איתה, כואב בכיס אבל איתה.yedidel כתב:
"הפועל אני נשבע לך ש
אהיה איתך תמיד גם כשעולה!"
מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
מחיר ההצלחהdelta7 כתב: איתה, כואב בכיס אבל איתה.
oranu כתב:חברים חברים מסכים שהמחירים לא זולים מסכים שזה כבד על כל אחד ואחת מאיתנו אין פה ספק אבל ויש פה אבל גדול -
תשכללו את כל העובדות ותקחו הכל בחשבון -
מגיעים לפה מועדונים כמו אינטר, סאות המפטון וספרטה פראג, אטרקטיביים בהחלט.
המחיר הוא אחיד נועם כמו בכל העולם וכמו שהיה מלכתחילה ביציע הדרומי, 100 שקל למשחק זה לא מעט אך לא יקר מדי.
במזרחי ומערבי המחירים יקרים יותר נעים בין 120-145 למשחק ובכל זאת מערבי זה היציע היוקרתי באצטדיון והמזרחי באמצע יושבים ורואים משחק בזווית הכי טובה במגרש ביחד עם כסף עליון ותחתון.
אנשים השוו מחירים למכבי שמכבי כביכול מוכרים בזול יותר, שכחו להגיד גם שמכבי משחקים בנתניה והאוהדים עושים להם על זה סרטן ואם הם לא יורידו מחיר פשוט לא יקנו, הם קיבלו בית הרבה פחות אטרקטיבי משלנו, האוהדים שלהם צריכים לנסוע בין 40 דקות לשעתיים למשחק בית והם עונה שעברו היו בצמפיונס ושלב בתים באירופית לא כזה מרגש בשבילם.
המצב פה שונה, שוב לדעתי המחירים לא זולים אך גם לא יקרים מדי.
הדבר היחידי שהיו צריכים לעשות ולא עשו לטעמי זה הנחה לאב ובן או משפחות.
ההוצאה על אדם אחד היא לא כמו משפחה שצריכה להוציא על 2 נפשות ויותר ולכן הייתי עושה הנחה למשפחות כשההורה/הורים ישלמו מחיר מלא והילדים 50 אחוז, שוב בתנאי שמדובר במשפחה.
+1000אדום זקן כתב: לא מסכים איתך.
כאן רוצים הכל בחינם.
אתה רוצה ליגה אירופית ברור שתשלם קצת יותר על משחק.
רק הנהלה מטומטת שלא מבינה עניין הייתה מוכרת ב50 שקלים.
צריך לנצל מומנטום ואני בעד.
מי שלא רוצה שלא יקנה,אני מבטיח לך שיהיו הרבה קופצים.
מספיק תוצאה סבירה במילנו והכל נגמר בשעה.
אני חייב לציין שזו אחת ההודעות הכפויות טובה ביותר שראיתי כאן. מגיע לך שבקיץ הבא יחתימו את ליאור ז'אן ויובל אבידור.דר אדום בנשמה כתב:אתם יודעים מה מעצבן אותי?
מילא המחירים שהמועדון פרסם, אבל יש את האנשים שבכל מצב יגנו על המועדון ועוד מדברים על ההחתמות שהקבוצה ביצעה כאילו הביאו לפה את מסי...
לוסיו, ויטור וקורהוט ><
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת?סניור כתב:
אני חייב לציין שזו אחת ההודעות הכפויות טובה ביותר שראיתי כאן. מגיע לך שבקיץ הבא יחתימו את ליאור ז'אן ויובל אבידור.
בגלל 3 זרים חדשים להעלות את מחירי המנוים ובנוסף לתמחר לאירופה מנוי של 3 משחקים במחיר מופקע?
זה נראה לך הגיוני?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היא סתם הודעה טיפשית, הכפוית טובה זה משניסניור כתב:
אני חייב לציין שזו אחת ההודעות הכפויות טובה ביותר שראיתי כאן. מגיע לך שבקיץ הבא יחתימו את ליאור ז'אן ויובל אבידור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא. היא כפוית טובה בגלל שאתה מתנה את המנוי שלך בהחתמות ומתלונן על טיב ההחתמה.דר אדום בנשמה כתב: נו באמת?
בגלל 3 זרים חדשים להעלות את מחירי המנוים ובנוסף לתמחר לאירופה מנוי של 3 משחקים במחיר מופקע?
זה נראה לך הגיוני?
אח שלי אתה נוטה לפעמים לאובר דרמטיות מיותרת.Totti כתב: היא סתם הודעה טיפשית, הכפוית טובה זה משני
אז מה? מה קרה? משלמים עוד 70-80 שקלים יותר ממה שצריך?
סוף העולם?
כולם גנבים? גזלנים? מנצלים?
למה?
בפעם הראשונה בהיסטוריה עולה הקבוצה לליגה האירופית,אני אומר לך שזה גם שווה 500.
אף אחד לא מנסה לגזול אף אחד בטח לא אלונה.
בעיניי חמורה יותר העלייה של 30% במחירי המנוי השנתיים,אבל גם את זה שרדנו.
בסוף יש ביקוש והיצע.
לגבי מחיר הילד אולי שווה לבדוק שוב מול המועדון.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
זה לא עניין רק של ביקוש והיצע קבוצת כדורגל זה לא עסק פרטי למטרת רווח.אדום זקן כתב: אח שלי אתה נוטה לפעמים לאובר דרמטיות מיותרת.
סוף העולם?
למה?
בסוף יש ביקוש והיצע.
מישהו אמר גנבים? מישהו אמר נצלנים?אדום זקן כתב: אח שלי אתה נוטה לפעמים לאובר דרמטיות מיותרת.
סוף העולם?
למה?
בסוף יש ביקוש והיצע.
מה הקשר ביקוש והיצע? מספיק להשתמש במושגים תלושים מהסיטואציה.
על חשבון מי אתה מנסה ליצר ביקוש? על חשבון מי שרץ לקנות כל מה שאתה מציע לו בלי לשאול שאלות, שקנה את כל המינויים(למרות העלייה במחירים) והוא לקוח שבוי ויחיד בדרך כלל? זה הביקוש והיצע שאתה מדבר עליהם? וואלה, כלכלה חדשה.
מה הקשר פעם ראשונה באירופה? זה אמור לעלות יותר? ופעם ראשונה במוקדמות האלופות לא נחשב? סלטיק ואולימפיקוס שוות פחות מפראג וסאות'המפטון?
מי שמגיב כאן בדרמטיות זה אתה אחשלי, מי שלא מוכן לקבל טענות לגיטימיות זה אתה אחשלי, מי שמשתמש כאן במילים "ביזיון" וי"גזל" זה אתה.
יש כאן סטייה של כמה עשרות שקלים, אנחנו נשלם אותה כמו גדולים בסוף, אבל צריך לשים אותה על השולחן ולא לטאטא מתחת לשטיח. בנועם, בצורה מכובדת, אבל לשים. אף אחד כאן לא דיבר על חרם או הפגנה אלימה
סלטיק ואולימפיאקוס במוקדמות שווה פחות מספארטה ואינטר בבתים, כן.
לא אמרתי בזיון ולא בטיח.Totti כתב: מישהו אמר גנבים? מישהו אמר נצלנים?
מה הקשר ביקוש והיצע? מספיק להשתמש במושגים תלושים מהסיטואציה.
על חשבון מי אתה מנסה ליצר ביקוש? על חשבון מי שרץ לקנות כל מה שאתה מציע לו בלי לשאול שאלות, שקנה את כל המינויים(למרות העלייה במחירים) והוא לקוח שבוי ויחיד בדרך כלל? זה הביקוש והיצע שאתה מדבר עליהם? וואלה, כלכלה חדשה.
מה הקשר פעם ראשונה באירופה? זה אמור לעלות יותר? ופעם ראשונה במוקדמות האלופות לא נחשב? סלטיק ואולימפיקוס שוות פחות מפראג וסאות'המפטון?
מי שמגיב כאן בדרמטיות זה אתה אחשלי, מי שלא מוכן לקבל טענות לגיטימיות זה אתה אחשלי, מי שמשתמש כאן במילים "ביזיון" וי"גזל" זה אתה.
יש כאן סטייה של כמה עשרות שקלים, אנחנו נשלם אותה כמו גדולים בסוף, אבל צריך לשים אותה על השולחן ולא לטאטא מתחת לשטיח. בנועם, בצורה מכובדת, אבל לשים. אף אחד כאן לא דיבר על חרם או הפגנה אלימה
בשורה התחתונה דרושים תיקונים במחירי הילד השאר נראה לי סביר למעמד וליריבות.
לא מחיר זול אפילו קצת יקר.
אבל אם לוקחים מחירים כאלה אני מצפה שיפסיקו לסחוט מאיתנו עמלות מיותרות על כל דבר. לשלם עמלות 15 ש"ח על משחק חוץ הפועל תל אביב ובסוף לעמוד בתור מזעזע עם צפיפות של וסרמיל שנות ה70 כי חוסכין על קופאים במושבה זה זלזול מקומם.
שיפסיקו לבקש 35 שקל ויותר על שינוי סיווג של מנוי.
אם לוקחים מחירי פרימיום אז שיתנו שירות פרימיום. זה המינימום
אבל אם לוקחים מחירים כאלה אני מצפה שיפסיקו לסחוט מאיתנו עמלות מיותרות על כל דבר. לשלם עמלות 15 ש"ח על משחק חוץ הפועל תל אביב ובסוף לעמוד בתור מזעזע עם צפיפות של וסרמיל שנות ה70 כי חוסכין על קופאים במושבה זה זלזול מקומם.
שיפסיקו לבקש 35 שקל ויותר על שינוי סיווג של מנוי.
אם לוקחים מחירי פרימיום אז שיתנו שירות פרימיום. זה המינימום
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ניתן לראות שלפי עוצמת התגובות, החבר'ה עם הילדים כועסים מאוד ומנויי הבוגר הרגילים די אדישים
כי אפשר לחיות בשלום עם מחיר של 100-150 בליגה האירופית.
השורה התחתונה היא שמנוי ילד הוא במחיר מופקע לחלוטין. אם רוצים לעשות מחיר אחיד חייב להוריד
את מחיר המנוי כדי שמשפחה שבאה לראות משחק לא תשלם מחיר כ"כ גבוה.
בנבחרת למשל גם הכרטיסים וגם המנויים של הילדים/נערים/חיילים הם חצי מחיר מבוגר.
בסופו של יום המועדון חייב לזכור שאת כל מי שהם פוגשים בדרך למעלה הם יפגשו גם בדרך למטה.
זה התחיל עם הניתוק מהועדים (שמחכים להם בפינה), אח"כ העלאה משמעותית של מחירי המנויים,
אינספור בעיות עם הקצאות כרטיסים למשחקים השונים, ענייני פראג (כרטיסים שאזלו שמעולם לא יצאו למכירה)
ועכשיו המחירים המופקעים לילדים.
והכי חשוב שהכל בשם הביקוש וההיצע, ניצול המומנטום והיהירות.
לא לעולם חוסן אמרו חכמים. עוד שנה שנתיים שלוש הטירוף יירד, שגעון הפועל באר שבע לא יהיה סקסי,
להעלות תמונות בפייסבוק מטרנר כבר יהיה פאסה וגם על הדשא ההצלחה לא תהיה תמידית, ככה זה בכדורגל.
ואז כמו תמיד יישארו הנרקומנים, שהנתח שלהם אולי גדל ואף הוכפל, יתחילו הקרחות ביציעים, הסולד אאוט כבר
לא יהיה בלקסיקון ונראה את ההתרפסות בפני הועדים, את המחירים משתנים והנחיתה על הקרקע לא תהיה רכה.
אבל אז יזכרו למועדון את החוסר הוגנות, את הסחרור ואת היהירות בתקופת ההצלחה.
דע מאין באת ולאן אתה הולך.
כי אפשר לחיות בשלום עם מחיר של 100-150 בליגה האירופית.
השורה התחתונה היא שמנוי ילד הוא במחיר מופקע לחלוטין. אם רוצים לעשות מחיר אחיד חייב להוריד
את מחיר המנוי כדי שמשפחה שבאה לראות משחק לא תשלם מחיר כ"כ גבוה.
בנבחרת למשל גם הכרטיסים וגם המנויים של הילדים/נערים/חיילים הם חצי מחיר מבוגר.
בסופו של יום המועדון חייב לזכור שאת כל מי שהם פוגשים בדרך למעלה הם יפגשו גם בדרך למטה.
זה התחיל עם הניתוק מהועדים (שמחכים להם בפינה), אח"כ העלאה משמעותית של מחירי המנויים,
אינספור בעיות עם הקצאות כרטיסים למשחקים השונים, ענייני פראג (כרטיסים שאזלו שמעולם לא יצאו למכירה)
ועכשיו המחירים המופקעים לילדים.
והכי חשוב שהכל בשם הביקוש וההיצע, ניצול המומנטום והיהירות.
לא לעולם חוסן אמרו חכמים. עוד שנה שנתיים שלוש הטירוף יירד, שגעון הפועל באר שבע לא יהיה סקסי,
להעלות תמונות בפייסבוק מטרנר כבר יהיה פאסה וגם על הדשא ההצלחה לא תהיה תמידית, ככה זה בכדורגל.
ואז כמו תמיד יישארו הנרקומנים, שהנתח שלהם אולי גדל ואף הוכפל, יתחילו הקרחות ביציעים, הסולד אאוט כבר
לא יהיה בלקסיקון ונראה את ההתרפסות בפני הועדים, את המחירים משתנים והנחיתה על הקרקע לא תהיה רכה.
אבל אז יזכרו למועדון את החוסר הוגנות, את הסחרור ואת היהירות בתקופת ההצלחה.
דע מאין באת ולאן אתה הולך.
מה ההבדל? מת לדעת מה ההבדל?סניור כתב:סלטיק ואולימפיאקוס במוקדמות שווה פחות מספארטה ואינטר בבתים, כן.
אם תבוא ותגיד שיש עלויות גבוהות יותר, אפסיק להתווכח. אבל מה ההבדל לעזאזל?
על מה אתם מדברים במונחים של היצע-ביקוש? הצרכן במקרה הזה קונה הכל בלי לשאול שאלות, למה לייצר תחרות בשוק בכלל?
להעלות מחיר כדי לנצל ביקוש גבוה זה להגיד לאוהד נאמן שעושה מנוי, "גבר, מכאן והלאה יש ביקוש אחר, או שתשלם יותר או שמישהו אחר שיש לו יותר כסף לץורוצה לראות את אינטר יבוא במקומך"