.
אלמלא אייפון היו משתמשים בIOS והיו משתמשים במשהו בסגנון של אנדרואיד שלא סגור כלפיי המשתמש הייתי הולך על אייפון כי יש להם איכות חומרה הכי גבוה בשוק.
- The red one
אפל של היום היא לא אפל של פעם, חוץ מאיכות התוצר שלהם.
היא כבר לא מערכת סגורה כמו פעם, כבר לא צריך לפרוץ את האייפון כדי להנות מדברים בסיסיים כמו פעם, וגם המחיר לא כמו פעם. יקר, אבל לא כמו פעם.
בכל מצב אעדיף לשלם עוד קצת לאייפון ואדע שאקבל מכשיר ללא פגמים ועם הרכיבים הטובים בשוק.
והנה אנשים כמו דר ממשיכים להסתובב עם הסטיגמה לגבי המערכת הסגורה. חוץ מעניין הרינגטונים (שגם אליו נכנס פטנט קל) אני לא מצאתי שום דבר שהורס את החוויה שלי ביחס לאנדרואיד
היא כבר לא מערכת סגורה כמו פעם, כבר לא צריך לפרוץ את האייפון כדי להנות מדברים בסיסיים כמו פעם, וגם המחיר לא כמו פעם. יקר, אבל לא כמו פעם.
בכל מצב אעדיף לשלם עוד קצת לאייפון ואדע שאקבל מכשיר ללא פגמים ועם הרכיבים הטובים בשוק.
והנה אנשים כמו דר ממשיכים להסתובב עם הסטיגמה לגבי המערכת הסגורה. חוץ מעניין הרינגטונים (שגם אליו נכנס פטנט קל) אני לא מצאתי שום דבר שהורס את החוויה שלי ביחס לאנדרואיד
- דר אדום בנשמה
אני מוריד שירים.למכשיר שלי (יש לי 2200 שירים וטראקים) אז איך אייפון יכול להיות טוב בשבילי?The red one כתב:אפל של היום היא לא אפל של פעם, חוץ מאיכות התוצר שלהם.
- The red one
ברור שכל אחד וצרכיו. אגב, גם להוריד שירים לאייפון זה כבר ממש לא בעיה, אבל כן אם יש לך אלפים עדיך אנדוראיד. באנרואיד אפשר להוריד ישירות למכשיר, לא?
- דר אדום בנשמה
כן ישירות למכשיר דרך כבל usb.The red one כתב:ברור שכל אחד וצרכיו. אגב, גם להוריד שירים לאייפון זה כבר ממש לא בעיה, אבל כן אם יש לך אלפים עדיך אנדוראיד. באנרואיד אפשר להוריד ישירות למכשיר, לא?