או.קי אני לא מעודכן, דיברתי על שנה קודמת בצ'מפיונס.Tal_Hbs כתב:
בחו"ל
יש להם בלאגן עם המשחק נגד אלקמאר, כמות די דומה של כרטיסים, איסתא מוכרים שם חבילות עם כרטיס במחיר מופקע ואין אפשרות לקנות כרטיס באופן עצמאי,
אין צפי או רשימת המתנה כמו אצלנו.
המון אוהדים שם אובדי עצות אחרי שסגרו טיסות
ספרטה פראג - דילים, מעקב, ציטוטים וכו...
Re: ספרטה פראג - דילים, מעקב, ציטוטים וכו...
עוד אנשים פה קיבלו מייל?
לא קיבלתי כלום ומשיחה עם איש שפע הוא אומר שמה שיש לי לעשות זה רק להמתין..
מלחיץ.
מלחיץ.
אגב,כמה בכלל עולה כרטיס?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא קיבלתי שום מייל.yossi כתב:עוד אנשים פה קיבלו מייל?
מלחיץ.
הייתי במקרה באזור (מאוד נדיר, לא גר בעיר),
נכנסתי לשפע רק כדי לוודא שאני ברשימה והפקידות אמרו שבדיוק מישהי אחרת עובדת על הרשימות בצורה מסודרת ואי אפשר לבדוק בינתיים.
אם העברתי פרטים דרך אורן או למייל אז ״הכל בסדר ויצרו איתי קשר ביומיים הקרובים.״
בקיצור-נחזיק אצבעות...
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
לאינטר זה 110 ש"ח, יהיה חצוף לבקש יותר בפראג, אלא אם כן הביקוש המטורף אצלנו ישבש את דעתם.yedidel כתב:אגב,כמה בכלל עולה כרטיס?
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
חברים הכל מסודר אני לא מבין את הבעיה יש לכולם כרטיסים, יצאה הקצאה של עוד 500 נוספים.
מי ששלח פרטים יצרו איתו קשר, במידה ולא יצאו איתכם קשר? תתקשרו לשפע, לא עונים לכם או נותנים תשובות שהן לא חד משמעיות עד יום שלישי ואין לכם כרטיס עדיין?
צרו איתי קשר ונדאג לטפל בבעיה.
בזה נגמר הסיפור.
ותאמינו לי שאתם לא רוצים לעשות את ההשוואה של מכבי תל אביב שמתוך 850 כרטיסים לאלקמאר יוצאים 250 להגרלה לקהל רחב אחרי ספונסרים שריונים וכו'.
אין מועדון שמתנהל בארץ בשקיפות כמו שלנו והכל נעשה וייעשה בעתיד בצורה הטובה ביותר, הכל בסדר יש אוזן קשבת, שפע קצת איטיים וגם זה בסדר ומתקבל על הדעת נוכח הלחץ שיש להם, שוב מי שהבעיה שלו לא תיפתר מוזמן לדבר איתי בטלפון/פרטי.
יום טוב
מי ששלח פרטים יצרו איתו קשר, במידה ולא יצאו איתכם קשר? תתקשרו לשפע, לא עונים לכם או נותנים תשובות שהן לא חד משמעיות עד יום שלישי ואין לכם כרטיס עדיין?
בזה נגמר הסיפור.
ותאמינו לי שאתם לא רוצים לעשות את ההשוואה של מכבי תל אביב שמתוך 850 כרטיסים לאלקמאר יוצאים 250 להגרלה לקהל רחב אחרי ספונסרים שריונים וכו'.
אין מועדון שמתנהל בארץ בשקיפות כמו שלנו והכל נעשה וייעשה בעתיד בצורה הטובה ביותר, הכל בסדר יש אוזן קשבת, שפע קצת איטיים וגם זה בסדר ומתקבל על הדעת נוכח הלחץ שיש להם, שוב מי שהבעיה שלו לא תיפתר מוזמן לדבר איתי בטלפון/פרטי.
יום טוב
- אוהד הצלחות
אורן אתה נכס.oranu כתב:חברים הכל מסודר אני לא מבין את הבעיה יש לכולם כרטיסים, יצאה הקצאה של עוד 500 נוספים.
בזה נגמר הסיפור.
יום טוב
וד"ש להורים מהאח של סימונה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אני סגרתי היום טיסה ומלון לפראג, וגם לי שפע אמרו שכלום לא בטוח כשהגעתי אליהם פרונטאלית, אבל מכיוון ששפע הוא רק המתווך, אני מציע לכולם לקרוא את ההודעה הרשמית של המועדון:
"
אוהדים יקרים,
בעקבות מאמצי הנהלת הקבוצה, קיבלנו הקצאה נוספת של כרטיסים למשחק החוץ מול ספרטה פראג.
המעוניינים לרכוש כרטיסים יבצעו הרשמה הכוללת כרטיס טיסה ודרכון בתוקף פרונטאלית במשרדי שפע הפקות או במייל info@sheffa.co.il (גם כאן - בצירוף צילום דרכון בתוקף וכרטיס טיסה).
כאשר תסתיים הקצאת כרטיסים זו נעדכן על כך בנפרד.
"
לא צריך להיות משפטן כדי להבין שכל עוד שהמועדון לא הוציא הודעה מעודכנת ונפרדת שהכרטיסים של ההקצאה השנייה לפראג נגמרו, אפשר עדין לסגור חבילות למשחק בידיעה שיש עוד כרטיסים למשחק.
מבין אותכם, גם אותי חוסר הוודאות ששפע שידר הרתיחה, אבל המועדון הוציא הודעה מאוד ברורה בנושא וזה צריך להיות הכדור הרגעה של כולנו.
"
אוהדים יקרים,
בעקבות מאמצי הנהלת הקבוצה, קיבלנו הקצאה נוספת של כרטיסים למשחק החוץ מול ספרטה פראג.
המעוניינים לרכוש כרטיסים יבצעו הרשמה הכוללת כרטיס טיסה ודרכון בתוקף פרונטאלית במשרדי שפע הפקות או במייל info@sheffa.co.il (גם כאן - בצירוף צילום דרכון בתוקף וכרטיס טיסה).
כאשר תסתיים הקצאת כרטיסים זו נעדכן על כך בנפרד.
"
לא צריך להיות משפטן כדי להבין שכל עוד שהמועדון לא הוציא הודעה מעודכנת ונפרדת שהכרטיסים של ההקצאה השנייה לפראג נגמרו, אפשר עדין לסגור חבילות למשחק בידיעה שיש עוד כרטיסים למשחק.
מבין אותכם, גם אותי חוסר הוודאות ששפע שידר הרתיחה, אבל המועדון הוציא הודעה מאוד ברורה בנושא וזה צריך להיות הכדור הרגעה של כולנו.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
היו יכולים לעשות את זה נורא פשוט, על מי ששלח מייל עד לשעה X בפנים, מי שמעבר ברשימת המתנה.
יש במקרה עוד מישהו שמגיע כמוני ללילה אחד?
חחח איזה אח אחלה סימונה שבעולם, יגיע ותמסור בחזרה.אוהד הצלחות כתב:
אורן אתה נכס.
וד"ש להורים מהאח של סימונה
ולגבי מה שמשה כתב - אז בדיוק יש כרטיסים כל עוד המועדון לא הודיע אחרת.
אורן, הבעיה ששפע לא נותנים שום תגובה ואין לך מושג אם קיבלו את המייל שלך או לא.oranu כתב: חחח איזה אח אחלה סימונה שבעולם, יגיע ותמסור בחזרה.
ולגבי מה שמשה כתב - אז בדיוק יש כרטיסים כל עוד המועדון לא הודיע אחרת.
כפי שכבר כתבתי בעבר, כשהודעתי להם על הארכת מנויי החוץ שלנו לשנה נוספת טענו שלא קיבלו את המייל שלי.... ותאמין לי שהוא נשלח בדיוק לאן שצריך...
תעשו "השב" תרשמו "נתקבל" ובא לציון גואל, מה כ"כ קשה?
תתלבשו טוב, עפ"י ממוצע רב שנתי בתחילת נובמבר הטמפרטורות בפראג נעות סביב 0-6 מעלות!
אין כמו פראג בחורף.delta7 כתב:תתלבשו טוב, עפ"י ממוצע רב שנתי בתחילת נובמבר הטמפרטורות בפראג נעות סביב 0-6 מעלות!
מהממת.
ערים אירופאיות הן משהו מיוחד תחת מעטה הגשם ושלג קל.
הייתי בפראג בטמפרטורות דומות וזה תענוג אמיתי, מעיל וכפפות ומסתדרים- אבל אני בוגר ירושלים, אז זו לא חוכמה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אוהד הצלחות
הצלחתי עכשיו לתפוס בטלפון את שפע. ענה לי בחור נחמד שבדק ברשימות ומצא אותי ואת אחי שם. הוא לא רצה להבטיח ב-100 אחוז, אבל נראה שיהיו לי כרטיסים. הללויה !!!!!!