Football manager
Football manager
הגיע הזמן שנושא כזה ייפתח פה!
משוגעים לדבר- תנו בראש
משוגעים לדבר- תנו בראש
Re: Football manager
שנים לא שיחקתי.
מחכה לפנסיה כדי לחרוש על זה עד המוות
אני בצבא ויוצא לי לשחק לא מעט דווקא ביחס למה שחשבתיאלדר כתב:שנים לא שיחקתי.
תמיד אותו סנריו.
קונה את המקורי, חודשיים אין לי חיים ואז נשבר לי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יוזמה מבורכת.
אתמול חבר שלי בא אליי והוריד לי קראק של 16, פתחתי שמירה עם באר שבע. כשאבין איך להעלות לפה תמונות, אתם תראו משחק פשוט הזוי שאני בשוק שעברתי אותו בשלום בכלל.
אתמול חבר שלי בא אליי והוריד לי קראק של 16, פתחתי שמירה עם באר שבע. כשאבין איך להעלות לפה תמונות, אתם תראו משחק פשוט הזוי שאני בשוק שעברתי אותו בשלום בכלל.
אין משעמם בעולם מלהתחיל עם באר שבע.
גם קבוצה מצויינת בדרך לאליפות קלה וגם לשלוח את בכר הביתה.
תורידו את הפאץ' ותתחילו בליגה ב'
יש לך פאץ' של ליגות נמוכות אחי? אם כן שלח ליTotti כתב:אין משעמם בעולם מלהתחיל עם באר שבע.
יהיה מעניין להתחיל עם מכבי באר שבע ולהגיע למצב של דרבי בליגת העל אחרי כמה עונות
אגב, מישהו יודע איך משנים את החוק זרים באדיטור? דווקא בזה חבר שלי לא מבין, לא מצאתי מדריך נורמלי וזה תוקע אותי לגמרי בעניין של רכש
חפש פאצים ותוספות האתר של fmisraelמליקסון24 כתב: יש לך פאץ' של ליגות נמוכות אחי? אם כן שלח לי
יהיה מעניין להתחיל עם מכבי באר שבע ולהגיע למצב של דרבי בליגת העל אחרי כמה עונות
אגב, מישהו יודע איך משנים את החוק זרים באדיטור? דווקא בזה חבר שלי לא מבין, לא מצאתי מדריך נורמלי וזה תוקע אותי לגמרי בעניין של רכש
- The red one
בול רק שאצלי זה חודש בלי חיים. וחשבתי שאני היחיד.Totti כתב:תמיד אותו סנריו.
כשאני אומר בלי חיים אני מתכוון בלי חיים, כן?The red one כתב: בול רק שאצלי זה חודש בלי חיים. וחשבתי שאני היחיד.
מוציא סיקים בימים של רצף משחקים מסקרן, משחק כל הלילה...מכור.
פעם זה היה כיף. שהיה אתגר עם ב"ש. לא אוהב לשחק עם קבוצות אחרות
צודק.. הכי כייף קבוצה מליגה ממש נמוכה.. אני זוכר פעם אחת התחלתי עם קבוצה מליגה 10 באנגליה הבאתי אותה עד ליגה שלישית או רביעית..Totti כתב:אין משעמם בעולם מלהתחיל עם באר שבע.
פעם אחת אחרי 20 עונות חח זכיתי עם קבוצה מצפון אירלנד בליגת האלופות.. בכלל ליגה צפון אירית כיפית יש שם מלא גביעים..
כל התיכון הייתי חורש על זה... הייתי מכור ממנגר 07(שהיו עוד עיגולים) עד מנגר 12-13... אני זוכר את חוסה סוסה שהיה בן 18 בערך והיה אפשר להביא אותו להפועל תל אביב חח
היו ימים חח עכשיו אין לי כח בכלל להוריד את המשחק...
אני זוכר גם אחת השמירות הכיפיות שלי עם הופנהיים שהיו עוד בליגה השניה.. בכלל היה כייף לקרוא כתבות על קבוצות שבחיים לא שמעת להבין את הסיפור שלהם ולפתוח איתם שמירה...
מסתבר שיש לי כמה תמונות במחשב מהשמירה עם הצפון אירים.. היה במנגר 11.. ללא ספק השמירה הכי מושקעת שלי..niv1 כתב: צודק.. הכי כייף קבוצה מליגה ממש נמוכה.. אני זוכר פעם אחת התחלתי עם קבוצה מליגה 10 באנגליה הבאתי אותה עד ליגה שלישית או רביעית..
פעם אחת אחרי 20 עונות חח זכיתי עם קבוצה מצפון אירלנד בליגת האלופות.. בכלל ליגה צפון אירית כיפית יש שם מלא גביעים..
כל התיכון הייתי חורש על זה... הייתי מכור ממנגר 07(שהיו עוד עיגולים) עד מנגר 12-13... אני זוכר את חוסה סוסה שהיה בן 18 בערך והיה אפשר להביא אותו להפועל תל אביב חח
היו ימים חח עכשיו אין לי כח בכלל להוריד את המשחק...
אני זוכר גם אחת השמירות הכיפיות שלי עם הופנהיים שהיו עוד בליגה השניה.. בכלל היה כייף לקרוא כתבות על קבוצות שבחיים לא שמעת להבין את הסיפור שלהם ולפתוח איתם שמירה...

- yanivnew91
היה פה פעם דיון על המנג'ר
וגם אני כמו שי.. מתנתק מהעולם חודש וקצת ואחרי זה מוחק כי מיציתי
אגב הרבה בזכות המנג'ר והפיפא ידעתי אנגלית לא רע כבר בגיל 7
וגם אני כמו שי.. מתנתק מהעולם חודש וקצת ואחרי זה מוחק כי מיציתי
אגב הרבה בזכות המנג'ר והפיפא ידעתי אנגלית לא רע כבר בגיל 7
החוכמה עם קבוצה ישראלית היא לא רק לקחת צ׳מפיונס אלא לנסות להרים את הליגה הישראלית לרמות הגבוהות. וככל שממשיכים קדימה זה לאט לאט קורה.
אצלי מקום שישי בדירוג אופ״א ועוד שתי עונות טובות של כמה ישראליות באירופה ועברנו גם את איטליה וצרפת. בגזרת הנבחרות היה מאוד בינוני עד שנכנסתי אני לנבחרת והבאתי אותה ארבע שנים אחרי לקמפיין יורו מטורף שנגמר בהפסד 4-3 בגמר בהארכה לספרד המארחת כשבדרך אני מפרק את בלגיה לחתיכות ועובר את איטליה במשחק מורט עצבים
עכשיו התחילה אצלי עונת 24/25
אצלי מקום שישי בדירוג אופ״א ועוד שתי עונות טובות של כמה ישראליות באירופה ועברנו גם את איטליה וצרפת. בגזרת הנבחרות היה מאוד בינוני עד שנכנסתי אני לנבחרת והבאתי אותה ארבע שנים אחרי לקמפיין יורו מטורף שנגמר בהפסד 4-3 בגמר בהארכה לספרד המארחת כשבדרך אני מפרק את בלגיה לחתיכות ועובר את איטליה במשחק מורט עצבים
עכשיו התחילה אצלי עונת 24/25