ריו 2016
Re: ריו 2016
חנה מיננקו, פוטנציאל גדול למדליה, בינתיים 2 קפיצות 2 פסילות.. יהיה עליה הרבה לחץ בקפיצה השלישית
- The red one
עלתה לגמר על הקשקש. עמדה בלחץ מטורף - רואים שהיא לא ישראלית אמיתית
הסתכלתי על אליפות אירופה שהיא קפצה לפני חודש, היה לה 6 ניסיונות בגמר (ממה שאני מבין מי שאחרי 3 ניסיונות ראשונות עבר את ה14 מקבל עוד 3 ניסיונות)The red one כתב:עלתה לגמר על הקשקש. עמדה בלחץ מטורף - רואים שהיא לא ישראלית אמיתית
2 ניסיונות ראשונות היא פסלה, ניסיון שלישי שזה קריטי כי צריך לעבור בו את ה14 בשביל להמשיך לקפוץ היא קפצה טוב מאוד (14.51) ולאחר שקיבלה עוד 3 קפיצות היא פסלה בכל ה3.. התוצאה הספיקה לה למקום 2
כנראה שזה הסגנון שלה,לנסות לנצל את הקרש כמה שניתן, בדכ זה לא מצליח...
לא נראה לי שזה סגנון כזה מוצלח... סתם סיכון מיותר וגם יוצר מצב שיש לה רק קפיצה אחת בניגוד לאחרות שנבחר להם הקפיצה הכי טובה מבין 3
כי כל הזוכים שלנו במדליות לאורך ההיסטוריה הם מתאזרחים אמריקאים.The red one כתב:עלתה לגמר על הקשקש. עמדה בלחץ מטורף - רואים שהיא לא ישראלית אמיתית
למען ההגינות, אין לנו שום מדליה באתלטיקה.avivgolan כתב:
כי כל הזוכים שלנו במדליות לאורך ההיסטוריה הם מתאזרחים אמריקאים.
מה הקשר בין זה לבין עמידה בלחצים?סניור כתב:
למען ההגינות, אין לנו שום מדליה באתלטיקה.
- The red one
בדר״כ ישראלים לא עומדים בלחצים - היא עמדה - ובכל מקרה תגובה צינית .. מה נדלקת?avivgolan כתב:
מה הקשר בין זה לבין עמידה בלחצים?
לגבי חנה - כן היא פוסלת המון ובדר״כ שהיא מצליחה לייצר קפיצה כשרה היא קופצת מעולה. הבעיה שלכו תסמכו על זה..
חח צינית כמו ששלך צינית.The red one כתב: בדר״כ ישראלים לא עומדים בלחצים - היא עמדה - ובכל מקרה תגובה צינית .. מה נדלקת?
לגבי חנה - כן היא פוסלת המון ובדר״כ שהיא מצליחה לייצר קפיצה כשרה היא קופצת מעולה. הבעיה שלכו תסמכו על זה..
אבל אלה סתם קלישאות,
אלה לא כדורגלנים, כדי להיות ספורטאי אולימפי צריך מלכתחילה יכולות מנטליות חזקות.
האמת שלא הייתי ציני, סתם כי אמרת שאין לו אמריקאים, ואני ציינתי שלא זכינו בענפים שהם בשליטה אמריקאית.. או בקיצור- שרשרת של אי הבנות על פני התגובות האחרונותסניור כתב:
למען ההגינות, אין לנו שום מדליה באתלטיקה.

הרוב הגדול של הקרבות לא מסתיימים באיזה איפון מרשים. זה בדר"כ שניים שתופסים אחד את השני בשרוול עד שמישהו מקבל עונש ואז השני מעביר את הזמן עד הסוףThe red one כתב: וואלה לא נכון. ספורט מאוד מותח ומרגש.
בדומה לכדורגל, יש קרבות מאוד משעממים, אין ספק. אבל לא כולם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בקיצור זה לא עניין של מתקנים או השקעה אלא העובדה שאין לנו בישראל לפחות את המנטליות או הגנים הדרושים לספורטאי מהשורה הראשונה.
תסתכלו למשל על הספורטאי האפריקאים, נראה לכם שיש להם תקציבים או כסף בשביל זה?
איך נראה לכם הספורטאים הללו גדלים בדיוק?
למשל הכדורגלנים הגדולים של פעם (אולי גם מסי) היו עניים לפניי שהם הפכו לשם דבר.
בספורט מה שמשנה זה לא התקציבים או המתקנים אלא הכישרון והיכולת.
שאין את זה לא משנה כמה ישלמו על ספורטאים במקום על כדורגל זה לא ישנה כלום.
תסתכלו למשל על הספורטאי האפריקאים, נראה לכם שיש להם תקציבים או כסף בשביל זה?
איך נראה לכם הספורטאים הללו גדלים בדיוק?
למשל הכדורגלנים הגדולים של פעם (אולי גם מסי) היו עניים לפניי שהם הפכו לשם דבר.
בספורט מה שמשנה זה לא התקציבים או המתקנים אלא הכישרון והיכולת.
שאין את זה לא משנה כמה ישלמו על ספורטאים במקום על כדורגל זה לא ישנה כלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1סניור כתב:אז מישהו חושב עדיין שלברון ג'יימס היה עומד שווה בשווה בחצי הגמר הזה שראינו? שני מפלצות אדם בגודל של שחקני אנ בי איי עם טכניקה ושנים של אימונים.

וואלה, צודק.yedidel כתב:
הרוב הגדול של הקרבות לא מסתיימים באיזה איפון מרשים. זה בדר"כ שניים שתופסים אחד את השני בשרוול עד שמישהו מקבל עונש ואז השני מעביר את הזמן עד הסוף
שעמום מחץ. כשיש ישראלים זה מעניין כי יש לך צד לקחת, בלי ישראלים בחיים לא הייתי מסתכל על זה (אבל האמת שגם לסטר נגד האל ואפילו ריאל מדריד - ברצלונה לא כ"כ מעניין אותי).