מנויים 2016/2017
Re: מנויים 2016/2017
קהל שבוי.
הלכו עוד 1,720 ש"ח.
הלכו עוד 1,720 ש"ח.
הגודל של טרנר והביקוש המטורף גורמים לכך שכל כרטיס יימכר בכל מקרה ולכן המחירים רק עולים.
מת לדעת בכמה הם הולכים למכור כרטיס כשזה אמור להיות מעט יקר יותר מתמחור של מנוי פר משחק.
מת לדעת בכמה הם הולכים למכור כרטיס כשזה אמור להיות מעט יקר יותר מתמחור של מנוי פר משחק.
- ForeverRed
1+Totti כתב:אסור לבקר את המועדון, אוי ואבוי למי שמבקר את המועדון. מה קרה לכם? אתם לא יודעים להעריך!!
אפשר לקרוא לילד בשמו, יש כאן השתוללות מוגזמת וחוסר אכפתיות כלפי קהל שמצביע ברגליים כבר עונה שניה, חוטף את כל המינויים בסולד אאוט ותומך בקבוצה בלי סייגים.
לא נכנס לאף אחד לכיס, אבל המועדון ברווחים של כמה עשרות מיליונים הקיץ ולא ממש זכור לי שהגיע רכש מאסיבי בסכומי עתק. היה ראוי ורצוי לתהחשב באוהדים ולגבות מחירים נמוכים יותר, ההשוואה למכבי מיותרת, המעמד הכלכלי של רוב אוהדי הפועל באר שבע לא דומה בכלל לאלו של הצהובים.
כאחד שמעולם לא ביקר מחירי מנויים/כרטיסים ואפילו שילם יותר מבחירה כאות הערכה לאלונה ולמועדון, הפעם הגזימו.
מילא אם היה איזה רכש שצריך לכסות עליו. אפילו זה לא.
אתה יודע כמה תספורות זה ? חחחTotti כתב:אסור לבקר את המועדון, אוי ואבוי למי שמבקר את המועדון. מה קרה לכם? אתם לא יודעים להעריך!!
אפשר לקרוא לילד בשמו, יש כאן השתוללות מוגזמת וחוסר אכפתיות כלפי קהל שמצביע ברגליים כבר עונה שניה, חוטף את כל המינויים בסולד אאוט ותומך בקבוצה בלי סייגים.
לא נכנס לאף אחד לכיס, אבל המועדון ברווחים של כמה עשרות מיליונים הקיץ ולא ממש זכור לי שהגיע רכש מאסיבי בסכומי עתק. היה ראוי ורצוי לתהחשב באוהדים ולגבות מחירים נמוכים יותר, ההשוואה למכבי מיותרת, המעמד הכלכלי של רוב אוהדי הפועל באר שבע לא דומה בכלל לאלו של הצהובים.
השתוללות ממש ככה וכל הערסים המטומומים שעשו מנוי לפני שנתיים עוד אומרים
מגיעה לה כל שקל מה הקשר בין מחט לתחת
המחיר פשוט עושה עוול לקהל שלנו ממש ככה.
בחלום הכי גרוע שלי לא תיארתי מחירים כאלה באמת
350 זה היה התקרה
התאכזבתי
זה שי !

140 ש״ח למשחק על ילד. בושה.
הכי מרגיזים אותי כאלו שמוכרים לעצמם "מה קרה לך אחי?! זה ספרטה פראג וסאות'המפטון"
בייצים שלי, גם אם יתנו לי שלושה ימים אני לא מרכיב 11 שחקנים שלהן בכל הזמנים, יחד.
עובדים כאן בשיטת המצליח;
מעלים מחירי מינויים בקיץ-מצליח
עכשיו ידפקו מחירים באירופית-יצליח
יעלו שוב בקיץ- יצליח
עד שמשהו יגדע את שרשרת ההצלחות הגרידית הזו, הבנה שהגזימו או עונה חלשה.
מקווה שהאופציה הראשונה.
בייצים שלי, גם אם יתנו לי שלושה ימים אני לא מרכיב 11 שחקנים שלהן בכל הזמנים, יחד.
עובדים כאן בשיטת המצליח;
מעלים מחירי מינויים בקיץ-מצליח
עכשיו ידפקו מחירים באירופית-יצליח
יעלו שוב בקיץ- יצליח
עד שמשהו יגדע את שרשרת ההצלחות הגרידית הזו, הבנה שהגזימו או עונה חלשה.
מקווה שהאופציה הראשונה.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 05 ספטמבר 2016, 05:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב:140 ש״ח למשחק על ילד. בושה.
ישבתם בשקט מעל שנה כאשר ילד/חייל בדרומי ובמערבי שילמו כמו בוגר, אז עכשיו שאו בתוצאות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
Totti כתב:עד שמשהו יגדע את שרשרת ההצלחות הגרידית הזו, הבנה שהגזימו או עונה חלשה.
מקווה שהאופציה השנייה
?!

מה קשור?אורי אדום בנשמה כתב:
ישבתם בשקט מעל שנה כאשר ילד/חייל בדרומי ובמערבי שילמו כמו בוגר, אז עכשיו שאו בתוצאות.
לילד/חייל בדרומי ובמערבי הייתה האפשרות לבחור ביציע אחר.
הם בחרו ביציע שמחירו שווה.
- The red one
כן, 'ישבנו' בשקט כי לקחו את המחיר הנמוך מביניהם והפכו אותו לאחיד לכולם ולא את היקר!אורי אדום בנשמה כתב:
מעציב אותי לראות את הזלזול של הרבה אוהדים חלקם מהארגון, בתלונות על המחירים. זה ממש לא משהו שיכול להכנס הפעם לאשכול "אוהדי הפועל באר שבע בפייסבוק", הפעם יש הצדקה. ואם כבר אתה לא מסכימים, לא צריך לזלזל בדעות של אחרים ואוטמטית להפוך את זה ל"חח הבאר שבעייםם האלה לא ישתנו תאמינו לי"
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב: מה קשור?
לילד/חייל בדרומי ובמערבי הייתה האפשרות לבחור ביציע אחר.
הם בחרו ביציע שמחירו שווה.
אז על אותו משקל גם עכשיו החליטו שהמחיר שווה. ויש אופציה לא להגיע אם יקר לך.
+1The red one כתב: כן, 'ישבנו' בשקט כי לקחו את המחיר הנמוך מביניהם והפכו אותו לאחיד לכולם ולא את היקר!
מעציב אותי לראות את הזלזול של הרבה אוהדים חלקם מהארגון, בתלונות על המחירים. זה ממש לא משהו שיכול להכנס הפעם לאשכול "אוהדי הפועל באר שבע בפייסבוק", הפעם יש הצדקה. ואם כבר אתה לא מסכימים, לא צריך לזלזל בדעות של אחרים ואוטמטית להפוך את זה ל"חח הבאר שבעייםם האלה לא ישתנו תאמינו לי"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב: כן, 'ישבנו' בשקט כי לקחו את המחיר הנמוך מביניהם והפכו אותו לאחיד לכולם ולא את היקר!
תפסיק עם הפארניות, ממש לא מזלזל, אדרבה - אפילו יותר ממסכים עם התלונות על המחירים. רק שחוזר ואומר: אנחנו בישלנו את זה לעצמנו. קיבלנו בהכנעה את העובדה שאין מנויי ילד/חייל לדרומי ולמערבי כדבר שבשגרה, אז אין לנו על מי להלין אלא על עצמנו בלבד.
- The red one
אורי לא אמרתי שאתה מזלזל. אמרתי שאני עובר על תגובות בפייסבוק ורואה זלזול מצד אנשים מהארגון שאמורים לפעול (ובדרך כלל גם פועלים) לטובת האוהדים.
ואני לא מסכים איתך. שוב, כשהמחיר הנמוך מבין השניים הוא זה שנקבע כמחיר למנוי, אין עם זה כל בעיה. כשהקבוצה מחליטה ללכת על המחיר היקר מבין השניים ולהפוך אותו למחיר אחיד - זה כבר משהו אחר.
אגב, במשחקי ליגת האלופות הפרידו את מחירי הכרטיסים בדרומי.
ואני לא מסכים איתך. שוב, כשהמחיר הנמוך מבין השניים הוא זה שנקבע כמחיר למנוי, אין עם זה כל בעיה. כשהקבוצה מחליטה ללכת על המחיר היקר מבין השניים ולהפוך אותו למחיר אחיד - זה כבר משהו אחר.
אגב, במשחקי ליגת האלופות הפרידו את מחירי הכרטיסים בדרומי.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 05 ספטמבר 2016, 05:40, נערך פעם 1 בסך הכל.