וואלה אתמול היה מאוד מעניין איתו בחדשות הספורט ,הוא ואילדיס הבריקו.Totti כתב:רוב הזמן הוא מפליץ מהפה, אבל אהבתי מאוד את דבריו של קופמן אתמול ברדיו ללא הפסקה.
שלא כמו רוב העיתונאים שרק ארבו בפינה וחיכו למעידה שלנו בסלטיק, הוא עדיין הזכיר שמדובר בהישג אדיר במונחים של המועדון שלנו, נטול המסורת וההצלחה האירופית
תקשורת ספורט
- red and white
- Title: Almog
Re: תקשורת ספורט
איזה תענוג לראות את האולפן הסקוטי אחרי המשחק.
מכבדים את היריבה, מנתחים טקטית, לא שוכחים להזכיר שרוג'רס השיג את המטרה.
אני לא רוצה לדמיין את הפרימואים והשרפים פה אם אנחנו עוברים שלב אבל חוטפים בראש בחוץ מול קבוצה עם חמישית תקציב מאיתנו.
מכבדים את היריבה, מנתחים טקטית, לא שוכחים להזכיר שרוג'רס השיג את המטרה.
אני לא רוצה לדמיין את הפרימואים והשרפים פה אם אנחנו עוברים שלב אבל חוטפים בראש בחוץ מול קבוצה עם חמישית תקציב מאיתנו.
- The red one
מעניין מה כל בכייני הפייסבוק (גם כאן אתם מסתתרים, שלום לכם) וה'אכלו לי שתו לי' יגידו על זה שכרגע אין שידור של המשחק של מכבי היום. המשחק מתחיל ב21:45.
יש שידור בספורט 5The red one כתב:מעניין מה כל בכייני הפייסבוק (גם כאן אתם מסתתרים, שלום לכם) וה'אכלו לי שתו לי' יגידו על זה שכרגע אין שידור של המשחק של מכבי היום. המשחק מתחיל ב21:45.
אייי..The red one כתב:מעניין מה כל בכייני הפייסבוק (גם כאן אתם מסתתרים, שלום לכם) וה'אכלו לי שתו לי' יגידו על זה שכרגע אין שידור של המשחק של מכבי היום. המשחק מתחיל ב21:45.
לא הלך לך.
- The red one
לא הלך לי כלום, היה ברור שיהיה שידור, אבל זה יופי של קלף מיקוח לפעם הבאה שתקרה לנו סיטואציה דומה וכולם יזדעקו ״אבלללל אם הינו תל אביבבב זה בחיים לא היה קורה!!!11 מדינה *** חוץ משכשתוקפים אותנו בסקוטלנד אז כולם דגליםןםםם בטרנר!!!!!111״הפועלעולה כתב: אייי..
לא הלך לך.
מר. אובייקטיבית מכה שנית.
- The red one
מה קשור אובייקטיביות ?הפועלעולה כתב:מר. אובייקטיבית מכה שנית.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
https://www.one.co.il/Cat/Video/first.aspx?c=3&id=50664" onclick="window.open(this.href);return false;
ראיון של חצי שעה של וואן עם סקאריונה, לקח להם דקה לעצבן אותי ולגרום לי לצאת מהראיון.
ראיון של חצי שעה של וואן עם סקאריונה, לקח להם דקה לעצבן אותי ולגרום לי לצאת מהראיון.
- The red one
1. מה גרם לך מלכתחילה לראות את זה?
2. מה קרה בדקה הזו?
2. מה קרה בדקה הזו?
- YallaHapoel
משהו כמו איך אתה מתמודד עם הישראלים המשוגעים, אתה בטח רואה את זה בכבישים.The red one כתב:1. מה גרם לך מלכתחילה לראות את זה?
2. מה קרה בדקה הזו?
לא משהו שאמור לעצבן, אבל פשוט הזכירו לי איזה דבילים ותת רמה הם.
הם כל כך תת רמה שזה נהיה מוגזם,YallaHapoel כתב: משהו כמו איך אתה מתמודד עם הישראלים המשוגעים, אתה בטח רואה את זה בכבישים.
לא משהו שאמור לעצבן, אבל פשוט הזכירו לי איזה דבילים ותת רמה הם.
אתמול חטאתי ושמעתי את התכנית שלהם ברדיו, דיברו על הקנס שביתר קיבלו על שירים גזעניים,
כשאופירה וברקוביץ הבינו שיש גם משקיף ישראלי שמדווח על קריאות גזעניות הם התחילו להתעצבן,
לקרוא לו מלשין, אופירה גם הביאה איזה משפט של ערסים על מלשינים, התחילו להתעצבן עלזה שהוא "מלשין" לאופא על מה שקרה,
כמו ילדים מפגרים
- YallaHapoel
אין איזה גוף פיקוח על החרא הזה?Tal_Hbs כתב:
הם כל כך תת רמה שזה נהיה מוגזם,
אתמול חטאתי ושמעתי את התכנית שלהם ברדיו, דיברו על הקנס שביתר קיבלו על שירים גזעניים,
כשאופירה וברקוביץ הבינו שיש גם משקיף ישראלי שמדווח על קריאות גזעניות הם התחילו להתעצבן,
לקרוא לו מלשין, אופירה גם הביאה איזה משפט של ערסים על מלשינים, התחילו להתעצבן עלזה שהוא "מלשין" לאופא על מה שקרה,
כמו ילדים מפגרים
כן, המאזיניםYallaHapoel כתב: אין איזה גוף פיקוח על החרא הזה?
- The red one
בשורה התחתונה אין פה עילה להורדת תכנית או משהו כזה. הם פשוט עושים תכנית ברמה הכי ירודה שיש, אבל אף אחד לא מסתכל על הרמה כשהם תכנית הספורט המואזנת ביותר. ברגע שיתחילו עלייהם חרם או אם יגידו משהו שיגרום לסערה ציבורית, אולי משהו ישתנה.YallaHapoel כתב: אין איזה גוף פיקוח על החרא הזה?
לכל מי שתוהה לגבי שידורי רדיו לעונה הקרובה -
https://www.ice.co.il/media/news/article/444278" onclick="window.open(this.href);return false;