2-0 אדיר על סלטיק :: סיכום
Re: 2-0 אדיר על סלטיק :: סיכום
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3696355" onclick="window.open(this.href);return false;
מעולה
מעולה
עוד משהו בנוגע למשחק- עם כמה שההופעה הייתה גדולה עדיין לא הגענו למצבים משמעותיים מדי מול השער (כולל הגולים), בטח לא כאלה שאתה תופס את הראש ואומר וואו.
השורה התחתונה היא שאנחנו צריכים עוד שחקן יצירתי שייתן את המסירה למצב אמיתי לגול. אי אפשר להסתמך על מליקסון עד גיל 60
השורה התחתונה היא שאנחנו צריכים עוד שחקן יצירתי שייתן את המסירה למצב אמיתי לגול. אי אפשר להסתמך על מליקסון עד גיל 60
כל הקיץ אני חופר על עמדת הקשר השלישי(הבלטה של ראדי).dor69 כתב:עוד משהו בנוגע למשחק- עם כמה שההופעה הייתה גדולה עדיין לא הגענו למצבים משמעותיים מדי מול השער (כולל הגולים), בטח לא כאלה שאתה תופס את הראש ואומר וואו.
העזיבה של אופיר די דפקה אותנו בעניין הזה. יגיע מגן זר ובזה יגמר הסיפור.
לאו דווקא הקשר השלישי, שחקן יצירתי נוסף יכול לבוא בשלישיית הקישור, בכנפיים, מתחת לחלוץ או אפילו חלוץ שיוצר לעצמו אבל אי אפשר לסמוך על שחקן וחצי כאלה שיש לך (וגם הם פציעים או לא שלמים)CrazyRed7 כתב: כל הקיץ אני חופר על עמדת הקשר השלישי(הבלטה של ראדי).
העזיבה של אופיר די דפקה אותנו בעניין הזה. יגיע מגן זר ובזה יגמר הסיפור.
- simply-red
+1000dor69 כתב:עוד משהו בנוגע למשחק- עם כמה שההופעה הייתה גדולה עדיין לא הגענו למצבים משמעותיים מדי מול השער (כולל הגולים), בטח לא כאלה שאתה תופס את הראש ואומר וואו.
מה שנקרא שליטה אופטית. מצבים ממשיים היו מעט מאוד.
קח בחשבון ששיחקנו באזור 70 דקות בלי חלוץ( שהר לא חלוץ) ובלי הקשר הכי יצירתי שלך.
מסכים עם הקביעה שאנחנו חייבים להתחזק בקשר התקפי נוסף,על מליקסון אי אפשר לבנות שיסחוב אותנו בעונה עמוסה כל כך.
צודק.dor69 כתב:עוד משהו בנוגע למשחק- עם כמה שההופעה הייתה גדולה עדיין לא הגענו למצבים משמעותיים מדי מול השער (כולל הגולים), בטח לא כאלה שאתה תופס את הראש ואומר וואו.
מצד שני הגענו גם למספר חצאי מצבים שלא נספרים, סטייל כדור רוחב שאם הוא נמסר כמו שצריך זה 3-0.
בגלל זה כתבתי שבמשחקים מסויימים ציוות של לוסיו ושהר יכול להיות מאד מעניין...
אנחנו מאד דומיננטיים אבל השוער מנגד לא עובד מספיק.
אנחנו מאד דומיננטיים אבל השוער מנגד לא עובד מספיק.
- The red one
אפרופו לוסיו, אני באמת כבר חששתי שהולך להיות שם צ'ס 2.
הוא התרסק על הדשא ובמשך שניות ארוכות לא זז אבל השופט לא עצר את המשחק! גם הקוון לא סימן לו. הזוי לגמריי. זה היה כל כך מפחיד..
התנהלות מסכנת חיים של השופט שחוץ מזה היה מעולה.
הוא התרסק על הדשא ובמשך שניות ארוכות לא זז אבל השופט לא עצר את המשחק! גם הקוון לא סימן לו. הזוי לגמריי. זה היה כל כך מפחיד..
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 25 אוגוסט 2016, 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
כולם הרגישו ככה, האצטדיון פשוט השתתקThe red one כתב:אפרופו לוסיו, אני באמת כבר חששתי שהולך להיות שם צ'ס 2.
גם אני.The red one כתב:אפרופו לוסיו, אני באמת כבר חששתי שהולך להיות שם צ'ס 2.
ראיתי את הבן שלו וצס ג'וניור מצעידים את השלושה לדאבל היסטורי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
דקך אגב ראיתי שבשידור החוזר זריהן סיפר שלוסיו בלע את הלשון וגם איבד את ההכרה לכמה שניות, השופט היה חייב לעצור את המשחק.The red one כתב:אפרופו לוסיו, אני באמת כבר חששתי שהולך להיות שם צ'ס 2.
בהתחלה זה לא נראה רציני, התנגשות רגילה עם הבלם. השופט לא ראה את הפגיעה מהרגל של הבלם ...
השופט היה מצויין, שיפוט אחיד וזה העיקר. לקח לבאר שבע כמה דקות להבין שהוא מאפשר משחק חזק, אירופאי.
השופט היה מצויין, שיפוט אחיד וזה העיקר. לקח לבאר שבע כמה דקות להבין שהוא מאפשר משחק חזק, אירופאי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב: גם אני.
ראיתי את הבן שלו וצס ג'וניור מצעידים את השלושה לדאבל היסטורי
חחח פסיכופט אנליטי שכמוך
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
גיא לוזון בטור
גיא לוזון בטור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]