מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: בקבוצה קטנה
קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)
שזה לא נכון להגיד לגבי אשדוד של העונה החולפת.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dor69 כתב: קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)
אז זה אומר שיניב אברגיל יכל לשחק באירופה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

The red one כתב: שזה לא נכון להגיד לגבי אשדוד של העונה החולפת.
בלאומית כמובן שלא, בליגת העל בעונה וחצי שלפני רלוונטי ועוד איך

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב: אז זה אומר שיניב אברגיל יכל לשחק באירופה
זה שי !
גם אקסברד

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זו הכוונה אחי.

נכון, אימאפשרמלונר על אשדוד של הלאומית אבל שם המספרים שלו נאים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

blueman כתב: זאת אומרת שזה לא בדיוק 71 משחקים, יותר בכיוון של 58 משחקים. מתוכם 4 שערים ובסביבות ב 14 בישולים לילד בן 20, אני חושב שזה מספרים יפים מאוד
אנשים פה סופרים לו כמות שערים ובישולים ושוכחים שהוא שיחק בקבוצת תחתית, לצורך העניין, אם בניון לא היה עוזב אותנו בזמנו למכבי חיפה, אני בספק גדול אם היו לו מספרים מרשימים.
כאחד שראה לא מעט משחקים של אשדוד כולל משחקי נוער (בגלל קירבה משפחתית לאחד השחקנים), אני אומר לכם בוודאות שמדובר בעילוי, ברגע שהוא ישפר כמה דברים במשחק שלו (אני בטוח שבכר יעזור לו) אין לי ספק שהוא יגיע לקבוצה בכירה באירופה.
אז במקום לספור לו שערים ובישולים/כסף אני מציע שנתענג על הרגעים שהוא נמצא אצלנו.
נ.ב
ברור לי לגמרי שכשרון/פוטנציאל זה לא ערובה לכלום, וברור לי שיכול להיות שדברים לא יתחברו, אבל אני חושב שעשינו אחלה עסקה שאפילו תשתלם לנו כלכלית בעתיד.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Totti כתב: בקבוצה קטנה
בליגה לאומית. שזה יותר קריטי.
אפילו עידו אקסברד הביא מספרים מטורפים בלאומית. או למשל מתן חוזז ממכבי עם 12 בישולים בשנה שעברה בלאומית , יותר צעיר מאוחנה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yakar כתב: בליגה לאומית. שזה יותר קריטי.
אפילו עידו אקסברד הביא מספרים מטורפים בלאומית. או למשל מתן חוזז ממכבי עם 12 בישולים בשנה שעברה בלאומית , יותר צעיר מאוחנה.
מספרים זה נחמד, אבל מה שמרשים באוחנה אלה דווקא היכולות.
גם מסי לא הרבה להבקיע בתחילת הקריירה ולכולם היה ברור שזה עניין של זמן.

מיכאל אוחנה כישרון על. אני בטוח שהוא ייתן גם מספרים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yakar כתב: בליגה לאומית. שזה יותר קריטי.
הוא בישל 15 אשתקד כמדומני, מה הבעיה עם זה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב: הוא בישל 15 אשתקד כמדומני, מה הבעיה עם זה?
14

אגב, מעניין כמה בישל בעונה הראשונה בליגת העל. מהסרטון שדודו דהאן העלה עוד לפני שנה רואים 2 בישולים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Totti כתב: הוא בישל 15 אשתקד כמדומני, מה הבעיה עם זה?
זה לא בעיה.
אני רק אומר שמספרים בליגה לאומית הם לא תמיד מדד אמין.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

The red one כתב: 14

אגב, מעניין כמה בישל בעונה הראשונה בליגת העל. מהסרטון שדודו דהאן העלה עוד לפני שנה רואים 2 בישולים.
עד הפלייאוף 1
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=2133&stat=4" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

xboy כתב: אנשים פה סופרים לו כמות שערים ובישולים ושוכחים שהוא שיחק בקבוצת תחתית, לצורך העניין, אם בניון לא היה עוזב אותנו בזמנו למכבי חיפה, אני בספק גדול אם היו לו מספרים מרשימים.
כאחד שראה לא מעט משחקים של אשדוד כולל משחקי נוער (בגלל קירבה משפחתית לאחד השחקנים), אני אומר לכם בוודאות שמדובר בעילוי, ברגע שהוא ישפר כמה דברים במשחק שלו (אני בטוח שבכר יעזור לו) אין לי ספק שהוא יגיע לקבוצה בכירה באירופה.
אז במקום לספור לו שערים ובישולים/כסף אני מציע שנתענג על הרגעים שהוא נמצא אצלנו.
נ.ב
ברור לי לגמרי שכשרון/פוטנציאל זה לא ערובה לכלום, וברור לי שיכול להיות שדברים לא יתחברו, אבל אני חושב שעשינו אחלה עסקה שאפילו תשתלם לנו כלכלית בעתיד.
ממש לא סופר לו בישולים ושערים, ההודעה באה כתגובה להודעה שכן ספרה לו אותם ב 71 משחקים ואני טענתי שזה לא מדויק. דבר שני, אני לא יכול להיות כל כך נחרץ כמוך כי לא ראיתי אותו משחק יותר מידי ובטח שלא משחקים מלאים, תקציר פה תקציר שם, כמה דקות פה כמה דקות שם, אין ספק שאם אלונה ובכר החליטו שהוא שווה מיליון יורו כנראה שעקבו אחריו וראו יותר משחק אחד שלו, עדיין חובת ההוכחה עליו ואני מקווה מאוד שבכר יצליח להפיק ממנו את המיטב כמו שההפיק משחקנים אחרים שלנו.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

blueman כתב: ממש לא סופר לו בישולים ושערים, ההודעה באה כתגובה להודעה שכן ספרה לו אותם ב 71 משחקים ואני טענתי שזה לא מדויק. דבר שני, אני לא יכול להיות כל כך נחרץ כמוך כי לא ראיתי אותו משחק יותר מידי ובטח שלא משחקים מלאים, תקציר פה תקציר שם, כמה דקות פה כמה דקות שם, אין ספק שאם אלונה ובכר החליטו שהוא שווה מיליון יורו כנראה שעקבו אחריו וראו יותר משחק אחד שלו, עדיין חובת ההוכחה עליו ואני מקווה מאוד שבכר יצליח להפיק ממנו את המיטב כמו שההפיק משחקנים אחרים שלנו.
אפשר להמשיל את ההעברה הזאת (עם שוני בסגנונות המשחק) להעברה של ברדה בזמנו למכבי חיפה בגיל 19 אחרי 2/3 עונות בלאומית שכיכב בהם, פלוס נחשב כוכב נבחרות הנוער. אני נותן את זה כסייג לא לבנות הרים וגבעות ולהמתין בסבלנות להשתלבות שלו בקבוצת צמרת שמשחקת תחת לחץ קבוע מצד היריבה.

שלח תגובה