אדום זקן כתב:
זו לא טענה זאת המציאות.
היכן שקיימות יריבויות זה נמצא.
וקיים אגב בכל העולם.
אפשר להתמרמר על זה עד מחר,אבל גם אי אפשר לשנות את זה.
השנאה חזקה מהכל.
לצורך העניין אם האוהדים שלנו היו כותבים שיר כזה נניח על מכבי,אז הייתי מאוד מופתע לרעה.
בטח שאפשר לעצור את זה. הפנאטיקס הם לא אלים והם עדיין לא ברמה של LF מבחינת מידור מהקהל והפחד של הקהל הרחב.
עובדה שמההד הציבורי שנוצר ומשריקות הבוז שהיו במגרש לנוכח משמע המילים, הם נסוגו לאחור. עובדה שהם מחקו את פוסט הפייסבוק והשאירו בו רק שורה של "ניקח לכם את הבנות" שזה עוד איכשהוא לגיטימי. אני מניח גם שהם לא ישירו אותו בקרוב.
אם אתה לא מבין מה ההבדל בין להגיד בן זונה, שזו קללה שנפלטת לעיתים עבור שחקנים שלנו, לבין לשיר שנחטוף לכם את הבנות ונאנוס אותן אז הבעיה היא בך. ואם אתה מוצא איכשהוא תירוץ להצדיק את זה ("לא נבין את השנאה") אז הבעיה יותר גדולה. יש גבול לכל תעלול. גם כשירצח אוהד מכבי על ידי אוהדי הפועל תגיד "אנחנו לא נבין את זה כי אין לנו יריבה עירונית" ?
בחיים לא תשמע פה שיר כזה. עובדה, השיר על הרייכרסטאג. בום רק שרו אותו כבר קמה מחאה וירד מהלקסיקון. כשאני אומר 'בחייםם' אני מתכוון למצב נתון. אם במרוץ השנים יהיה פה קומץ אלים שישתלט על הארגון ויעשה מה בזין שלו, זה כבר משהו אחר. אני מניח שגם בזה האוהדים שלנו ילחמו.