RedHell כתב:
נו דיי להיות מביכים ולקחת את זה כטיעון למשהו.
עיר שלמה עם הראש בסלטיק, הגיוני שעדיין לא נמכרו כל הכרטיסים אך אל תדאג ביום שבת תשמע שהיה סולד אאוט.
כן, עיר שלמה עם הראש בסלטיק אז הגיוני שאף אחד לא מסתכל קדימה ואומר "אני רוצה להיות במשחק הבא של הקבוצה!!". אתה באמת מאמין לעצמך?
מתערב איתך שאם מנצחים את סלטיק עד מחר בבוקר אין כרטיסים.
אם מפסידים? זה יקח עוד זמן.
אם מובסים? לא יהיה סולד אאוט.
וזה בדיוק העניין. הקהל פה ממשיך להיות מושפע מתוצאות. אי אפשר לדרוש אצטדיון גדול יותר כשאתה לא מוכר תוך גג 24 שעות מאות כרטיסים למשחק ליגה. פשוט אי אפשר.
The red one כתב:עוד פרק בסדרת "אין אין חייבב אצטדיון חדש זו בכייה לדורות!!!!!!1111111111111" -
50 שעות לאחר פתיחת המכירה למשחק פתיחת העונה מול הפועל רעננה וקצת יותר מ3 ימים למשחק עצמו, 350 כרטיסים עומדים למכירה.
רק לפני מס' ימים שינית את דעתך ואמרת שהיה צריך 20K, וכעת אתה שוב משנה את דעתך?
The red one כתב:כן, עיר שלמה עם הראש בסלטיק אז הגיוני שאף אחד לא מסתכל קדימה ואומר "אני רוצה להיות במשחק הבא של הקבוצה!!". אתה באמת מאמין לעצמך?
וזה בדיוק העניין. הקהל פה ממשיך להיות מושפע מתוצאות. אי אפשר לדרוש אצטדיון גדול יותר כשאתה לא מוכר תוך גג 24 שעות מאות כרטיסים למשחק ליגה. פשוט אי אפשר.
מה ז"א הקהל פה? ובשאר המקומות לא?
מאות כרטיסים? מעוותים את המציאות כדי לסדר טיעון טוב?
רק לפני מס' ימים שינית את דעתך ואמרת שהיה צריך 20K, וכעת אתה שוב משנה את דעתך?
מה ז"א הקהל פה? ובשאר המקומות לא?
מאות כרטיסים? מעוותים את המציאות כדי לסדר טיעון טוב?
איפה אמרתי שצריך 20K?
ומה אכפת לי משאר המקומות?
למה לעוות את המציאות? באפליקציה של שפע אתה יכול לראות בדיוק כמה כרטיסים נותרו לאן, הנה זה נכון ל18:30:
שער 10 - 317 מקומות
שער 1 - 4 מקומות
שער 2 - 7 כיסאות
ביחד 328 כרטיסים. 328 זה לא מאות ?
מצ"ב הודעתך מהפוסט "האם נארח את ליגת האלופות בטרנר?"
The red one כתב:אורי - בהחלט מסתדר עם 20 אלף. כמובן שבנקודת זמן הנוכחית אני לא מוותר על 2-3-4- חודשים בטרנר על מנת להגדיל את ה-4 אלף האלה.
The red one כתב:ומה אכפת לי משאר המקומות?
למה לעוות את המציאות? באפליקציה של שפע אתה יכול לראות בדיוק כמה כרטיסים נותרו לאן, הנה זה נכון ל18:30:
שער 10 - 317 מקומות
שער 1 - 4 מקומות
שער 2 - 7 כיסאות
ביחד 328 כרטיסים. 328 זה לא מאות ?
אתה מאבד את זה טוטאלית...
לא עניין של אכפת או לא משאר המקומות, אלא של זה שאתה מאלתר טיעונים פתאטיים, מן היקב ומן הגורן, כדי לחזק את עמדתך. וכעת אתה גם מגלגל עיניים: כל ילד מבין שהסאבטקסט של הודעתך הקודמת הוא שלא מכרנו מאות כרטיסים שהוצאו למכירה. אל תעשה ממני מפגר
אל תוציא דברים מהקשרם. אתה שאלת אותי באשכול הקודם אם יש לי בעיה עם 20K ואמרתי לך שאין. זה ממש לא "רק לפני מס' ימים שינית את דעתך ואמרת שהיה צריך 20K" אתה פשוט מטעה בצורה גסה ומכוונת, כי אתה האחרון שתיפול בנושאים של הבנת הנקרא וכו'. בשום מצב לא אמרת שצריך 20K. אתה זה שעושה פה מאנשים מפגרים.
לגבי החלק השני - ילד לא צריך להבין שהסאבטקסט של הודעתי הקודמת הוא שלא מכרנו מאות כרטיסים שוהצאו למכירה. זה ברור שזה מה שהתכוונתי אליו. לא הבנתי איך הגעת לזה שזה גלגול עיניים, איבוד טוטאלית. מה נסגר איתך ?
The red one כתב:
כן, עיר שלמה עם הראש בסלטיק אז הגיוני שאף אחד לא מסתכל קדימה ואומר "אני רוצה להיות במשחק הבא של הקבוצה!!". אתה באמת מאמין לעצמך?
חביבי אתה מדבר פה על סדר גודל של 100 כרטיסים. זה כלום ואפס ביחס ל16 אלף.
אז מכרנו 2,500 כרטיסים בערך ליציע מאחורי השער, כשיש עוד 72 שעות למשחק מול רעננה והאצטדיון יהיה במקרה הגרוע ב97% תפוסה?
אכן מוכיח את הנקודה.
גם המצדדים הגדולים בהרחבה אני מניח שיודו שצריך עוד עונה או שתיים כדי להתחיל להזיז דברים ברצינות.
הציפייה שלכל משחק ליגה פשוט יעופו 3,000 כרטיסים ליציע מאחורי השער תוך שעות היא לא ריאלית.
ואיך שאני רואה את זה, 75-80% תפוסה באצטדיון מוגדל מול יריבה סופר אפורה זה מאזן תקין ובריא.
גם הברנבאו והקמפ נואו לא מלאים מול וייקאנו. עדיין מגדילים ומשפצים אותם.
yossi כתב:אז מכרנו 2,500 כרטיסים בערך ליציע מאחורי השער, כשיש עוד 72 שעות למשחק מול רעננה והאצטדיון יהיה במקרה הגרוע ב97% תפוסה?
אכן מוכיח את הנקודה.
גם המצדדים הגדולים בהרחבה אני מניח שיודו שצריך עוד עונה או שתיים כדי להתחיל להזיז דברים ברצינות.
הציפייה שלכל משחק ליגה פשוט יעופו 3,000 כרטיסים ליציע מאחורי השער תוך שעות היא לא ריאלית.
ואיך שאני רואה את זה, 75-80% תפוסה באצטדיון מוגדל מול יריבה סופר אפורה זה מאזן תקין ובריא.
גם הברנבאו והקמפ נואו לא מלאים מול וייקאנו. עדיין מגדילים ומשפצים אותם.
ואם יגיע משחק העונה שימכרו אליו כרטיסים בקופות, זה כן יוכיח לך את הנקודה?