מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן
Re: מועדי משחקים מחזור 1-2 | מתעדכן
פורסם מועד המשחק נגד בני סכנין , שבת 20:05 .
מכבי חיפה בחוץ
ראשון או שני
מישהו יודע ??
ראשון או שני
מישהו יודע ??
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שימי כתב:מכבי חיפה בחוץ
ראשון או שני
מישהו יודע ??
טרם נקבע.
אם כי סביר להניח ששני.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מאוד לחוץ לי ולשאר מגישי המשמרות.
אני אצטרך להגיש במהלך השבוע משמרות לשבוע הבא, שיכולים להיות בו גם המשחק מול סכנין(ראשון/שני) וגם בני יהודה(שבת).
מן הסתם אני לא יכול לא להגיש 3 משמרות סתם ככה ליתר ביטחון.
אני אצטרך להגיש במהלך השבוע משמרות לשבוע הבא, שיכולים להיות בו גם המשחק מול סכנין(ראשון/שני) וגם בני יהודה(שבת).
מן הסתם אני לא יכול לא להגיש 3 משמרות סתם ככה ליתר ביטחון.
- The red one
זה לא בטוח. אמנם בשפע פירסמו, אבל ייתכן שזה תאריך ברירת מחדל ולא ברור למה הם פירסמו את זה. כל עוד אין פרסום מהמועדון או מהמנהלת זה לא רשמי. האמת שאני רואה עכשיו שהפוסט שהמועדון הוציא בדבר מכירת כרטיסים למשחק מול סכנין כבר לא מופיע בדף הפייסבוק שלהם..pirlo21 כתב:פורסם מועד המשחק נגד בני סכנין , שבת 20:05 .
כמו להשבית את בתי הספר בחופש הגדולהראל כתב:רעידת אדמה!!!! השביתה הסתיימה!!!
מאמין שמחר יצא הלוז.
פיקששו בענק עם המועדי משחקים
לא כמו, זו בדיוק המטרה.bs war כתב:
כמו להשבית את בתי הספר בחופש הגדול
ירי ח"קים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ההודעה על השבתה לא הייתה יוצאת אם לא היתה פגרת נבחרת , כל כך שקוף
אני לא מבין, מה נהיה?
עוד ארבע ימים אמורים להיות משחקים ואנחנו עדיין לא יודעים מתי, באיזה ליגה דבר כזה תקין?!
אני מאוד מקווה שזה בגלל שהם מתכננים לפרסם עד מחזור 26 של עוד עשור, אין שום סיבה הגיונית למשוך את זה ככה.
עוד ארבע ימים אמורים להיות משחקים ואנחנו עדיין לא יודעים מתי, באיזה ליגה דבר כזה תקין?!
אני מאוד מקווה שזה בגלל שהם מתכננים לפרסם עד מחזור 26 של עוד עשור, אין שום סיבה הגיונית למשוך את זה ככה.
המנהלת הודיע למועדון להפסיק למכור כרטיסים מול סכנין
שכחת שעד לפני שנתיים סיפרו לך ביום רביעי במקרה הטוב ובחמישי ברע.Noam98 כתב:אני לא מבין, מה נהיה?
יאמר לזכות המנהלת שזה די חד פעמי ובעיקר באשמת הטוטו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה יותר מלחמה פוליטית בין כחלון למירי רגב .
השר רוצה להנהיג מדיניות מיסוי על זכיות בטוטו/ווינר על כל זכייה שמעל 5,000 ש"ח (היום התקרה במיסוי, 49,920).
כמובן שהטוטו מתנגד ומירי רגב כשרת הספורט יוצאת להגנתו אל מול כחלון .
השר רוצה להנהיג מדיניות מיסוי על זכיות בטוטו/ווינר על כל זכייה שמעל 5,000 ש"ח (היום התקרה במיסוי, 49,920).
כמובן שהטוטו מתנגד ומירי רגב כשרת הספורט יוצאת להגנתו אל מול כחלון .
זוכר מצויין לצערי, ואני מקווה שזה חד פעמי. אני צריך להגיש משמרות עוד היום, בלית ברירה אני כנראה אצטרך לקחת ליתר ביטחון את ראשון שני ושבת.Totti כתב: שכחת שעד לפני שנתיים סיפרו לך ביום רביעי במקרה הטוב ובחמישי ברע.
יאמר לזכות המנהלת שזה די חד פעמי ובעיקר באשמת הטוטו
ובסדר, הבנתי שהיה בלאגן עם הטוטו, אז זה התעכב קצת. אבל כבר הודיעו עוד אתמול שבאופן סופי תהיה ליגה בשבת, היה להם אקסטרה זמן לתכנן לוח משחקים, למה הם לא פירסמו מועדים למחזורים הבאים אתמול, או אפילו היום בבוקר?