היום אני מתבייש!!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: היום אני מתבייש!!!!!!

שליחה על ידי מוטי »

חברים הגזתמם ובענק!!!!!
גילוי אני מת על אופיר והתפללתי לראות אותו עם סרט הקפטן מוביל את הקבוצה בליגת העל.

נמרוד אני ממש לא אוהב את מה שאתה עושה לגיא עזורי עוד לפני שהתחיל לעבוד פה-הוא המאמן הוא מקבל החלטות על בסיס מקצועי, ואם זה מה שהוא החליט אנחנו צריכים להיות אחריו כי השנה כבר הוכח שהקהל לא קובע (וטוב שכך).
אופיר לר רק סמל הוא סמל ענק והשחקן שהכי הזדהיתי איתו לאורך השנים באמת שכואבת לי וקשה לי העזיבה שלו אבל אם זה מה שהוחלט אני מאחורי המועדון.
כדורגל מער לאהבה הוא היום עסק כלכלי ואני לא יודע מה הלך במשא ומתן אבל כן אופיר לא שווה את הסכומים האלו, ואלונה היא לא ארקדי או שניידר שזורקים כספים ללא הכרה.

משה בוא נשים לב רגע לקבוצתנו האהובה מנצ'סטר יונייטד. נכון שישר תביא את סקולס וגיגס בתור דוגמא אבל הם נמצאים בסדל מתוך סיבה שהם טובים ומצאימים והבוס חושב שיש להם מה לתרום. אני מציע לך להיזכר מה קרה לסמל גדול כמו בקאהם וסמל עוד יותר גדול כמו רוי קין בקפטן הבילתי מעורר ברגע שפרגי החליט שהוא לא מתאים הוא אמר לו שלום, אבל זה פרגוסון אז עליו אי אפשר להעביר ביקורת??
יש מאמן הוא מחליט ולהנהלה אסור להתערב בהחלטות מקצועיות שכל שעל יתעסק בעינייניו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ניב כהן

שליחה על ידי ניב כהן »

1111111

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניב כהן כתב: ראשית אבהיר כי הרבה ממה שכתבת בעניין אופיר, מקובל עליי.

יחד עם זאת - במקומך לא הייתי בונה על הסיפור של טורקיה כעדות כי הוא לא התנהל בצורה הולמת. ובוא נהיה הוגנים - הרבה חרא היה בתקופה ההיא אבל לא בסיפור של אופיר...

מה שהיה מאחורי הקלעים יודעים בדיוק 5 אנשים, אופיר ואחיו אלי זינו אני ושחר בן עמי.

ועצם זה שאופיר השפיל מבט אז - אמר הכל.
וודווקא בגלל זה, בגלל הדרך שבה הוא קיבל את העובדה שההתנהלות לא היתה להיט (...), אני חושב שהשחרור שלו לא במקום...
"מה שהיה מאחורי הקלעים יודעים בדיוק 5 אנשים, אופיר ואחיו אלי זינו אני ושחר בן עמי."

וגם אני!!!!!!!!!!! :בוער מעצבים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

נמרוד ברדה כתב:מה שקרה היום מוכיח סופית, הכסף משחק תפקיד בהפועל באר שבע ולא החיבור למועדון.

אופיר חיים, ה-סמל של הפועל ב"ש בשנים האחרונות משוחרר כי לטענתו של ירום כבודו, המאמן הדגול, גיא עזורי "הוא לא מתאים לי מקצועית".
מאיפה לך מר עזורי שהוא לא מתאים לך מקצועית? האם האימונים נפתחו כדי לקבוע זאת? האם ראית אותו במשחק וחצי שראית את הפועל ב"ש בכל חייך? מאיפה אתה קובע עובדה מטופשת שכזו.
די לנו בכל מיני "אנשי מקצוע" שמגיעים לפה בכל שנה ומנסים להתוות את דרכם במועדון. הפועל ב"ש זה מועדון מספיק גדול ומכובד שמאמנים יתאימו דרכם אלינו ולא אנחנו אליהם!

תיראו, אני אחד שלא דוגל בשילוב שחקני בית בכל מחיר גם אם הם לא טובים, יש כאלה שאין להם מקום אפילו במכבי ב"ש ומבחינתי שלא יהיו פה. אבל יש אדם אחד כיום בסגל הקבוצה שהוא אדם, מנהיג וסמל מעבר להיותו כדורגלן טוב (לידיעתו של מר עזורי שחקן שנתן 10 שערים בקצת יותר מסיבוב ותרם המון לקדוסי) שאסור אבל אסור לותר עליו.

אלונה מי כמוך יודעת כמה אני אוהב ומעריך את עבודתך ותרומתך אבל פה טעית ובגדול! אני יודע שיש בכוחך לתקן, ואפשר לעשות זאת לפני שיהיה מאוחר.

צודק במאה אחוז, נמרוד. חופשי אתה צריך להתבייש, עם כל האהבה שלי אליך!!

מבחינתי חבר היית וחבר תמיד תשאר, אבל התגובה שלך פשוט מבזה ואובר ילדותית בטירוף, שאני אפילו לא מוצא טעם ועניין לנסות להגיב לטענותיך אחת לאחת. לא בכדי קיבלת תגובות דומות מהחבר'ה היותר בגירים ושפויים פה!!

וואלק נשבע לכם, טירוף מערכות מה שהולך פה!!
קומץ אנשים - שבחלקם הגדול פסולי עדות בכל הקשור לשחקן - שהם בבחינת מיעוט שבמיעוט שמנסה לעשות קולות של אלק רוב - פשוט איבד את הצפון ומבעיר תבערות. יש כאלו שיש להם גם את החוצפה ועזות המצח לטעון שזו החלטה מגבוה במסווה החלטה מקצועית. אוי לאוזניים שכך שומעות!!

סמל אישי של משתמש
ניב כהן

שליחה על ידי ניב כהן »

אורי אדום בנשמה כתב:
"מה שהיה מאחורי הקלעים יודעים בדיוק 5 אנשים, אופיר ואחיו אלי זינו אני ושחר בן עמי."

וגם אני!!!!!!!!!!! :בוער מעצבים:
תסלח לי 'חבר' - לא היית שם ולא בטוח במה אתה יודע.

ואם כן, אם באמת נודע לך בדיעבד אחד לאחד, אז שומה עליך כי כל שכתבתי נכון.....

ועדיין, מקצועית ומנטלית - מקומו כאן ב-2009/10

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אם לא הבנת, לא באתי לסתור את דבריך...להיפך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:

צודק במאה אחוז, נמרוד. חופשי אתה צריך להתבייש, עם כל האהבה שלי אליך!!

מבחינתי חבר היית וחבר תמיד תשאר, אבל התגובה שלך פשוט מבזה ואובר ילדותית בטירוף, שאני אפילו לא מוצא טעם ועניין לנסות להגיב לטענותיך אחת לאחת. לא בכדי קיבלת תגובות דומות מהחבר'ה היותר בגירים ושפויים פה!!

וואלק נשבע לכם, טירוף מערכות מה שהולך פה!!
קומץ אנשים - שבחלקם הגדול פסולי עדות בכל הקשור לשחקן - שהם בבחינת מיעוט שבמיעוט שמנסה לעשות קולות של אלק רוב - פשוט איבד את הצפון ומבעיר תבערות. יש כאלו שיש להם גם את החוצפה ועזות המצח לטעון שזו החלטה מגבוה במסווה החלטה מקצועית. אוי לאוזניים שכך שומעות!!
1. כמו בכל הודעה אורי אתה מנסה להשתיק דעות של אחרים ולפסול טיעונים בטענה שמדובר במילים גבוהות בלבד. לא ראוי לדעתי ולא מכבודך. לדעתי התגובות שלך הם המבזות בעניינו.

2. שמתי לב שהנסיונות כדי כביכול לאשר את המהלך הם הנסיונות לעסוק בגיל של אופיר, בפציעות שעבר, ביכולות המקצועיות. עכשיו אורי אפילו מסכים ומחזק את דבריו של ניב כהן (הסולחה בדרך) כי לבסס את טענותיו. אבל מי שיקרא את התגובות שלי ושל נמרוד, ואת הטור של אריגיא, יבין שמדובר בהרבה מעבר. מדובר על החלטה של דרך של מועדון. חבל לי שאנשים רבים לא רואים זאת, לא אכפת להם מהמהות, תן להם עוד ידיעה בעיתון על זנדברג או תמוז, תנחית להם כאן ארז מסיקה, תן להם עוד ציפיות לעונה הקרובה, והם מאושרים. יש כאלה שמסתכלים צעד קדימה. מה זה אומר על השנה הבאה שלנו כששני המנהיגים של הקבוצה כבר לא יהיו כאן (אסי פרש ואופיר הועזב)? מה זה אומר על העתיד שאנחנו מרשים לעצמנו לוותר על אדם כמו אופיר שיכול לחנך את דור העתיד במועדון ואף יותר מכך? אלה הדברים שאנחנו עוסקים בהם ושאתם מנסים לטאטא מתחת לשטיח.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

משה אוחיון כתב:
1. כמו בכל הודעה אורי אתה מנסה להשתיק דעות של אחרים ולפסול טיעונים בטענה שמדובר במילים גבוהות בלבד. לא ראוי לדעתי ולא מכבודך. לדעתי התגובות שלך הם המבזות בעניינו.

2. שמתי לב שהנסיונות כדי כביכול לאשר את המהלך הם הנסיונות לעסוק בגיל של אופיר, בפציעות שעבר, ביכולות המקצועיות. עכשיו אורי אפילו מסכים ומחזק את דבריו של ניב כהן (הסולחה בדרך) כי לבסס את טענותיו. אבל מי שיקרא את התגובות שלי ושל נמרוד, ואת הטור של אריגיא, יבין שמדובר בהרבה מעבר. מדובר על החלטה של דרך של מועדון. חבל לי שאנשים רבים לא רואים זאת, לא אכפת להם מהמהות, תן להם עוד ידיעה בעיתון על זנדברג או תמוז, תנחית להם כאן ארז מסיקה, תן להם עוד ציפיות לעונה הקרובה, והם מאושרים. יש כאלה שמסתכלים צעד קדימה. מה זה אומר על השנה הבאה שלנו כששני המנהיגים של הקבוצה כבר לא יהיו כאן (אסי פרש ואופיר הועזב)? מה זה אומר על העתיד שאנחנו מרשים לעצמנו לוותר על אדם כמו אופיר שיכול לחנך את דור העתיד במועדון ואף יותר מכך? אלה הדברים שאנחנו עוסקים בהם ושאתם מנסים לטאטא מתחת לשטיח.
יבין שזה "מעבר" מדובר על החלטה של דרך של מועדון !! "חבל לי שאנשים רבים לא רואים זאת"
לא רואים לא יודעים ולא מבינים כולם בורים.רק הוגי הדעות שמבינים ויודעים יחליטו מה טוב ומה לא.
אותם אלה שחוץ מלכתוב לא יקומו מכסא מושבם על מנת לעשות משהו.
הם החכמים הם אלה שהדירו רגליהם מהמגרש כבר קרוב לארבע שנים.הם אלה שלא הסתפקו בכלום
הם אלה שלא מבינים את המציאות. הם אלה שהפכו להיות לא רלוונטים ומנסים בכול דרך לשנות את המצב.
אני בז לאילו שחושבים שהם ממצאי הגלגל אני בז לאלו שרק מדברים ולא עושים.
המועדון נמצא היום במקום שאפילו בחלומות שלנו לא האמנו שתוך שנתיים נגיע למצב הזה.
למי נוח לשנות את המציאות הזו? לאלו שלעשות לא יעשו אף פעם אבל הדיבורים הם לחם חוקם.
ביום שלא יהיה להם מה לומר הם יעלמו לנו מנוף חיינו.
עכשיו הם מדברים על מנהיג שהועזב. כן מנהיג אני זוכר עוד מנהיג שלא ידע להעביר את כסאו
בצורה מכובדת.
ועד עכשיו אני ממתין לאופיר שיצא לתקשורת עם הודעת פרידה ותודה כיאה למנהיג שאתם רוצים
שיחנך את ילדנו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב:

1. חבל מאוד, משה, חבל שלא הפנמת הלקח מאותו טופיק עם דורון-דורון כהן, ושוב אתה שופט לגופו של אדם במקום לגופם של דברים. הפעם אפילו עשית לעצמך פדיחה גדולה עוד יותר.. :משוגע:

כי א' - תקרא אותי שוב, ואולי הפעם תשים לב שמה שכתבתי שם - ההגדרה שלי להודעה של נמרוד - זה ההיפך הגמור ממילים גבוהות וכו'...

ב' - ביום שתראה לי נושא אחר בו ביטלתי טיעונים של אחד הגולשים בטענה שמדובר במילים גבוהות בלבד מבלי להתייחס אחד לאחד לטיעוניו, אני פורש בו במקום מזה הפורום. לבא ולומר "כמו בכל הודעה", חוץ מאשר לוקה בחוסר הגינות, מוכיח שאתה ולא אחר עונה להגדרות הללו של עצמך. "כל הפוסל - במומו פוסל" היטיב להגדיר ניר קבלו באותו טופיק עם דורון, ורלוונטי גם כעת...

2. קראתי, והאמת שאני מתלבט מה בדיוק לומר לך...
האם שאתה וחבריך חצופים ממדרגה ראשונה בעצם הרמיזות בין השורות שכביכול מדובר בהחלטה מגבוה במסווה החלטה מקצועית, או שהקונספציה המדומה בה אתם שבויים בכל הקשור לערכו של השחקן מעבירה אותכם על דעתכם עד כדי דרישה לחזור לימי השכונה העליזים, בהם נלחמנו כ"כ, בה המאמן מקבל תכתיבים מקצועיים מלמעלה...יודע מה? את שניהם!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:

1. חבל מאוד, משה, חבל שלא הפנמת הלקח מאותו טופיק עם דורון-דורון כהן, ושוב אתה שופט לגופו של אדם במקום לגופם של דברים. הפעם אפילו עשית לעצמך פדיחה גדולה עוד יותר.. :משוגע:

כי א' - תקרא אותי שוב, ואולי הפעם תשים לב שמה שכתבתי שם - ההגדרה שלי להודעה של נמרוד - זה ההיפך הגמור ממילים גבוהות וכו'...

ב' - ביום שתראה לי נושא אחר בו ביטלתי טיעונים של אחד הגולשים בטענה שמדובר במילים גבוהות בלבד מבלי להתייחס אחד לאחד לטיעוניו, אני פורש בו במקום מזה הפורום. לבא ולומר "כמו בכל הודעה", חוץ מאשר לוקה בחוסר הגינות, מוכיח שאתה ולא אחר עונה להגדרות הללו של עצמך. "כל הפוסל - במומו פוסל" היטיב להגדיר ניר קבלו באותו טופיק עם דורון, ורלוונטי גם כעת...

2. קראתי, והאמת שאני מתלבט מה בדיוק לומר לך...
האם שאתה וחבריך חצופים ממדרגה ראשונה בעצם הרמיזות בין השורות שכביכול מדובר בהחלטה מגבוה במסווה החלטה מקצועית, או שהקונספציה המדומה בה אתם שבויים בכל הקשור לערכו של השחקן מעבירה אותכם על דעתכם עד כדי דרישה לחזור לימי השכונה העליזים, בהם נלחמנו כ"כ, בה המאמן מקבל תכתיבים מקצועיים מלמעלה...יודע מה? את שניהם!
לא צריך שתפרוש מהפורום, רק שתשים לב לדברייך:
https://hbs.co.il/portal/forum/t32737.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"כבודו של אריגיא ברגר בכבודו מונח, אחד האנשים שאני יותר אוהב ומעריך, אבל בכל הקשור לאופיר חיים הוא פסול לעדות."
"השפה הגבוהה, והידע והאינטלקט העולה על גדותיו בים טיעוני הסרק שלכם, משפיע אולי על כמה ילדים חסרי עמוד שדרה ודעה עצמית. לא עלי וכל השאר"
טופיק שני
https://hbs.co.il/portal/forum/t32733-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"טענת פסולי העדות לא מבטלת את טיעוניהם. התייחסות עניינית לטיעונים היתה גם היתה, עד שהאסימון נפל שזו טחינת מים. ככה זה שמספיק יצירתיים להביא עוד אוקיינוס של טיעונים ערטילאיים, עתיר הנחות יסוד מופרכות מיסודן ובונים עליהם תילי תילים.."
ונמנעתי כאן מלתת תגובות שכוללים פסילת טענה של מישהו תוך שימוש במילים כמו טיפש.

מישל, אני מבין שזה נוח לתת נאומים ולהתעלם מטענות כאלה ואחרות בדרישה לפסול את אותם אנשים מסיבה זאת או אחרת. אבל הבעיה שלך, של אורי, ושל יתר האנשים שמנסים לפסול את התגובות בקשר לאופיר חיים היא אני. אולי לאריגיא, דודו והילה יש היכרות כזאת או אחרת עם אופיר חיים, אבל לי לא. וזה קשה לכם. שמישהו מדבר על דרך, על עשייה נכונה, ואין לו שום אינטרס כזה או אחר בנושא בנוגע לשחקן, שרואה רק את טובת הקבוצה והדרך הנכונה שעל הקבוצה ללכת בה.
אני בטוח שבשלב זה או אחר, כשכבר לא תמצאו תשובה לביקורת שלי, תתחילו להתעסק, כמו שעשיתם בנושא זה, בדברים אחרים. תחפשו סיבות לפסול את הדעה שלי או להפוך אותה ללא רלוונטית מסיבה כזאת או אחרת.
קשה מאוד להגיב לטענות. קשה מאוד להגיב לי, כשאני אומר שכשהתחלתי את החרם, ודמיינתי הפועל באר שבע שונה, התכוונתי לקבוצה שיודעת להסתכל קדימה לעתיד, מעבר לעונה נוכחית כזאת או אחרת. לצערי בצעד השחרור של אופיר הוכחנו שאנחנו עוד קבוצה בישראל. לא קבוצה מיוחדת, לא קבוצה בעלת דרך שונה, עוד קבוצה כמו יתר הקבוצות בישראל. ישנם דברים טובים, ישנם דברים רעים, אבל הדרך היא של עוד קבוצה בישראל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אריק כתב:פרופורציות חברים, תם עידן הסמלים כבר מזמן...

https://www.nrg.co.il/online/3/ART/996/849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
האמת שממך לא ציפיתי ללינק הזה, אבל שיהיה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

הילה חדד כתב:
מה רע בלינק הזה אם מותר לדעת???אחלה לינק שבעולם....

"עברתי למכבי יפו, שם נתתי עונה חלומית של 26 שערים, ואני חוזר למכבי אחרי שכל הקבוצות בארץ רצו אותי. אבל בשבילי מכבי זה הבית, וחזרתי לשם".

אבל עזבו שטויות התקשורת תמיד אשמה...הפועל באר שבע זה בית רק שמשלמים 120,000 דולר בלי עיכובים מיותרים , למרות שהתפוקה היא 3 גולים בעונה...

"כשנתחבר זו תהיה חגיגה לכולם, במיוחד לאוהדים שכל החיים שלי אני חולם לרוץ אליהם אחרי גול. אני פשוט בעננים עכשיו".

מה כבר אפשר להגיד ....שוב פעם התקשורת אשמה...אתם מה שהלב שלי בחר עלק.....

זה שאותך או את דודו עזריה קונים ע"י מתן חולצה או טובות הנאה כאלו ואחרות זה לא אומר שגם אותי קונים באותו מחיר, גם אם השחקן היה מבקיע 100 גולים בעונה שעברה ממני הוא לא היה מקבל טיפת עידוד, אני על בגידה בחיים לא סולח, את כתתחתני בעזרת השם תסלחי על מה שאת רוצה, זה מה שמגיע לך כנראה, אבל יש אוהדים שלא שוכחים כל כך מהר דברים שאופיר רצה שנשכח, לשמוע את ניב כהן אומר שאופיר השפיל מבט כאשר חזר מטורקיה זה אומר דרשני. כבר בקיץ שעבר הפועל באר שבע לא רצתה את אופיר חיים, אלונה הציעה אותו לכל דורש, ראיתי כמה הצעות היו לשחקן, ממש תור שהזכיר את התור ללחם ברוסיה בשנים אפלות.

נ.ב: את יכולה להתעלם/לדלג/להשמיץ אותי, מהאמת את לא תברחי אופיר חיים בוגד ושקרן!!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

לא קראתי את מה שרשמת, באמת שלא.

רק ראיתי שציטטת אותי. אז דבר אחד קטן ופה זה מסתיים.

דורון, אני לא פניתי אליך ולא דיברתי אליך. מבקשת ממך שלא תפנה אליי ואל תנהל איתי שיחה כזו או אחרת.

תודה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

הילה חדד כתב:לא קראתי את מה שרשמת, באמת שלא.

רק ראיתי שציטטת אותי. אז דבר אחד קטן ופה זה מסתיים.

דורון, אני לא פניתי אליך ולא דיברתי אליך. מבקשת ממך שלא תפנה אליי ואל תנהל איתי שיחה כזו או אחרת.

תודה.
חחח גדול

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הילה חדד כתב:
מתנצל שאיכזבתי אותך אבל מהות הלינק היא לא לפגוע באופיר חיים אלא להכניס את כל
האוהדים שלקו בטראומה לפרופורציות. ברגע שהכסף נכנס לכדורגל תם עידן הסמלים
ונותרו בודדים כאלה (אוחנה ונמני למשל). אופיר חיים הוא נשמה, הוא שחקן גדול והוא
אישיות מיוחדת אבל אופיר חיים לא סמל. בינינו הילה, הפועל היא סוג של ראש לשועלים
בשביל אופיר ובסתר לבו הוא היה שמח לו היה זוכה לאותו מעמד במכבי ת"א ובצדק.

שלח תגובה