אוהדים מהמרכז - הודעה חשובה !
אוהדים מהמרכז - הודעה חשובה !
שלום לכל האוהדים והאוהדות של הפועל באר שבע.
נכון שלכולנו זה נראה כאילו יש עוד המון זמן עד פתיחת המשחקים הרשמיים לעונת 2009/2010 אבל הזמן עובר אוטוטו וכבר בתחילת אוגוסט מתחיל מפעל גביע הטוטו.
אוהדי הפועל באר שבע כבר החלו בכהנות לקראת העונה הבאה וכך גם אוהדים המרכז.
יש אוהדים רבים ממרכז הארץ שרוצים להגיע למשחקי הבית של הקבוצה ולרוב לא מסתייע להם והם לא מצליחים למצוא דרכי הגעה.
אנו מעוניינים לפנות להנהלה ולדון איתה בהעמדת הסעות לאוהדים ממרכז הארץ.
וכאן הפנייה שלי לכל אוהדי הפועל באר שבע במרכז הארץ:
אנא רשמו את שמכם, עיר מגוריכם ומספר הטלפון/פלאפון בו ניתן להשיג אתכם (אם אינכם מועניינים לפרסם את המספר אתם מוזמנים לשלוח לי בהודעה פרטית) בטופיק הזה.
מצפה לראות כמה שיותר תגובות.
כי לאוהדי המרכז כל משחק הוא משחק חוץ!
שבוע טוב שיהיה !
נכון שלכולנו זה נראה כאילו יש עוד המון זמן עד פתיחת המשחקים הרשמיים לעונת 2009/2010 אבל הזמן עובר אוטוטו וכבר בתחילת אוגוסט מתחיל מפעל גביע הטוטו.
אוהדי הפועל באר שבע כבר החלו בכהנות לקראת העונה הבאה וכך גם אוהדים המרכז.
יש אוהדים רבים ממרכז הארץ שרוצים להגיע למשחקי הבית של הקבוצה ולרוב לא מסתייע להם והם לא מצליחים למצוא דרכי הגעה.
אנו מעוניינים לפנות להנהלה ולדון איתה בהעמדת הסעות לאוהדים ממרכז הארץ.
וכאן הפנייה שלי לכל אוהדי הפועל באר שבע במרכז הארץ:
אנא רשמו את שמכם, עיר מגוריכם ומספר הטלפון/פלאפון בו ניתן להשיג אתכם (אם אינכם מועניינים לפרסם את המספר אתם מוזמנים לשלוח לי בהודעה פרטית) בטופיק הזה.
מצפה לראות כמה שיותר תגובות.
כי לאוהדי המרכז כל משחק הוא משחק חוץ!
שבוע טוב שיהיה !
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: אוהדים מהמרכז - הודעה חשובה !
יוזמה מבורכת.
שיהיה בהצלחה, ניב.
שיהיה בהצלחה, ניב.
תודה.
חשוב מאוד שיצא לפועל.
אגב, אני רוצה להוסיף שאם מישהו מכיר אוהד שמתכוון להגיד למשחקי הבית בשנה הבאה מהמרכז ולא רשום באתר. שיפנה אותו אליי או ישאיר לי פרטים שלו.
חשוב מאוד שיצא לפועל.
אגב, אני רוצה להוסיף שאם מישהו מכיר אוהד שמתכוון להגיד למשחקי הבית בשנה הבאה מהמרכז ולא רשום באתר. שיפנה אותו אליי או ישאיר לי פרטים שלו.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
רעיון מבורך יש לנו מאות אוהדים במרכז וכו' שבהחלט יכולים להוסיף צבע ליציעים ולמשחק!
בהצלחה לניב ולכולם.
בהצלחה לניב ולכולם.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
קח בחשבון את חן תבל מראשל"צ
כמובן.עדי פרץ כתב:קח בחשבון את חן תבל מראשל"צ
חן כבר רשום.עדי פרץ כתב:קח בחשבון את חן תבל מראשל"צ
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
אין צורך להזכיר גם אותי 

אני יחסית קטן(15) ואני לא ממש מכיר אתכם אז לא נראה לי שיסכימו לי... יש אבל רכבת מכפ"ס לב"ש?
למה מה שונה אצלך? כולם באים בחשבון.niv1 כתב:אני יחסית קטן(15) ואני לא ממש מכיר אתכם אז לא נראה לי שיסכימו לי... יש אבל רכבת מכפ"ס לב"ש?
אותך בוודאי עוד נכיר בהמשך.
niv1 כתב:אני יחסית קטן(15) ואני לא ממש מכיר אתכם אז לא נראה לי שיסכימו לי... יש אבל רכבת מכפ"ס לב"ש?
עד כמה שזכור לי מהצבא (שירתתי באיזור כפר סבא), אין רכבת ישירה. אתה תצטרך להחליף בתל אביב.
אבל כמו שהמאירי אמר - למה שלא יקחו אותך בחשבון? בגלל שאתה בן 15?
גם בשעות של בדרך חזרה יש רכבות?
ניב,
אכן יש קו כפר סבא-באר שבע. ( מחליפים תחנה בתל אביב / לוד ) יחד עם זאת רכבות אינן פעילות בשבת או בשעות חזרה ממשחקים ביום שני והפתרון הזה הוא לא ריאלי עבורך ועבורי (אני מראש העין) ואנו רוצים לתת מענה לכל אוהד מהמרכז שאין לו איך להגיע.
נשמח אם תצטרף אלינו .
אכן יש קו כפר סבא-באר שבע. ( מחליפים תחנה בתל אביב / לוד ) יחד עם זאת רכבות אינן פעילות בשבת או בשעות חזרה ממשחקים ביום שני והפתרון הזה הוא לא ריאלי עבורך ועבורי (אני מראש העין) ואנו רוצים לתת מענה לכל אוהד מהמרכז שאין לו איך להגיע.
נשמח אם תצטרף אלינו .
אל תשכח שבקרוב יהיה לך רישיון נהיגה והבטחת להחזיר לי באיזה טרמפניב כתב:ניב,
נשמח אם תצטרף אלינו .

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מאיר הרישום חשוב ונראה לי שאוהדי הקבוצה מהמרכז שגולשים כאן נרדמו בשמירה.המאירי כתב:אל תשכח שבקרוב יהיה לך רישיון נהיגה והבטחת להחזיר לי באיזה טרמפ
חברים אם ברצוננו לקדם מהלך בעניין תרשמו.