יום הכיפורים של מערכת המשפט בישראל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יום הכיפורים של מערכת המשפט בישראל
מעשה בניסים חדד, אזרח נורמטיבי מן השורה ללא עבר פלילי. יום בהיר, לפני כארבע שנים, התדפקה המשטרה על דלת ביתו ועצרה אותן בחשד לביצוע אחד הפשעים הנתעבים והמזעזעים עלי אדמות - אונס תינוק בן שנה וחצי. חדד הכחיש מכל וכל, אולם חוקרי המשטרה לא האמינו לו והוא נשלח אחר כבוד למעצר. משם, קצרה הדרך למעצרו עד תום ההליכים והגשת כתב אישום חמור כנגדו. חדד נבדק בפוליגרף, יצא דובר אמת, ובנוסף - המשטרה בדקה ביסודיות את הנייד ומחשבו האישי, וכן עשתה חיפוש מדוקדק בביתו ולא נמצאה שום אינדיקציה לסטיה פדופילית. לא דבר של מה בכך, בהתחשב בעובדה שפדופילים תמיד משאירים עקבות, בעיקר ברשת. אולם הרכב של שלושה שופטים במחוזי הרשיע אותו פה אחד ודן אותו ל-17 שנות מאסר מאחורי סורג ובריח. חדד לא ויתר וערער על הרשעתו לעליון, נבדק פעמיים נוספות בפוליגרף ויצא שוב דובר אמת. בינתיים, צוות הסנגוריה של חדד החל לחשוף שורה של מחדלים מעוררי פלצות של משטרת ישראל ופרקליטות המדינה, החל מהעלמת סרטוני אבטחה שיכלו לשפוך אור על עובדות המקרה, וכלה בהעלמת ובידוי ראיות שעיקרם זיופי מסמכים קריטיים שעליהם התבססה הרשעתו של חדד. העוול כ"כ זעק לשמיים, עד כדי כך שד"ר חן קוגל, הפתלוג הבכיר במדינת ישראל וזוכה אות אביר איכות השלטון, נכנס לעובי הקורה ולאחר חקירה יסודית של העובדות מצידו שלאחריה התרשם חד משמעית בעניין חפותו של חדד, הסכים לשמש כעד הגנה במשפט, וסיפק רגע דרמטי במיוחד שזעזע את שופטי העליון, שעה שעמד על שולחן העדים ואמר שהוא מוכן לשים את כל המוניטין המקצועי בן עשרות השנים שלו על כך שחדד חף מפשע.
הבוקר, לאחר למעלה מארבע שנים שחדד מאחורי סורג ובריח והפך לשבר כלי, ביהמ"ש העליון החליט לעצור את הטירוף וזיכה אותו...
כאחד שדי עקב אחר הפרשה מתחילתה, אני יכול לומר שככל שהתעמקתי בנושא והתוודעתי לעובדות, המסקנות שלי נוכח רשויות האכיפה בישראל היו מזעזעות. השתלשלות האירועים ומחדלי הרשויות בפרשה אמורה להדיר שינה מעיני כל אזרח במדינה הזו.
הבוקר, לאחר למעלה מארבע שנים שחדד מאחורי סורג ובריח והפך לשבר כלי, ביהמ"ש העליון החליט לעצור את הטירוף וזיכה אותו...
כאחד שדי עקב אחר הפרשה מתחילתה, אני יכול לומר שככל שהתעמקתי בנושא והתוודעתי לעובדות, המסקנות שלי נוכח רשויות האכיפה בישראל היו מזעזעות. השתלשלות האירועים ומחדלי הרשויות בפרשה אמורה להדיר שינה מעיני כל אזרח במדינה הזו.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 08 ספטמבר 2016, 17:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: יום הכיפורים של מערכת המשפט בישראל
אז יש עכשיו פדופיל אכזרי שמסתובב חופשי ברחובות או שהמעשה המתועב לא התרחש בכלל ?
- אורי אדום בנשמה
Red Temple כתב:אז יש עכשיו פדופיל אכזרי שמסתובב חופשי ברחובות או שהמעשה המתועב לא התרחש בכלל ?
בראשית הפרשה, המשטרה בדקה ביסודיות את הנייד ומחשבו האישי של חדד, וכן עשתה חיפוש מדוקדק בביתו ולא נמצאה שום אינדיקציה לסטיה פדופילית. לא דבר של מה בכך, בהתחשב בעובדה שפדופילים תמיד משאירים עקבות, בעיקר ברשת.
לא הבנת את השאלה שלו כמדומני.
הוא התכוון, מה כאן הונפץ? האם האונס התבצע אך לא על ידי הנאשם, והאשם האמיתי מסתובב חופשי, או שמא לא היה שום אונס?
הוא התכוון, מה כאן הונפץ? האם האונס התבצע אך לא על ידי הנאשם, והאשם האמיתי מסתובב חופשי, או שמא לא היה שום אונס?
אורי אדום בנשמה כתב: בראשית הפרשה, המשטרה בדקה ביסודיות את הנייד ומחשבו האישי של חדד, וכן עשתה חיפוש מדוקדק בביתו ולא נמצאה שום אינדיקציה לסטיה פדופילית. לא דבר של מה בכך, בהתחשב בעובדה שפדופילים תמיד משאירים עקבות, בעיקר ברשת.
- אורי אדום בנשמה
Noam98 כתב:לא הבנת את השאלה שלו כמדומני.
אהה, הבנתי.
שתי אפשריות - או שאכן להד"מ, או שאם התינוק קרעה לו את פי הטבעת... חדד איש עסקים אמיד מאוד ויש מה להוציא ממנו.
לא פשוט. זיכוי מחמת הספק, שני שופטים מול אחד, חייו נהרסו.
- אורי אדום בנשמה
MikiRed כתב:חייו נהרסו.
בערך כמו המשל עם העז, הוא מרגיש כעת מאושר עלי אדמות, כאילו נולד מחדש.
- The red one
איזה משל?אורי אדום בנשמה כתב:
בערך כמו המשל עם העז, הוא מרגיש כעת מאושר עלי אדמות, כאילו נולד מחדש.
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב: איזה משל?
חחח... טוב, יאללה...
יהודי קשה יום ואב ל-12 ילדים מגיע לרבו ומתנה לפניו צערו שהצפיפות בביתו בלתי נסבלת והוא אובד עצות וחסר אונים. הרב יעץ לו להכניס לביתו עז... היהודי כמובן פער עיניים נדהמות נוכח עצת רבו, אולם הרב עמד בתוקף על שלו. לאחר מס' חודשים, היהודי חוזר שוב לרב ואומר שחייו בבית הם גהנום... הרב מורה לו הפעם להוציא את העז ולחזור אליו כעבור שבוע... כעבור שבוע היהודי נגיע עליז ושמח לרב ואומר שנעים לו מאוד בביתו ולא צפוף לו כלל...
- The red one
אורי אדום בנשמה כתב:
חחח... טוב, יאללה...
יהודי קשה יום ואב ל-12 ילדים מגיע לרבו ומתנה לפניו צערו שהצפיפות בביתו בלתי נסבלת והוא אובד עצות וחסר אונים. הרב יעץ לו להכניס לביתו עז... היהודי כמובן פער עיניים נדהמות נוכח עצת רבו, אולם הרב עמד בתוקף על שלו. לאחר מס' חודשים, היהודי חוזר שוב לרב ואומר שחייו בבית הם גהנום... הרב מורה לו הפעם להוציא את העז ולחזור אליו כעבור שבוע... כעבור שבוע היהודי נגיע עליז ושמח לרב ואומר שנעים לו מאוד בביתו ולא צפוף לו כלל...

- אורי אדום בנשמה
The red one כתב:
החיים עוד ילמדו אותך עד כמה הנמשל הוא יסוד גדול לחיים...
- The red one
על שאלה אחת מהותית לא נתנו תשובה -
מה קרה לתינוק? הרי הוא דימם מפי הטבעת וזו עובדה.
בארץ כמו בארץ יעדיפו לטפל בשלולית במקום בברז שדולףThe red one כתב:על שאלה אחת מהותית לא נתנו תשובה -
ביום שהמושג "ספק סביר" יהיה חלק בלתי נפרד מהלקסיקון שלך כשאתה מתנסח לעילא ולעילא בכל סוגיה משפטית מהסוג הזה, יהיה ניתן להתייחס לדעתך ברצינות.אורי אדום בנשמה כתב:
אהה, הבנתי.
שתי אפשריות - או שאכן להד"מ, או שאם התינוק קרעה לו את פי הטבעת... חדד איש עסקים אמיד מאוד ויש מה להוציא ממנו.
כמו שאמרתי לך בשלל סוגיות וגם בתיק חדד עצמו(ואל תנסה להפוך אותי לא אובייקטיבי, הגברת לא עסקה בתיק), רק בוחן כליות ולב יודע עד הסוף מה אירע באותו היום, כל היתר הם פיסות מידע, השערות, הסתברות של מעל או מתחת ל-95٪ ובעיקר תקווה גדולה שהצדק יצא לאור.
אתה לצערי כבר מצאת את המניע, כלכלי כמובן ורצת לחגוג את זיכויו בכיכר המרכזית.
אגב, תחסוך ממני מסכת התכתבויות ארוכה ומייגעת שבסופה לא נסכים לעולם- מעכשיו, אתה צודק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
תגידו, שני אוהבים, אתם לא אמורים להיות חלק מצוות של אתר? איך המתח הזה ביניכם לא מפריע לעבודה משותפת?