הקרב על השבת
- The red one
הקרב על השבת
החרדים נזכרו פתאום ביום בהיר אחד שיש עבודות רכבת בשבת, קיפלו את נתניהו והמשמעות? אלפי חיילים ואזרחים לא יוכלו להשתמש ברכבת במוצאי שבת וכנראה גם ביום ראשון, היום העמוס ביותר. בהודעת לשכת ראש הממשלה, היו חייבים לעקוץ את השר ישראל כץ ולהעביר את האחריות עליו כי הוא "מסר מידע כוזב בנוגע לנחיצות העבודות"
הפיתרון? שאטלים לחיילים מתחנות הרכבת. עוד כסף שהולך מהכיס של המדינה, עוד זיהום אוויר, עוד יותר בלאגן. ולא אמרתי מילה על זה שהאזרחים עדיין צריכים למצוא פיתרון אחר.
הסיבה? חובשי הכיפות, כמובן.
מישהו מוכן להסביר לי איך אנשים ממשיכים לבחור בביבי כל הזמן?
הפיתרון? שאטלים לחיילים מתחנות הרכבת. עוד כסף שהולך מהכיס של המדינה, עוד זיהום אוויר, עוד יותר בלאגן. ולא אמרתי מילה על זה שהאזרחים עדיין צריכים למצוא פיתרון אחר.
הסיבה? חובשי הכיפות, כמובן.
מישהו מוכן להסביר לי איך אנשים ממשיכים לבחור בביבי כל הזמן?
Re: הקרב על השבת
ווא עליך אחי...
חכה חכה שתצא השבת...
חכה חכה שתצא השבת...
- The red one
Bring it onשמעון א כתב:ווא עליך אחי...
חכה חכה שתצא השבת...

ובלי קשר באמת מעניין אותי לשמוע את דעתכם בנושא, בעיקר את מצביעי הליכוד שפה. איך אפשר להמשיך להצביע כל פעם למי שהורס פה את המדינה פעם אחר פעם? לאיזה שיא חדש נגיע?
- dardasmiley
רק לצד אחד במדינה הזו מותר להפר אצ הסטטוס קוו, בשם הרגשות העדינים שלהם שנפגעים. 40 שנה עבודות ברכבת בשבת, פתאום זה מפריע.
ככה זה כשאתה לא צריך לקום לעבודה או לצבא ביום ראשון, לא אכפת לך מהפקקים.
שיהיה ברור לא השבת היא שמעניינת את עסקני הדת החרדים, אלא האגו והכוח.
מקווה מאוד שהציבור השפוי יתעורר ויצא לרחובות לפני שיהיה מאוחר מדי וגם ברכב הפרטי לא נוכל לנסוע בשבת...
ככה זה כשאתה לא צריך לקום לעבודה או לצבא ביום ראשון, לא אכפת לך מהפקקים.
שיהיה ברור לא השבת היא שמעניינת את עסקני הדת החרדים, אלא האגו והכוח.
מקווה מאוד שהציבור השפוי יתעורר ויצא לרחובות לפני שיהיה מאוחר מדי וגם ברכב הפרטי לא נוכל לנסוע בשבת...
אני כבר מיואש מהמדינה הזאת, נשלטת בידי מיעוט
"הורס" .The red one כתב: Bring it on![]()
ובלי קשר באמת מעניין אותי לשמוע את דעתכם בנושא, בעיקר את מצביעי הליכוד שפה. איך אפשר להמשיך להצביע כל פעם למי שהורס פה את המדינה פעם אחר פעם? לאיזה שיא חדש נגיע?
- The red one
אתה חושב אחרת?yakar כתב:
"הורס" .
תנו למלך לשלוט בנו ביד רמה
זה מתחבר לויכוח הגדול שהיה פה לפני שנה על משחקים בשבת. מעניין אם דעתכם השתנתה כעת
מצטער חברים אבל כולכם קצת חיים בסרט.
אם תהיה ממשלת שמאל לא יצטרכו את החרדים? יתנו להם יותר ממה שהם מקבלים עכשיו , רק כדי שיעברו צד.
הבעיה זה לא ביבי, אלא שיטת הממשל.
אם תהיה ממשלת שמאל לא יצטרכו את החרדים? יתנו להם יותר ממה שהם מקבלים עכשיו , רק כדי שיעברו צד.
הבעיה זה לא ביבי, אלא שיטת הממשל.
בטח.The red one כתב: אתה חושב אחרת?
המדינה שלנו הולכת ומתקדמת. אבטלה ברצפה, נתונים כלכליים מצויינים. וכל זה למרות עלויות הביטחון המטורפות.
כבר עתרו לבג״ץ על השערורייה הזו?
- The red one
שלום לעורך של עיתון 'ישראל היום', לא ידעתי שאתה אוהד הפועל באר שבע. וולקאםyakar כתב: בטח.
המדינה שלנו הולכת ומתקדמת. אבטלה ברצפה, נתונים כלכליים מצויינים. וכל זה למרות עלויות הביטחון המטורפות.

אני דרך אגב לא הצבעתי לביבי.The red one כתב: שלום לעורך של עיתון 'ישראל היום', לא ידעתי שאתה אוהד הפועל באר שבע. וולקאם
אבל קל מאוד להגרר למה שהתקשורת השמאלנית פה מנסה להנחיל.
- The red one
שטויות במיץ. גם מה שאתה אמרת לא נכון (נתוני כלכלה מצויינים? יצא לך לראות את הכתבות על הבני 80 שנאלצים לעבוד? או על ניצולי השואה שלא מצליחים לסיים את החודש?) אבל עזוב, זה לא העניין באשכול הזה..
ללכת אחרי גחמה של 4 אנשים כדי לא לעזוב את הכיסא ועל הדרך לפגוע במיליוני אזרחים. אם זה לא 'הורס', לא יודע מה כן.
ללכת אחרי גחמה של 4 אנשים כדי לא לעזוב את הכיסא ועל הדרך לפגוע במיליוני אזרחים. אם זה לא 'הורס', לא יודע מה כן.