משחק מהליגה האוסטרית שבו אתה לא מכיר אף אחד מהשחקנים יעניין אותך?delta7 כתב: וואלה, צודק.
שעמום מחץ. כשיש ישראלים זה מעניין כי יש לך צד לקחת, בלי ישראלים בחיים לא הייתי מסתכל על זה (אבל האמת שגם לסטר נגד האל ואפילו ריאל מדריד - ברצלונה לא כ"כ מעניין אותי).
ריו 2016
- ForeverRed
Re: ריו 2016
אבל כשיש את זה רוב הסיכויים שלא תגיע לשום מקום בלי מאמן מוכשר, מימון, תנאי אימון או כשסתם 3 שנים צבא נתקעות באמצע (ואתם בודאי יודעים את דעתי על המשתמטים).דר אדום בנשמה כתב:בקיצור זה לא עניין של מתקנים או השקעה אלא העובדה שאין לנו בישראל לפחות את המנטליות או הגנים הדרושים לספורטאי מהשורה הראשונה.
תסתכלו למשל על הספורטאי האפריקאים, נראה לכם שיש להם תקציבים או כסף בשביל זה?
איך נראה לכם הספורטאים הללו גדלים בדיוק?
למשל הכדורגלנים הגדולים של פעם (אולי גם מסי) היו עניים לפניי שהם הפכו לשם דבר.
בספורט מה שמשנה זה לא התקציבים או המתקנים אלא הכישרון והיכולת.
שאין את זה לא משנה כמה ישלמו על ספורטאים במקום על כדורגל זה לא ישנה כלום.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1000delta7 כתב: וואלה, צודק.
שעמום מחץ. כשיש ישראלים זה מעניין כי יש לך צד לקחת, בלי ישראלים בחיים לא הייתי מסתכל על זה (אבל האמת שגם לסטר נגד האל ואפילו ריאל מדריד - ברצלונה לא כ"כ מעניין אותי).
כל עוד לא מדובר בישראלים או בהפועל באר שבע זה באמת פחות מעניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ברור שלא. מאיפה באה השאלה הזו?ForeverRed כתב: משחק מהליגה האוסטרית שבו אתה לא מכיר אף אחד מהשחקנים יעניין אותך?
- דר אדום בנשמה
נוציא מהצד שנייה את העניין הצבאי.delta7 כתב: אבל כשיש את זה רוב הסיכויים שלא תגיע לשום מקום בלי מאמן מוכשר, מימון, תנאי אימון או כשסתם 3 שנים צבא נתקעות באמצע (ואתם בודאי יודעים את דעתי על המשתמטים).
לאפריקאים אין מאמנים מוכשרים.
ואצלנו כדורגלנים נהנים משירות צבאי מאוד קליל...
ככה שאם יעשו את זה גם לשאר הספורטאים (אלא אם הם ממש מעוניינים להתגייס לקרבי או משהו ואז זאת בעיה אחרת).
מספיק לתרץ לישראלים זה לפעמים מביך לדעתי.
- ForeverRed
כי זה בדיוק אותו הדבר בגודו.delta7 כתב: ברור שלא. מאיפה באה השאלה הזו?
אם אתה לא מכיר את המתמודדים אז טבעי שתשתעמם.
רואה את התחרות קפיצה למים וחושב לעצמי שכל אחת מהמתעמלות קרקע, אם רק רוצה, לוקחת שם זהב, קל.
מאוד התרגשתי מהזכייה של אורי ששון וכו׳
אבל ת׳כלס, הוא לא עשה כלום וקיבל עונש, המתמודד שלו לא עשה כלום פעמיים וקיבל שני עונשים, אז בסוף הוא ניצח כי הוא עשה פחות כלום
קצת מביך משהו בשביל ספורט לא?
אבל ת׳כלס, הוא לא עשה כלום וקיבל עונש, המתמודד שלו לא עשה כלום פעמיים וקיבל שני עונשים, אז בסוף הוא ניצח כי הוא עשה פחות כלום
מה שטענתי זה שכדי להיות בצמרת העולמית לא מספיק כשרון, צריך גם את כל השאר. לא תירצתי שום דבר לישראלים.דר אדום בנשמה כתב: נוציא מהצד שנייה את העניין הצבאי.
לאפריקאים אין מאמנים מוכשרים.
ואצלנו כדורגלנים נהנים משירות צבאי מאוד קליל...
ככה שאם יעשו את זה גם לשאר הספורטאים (אלא אם הם ממש מעוניינים להתגייס לקרבי או משהו ואז זאת בעיה אחרת).
מספיק לתרץ לישראלים זה לפעמים מביך לדעתי.
בעניין האפריקאים: הטענה שלך מראה שאין לך מושג. להבדיל ממך את נושא האתלטיקה הקלה אני מכיר מצויין. יש להם מאמנים מעולים. לא סתם ככה מורידים 14 (נדמה לי) שניות משיא העולם ב-10,000 מ' (נשים).
אכן, טבעי שאשתעמם אבל זה ממש לא "טריגר השעמום" אצלי. ג'ודו באופן כללי משעמם מאוד בעיני.ForeverRed כתב: כי זה בדיוק אותו הדבר בגודו.
אם אתה לא מכיר את המתמודדים אז טבעי שתשתעמם.
בגמר ליגת האלופות אני מניח שאתה מאמין לי שאני מכיר את כולם ובאמת השתעממתי רצח (עד לפנדלים).
באתלטיקה לעומת זאת (בייחוד באולימפיאדה) אני מכיר פחות (מכיר בעיקר את הכוכבים) ועדיין מסוגל לצפות בזה שעות.
אתה גדול.ns75 כתב:מאוד התרגשתי מהזכייה של אורי ששון וכו׳
- ForeverRed
"אין להם מאמנים מוכשרים".
מקשקש את עצמו לדעת כרגיל.
- דר אדום בנשמה
סליחה שאני מעז להביע את דעתי...ForeverRed כתב:"אין להם מאמנים מוכשרים".
- The red one
הוא ניצח עם ניקוד ובצורה מעוררת כבוד ב3 קרבות האחרים...ns75 כתב:מאוד התרגשתי מהזכייה של אורי ששון וכו׳
תמיד כשאני רואה את האולימפיאדה אני תוהה למה בדמינטון לא תפס בארץ. לא צריך שום השקעה, זה על פניו קצת פחות סזיפי מטניס..מוזר..
זה לא דעה איך שאתה כותב את זה. תכתוב לדעתי אין להם מאמנים מוכשרים. ואז זה יהיה דעה.דר אדום בנשמה כתב: סליחה שאני מעז להביע את דעתי...