+1yedidel כתב:אין ספק שבשם הלאומיות זה כיף המדליות האלה ומותח.
אבל תכל'ס, הג'ודו הזה אחד הדברים המשעממים לצפייה בעולם
ריו 2016
- dardasmiley
Re: ריו 2016
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אתה סתם מניח שהכל רקוב, יש המון השקעה בג׳ודו והרבה מאוד ילדים הולכים לענף הזה.CrazyRed7 כתב:לא הגיע הזמן להפוך את הג'ודו לספורט לאומי?
יש לנו מאמנים אדירים(סמדג׳ה, הרשקו, זאבי) ויש לנו הצלחה של הספורטאים שמהווים מודל לחיקוי עבור ילדים.
מקווה שאחרי האולימפיאדה הזאת התקציבים לג׳ודו יגדלו משמעותית והרבה יותר ילדים יגיעו לספורט.
איפה כתבתי שהכל רקוב?YallaHapoel כתב: אתה סתם מניח שהכל רקוב, יש המון השקעה בג׳ודו והרבה מאוד ילדים הולכים לענף הזה.
אני יודע שיש השקעה אבל היא לא מספיקה. בענף שהביא יותר מחצי מהמדליות של ישראל צריך להשקיע הרבה יותר.
- YallaHapoel
על סמך מה אתה אומר שהיא לא מספיקה, כל הגודאים מספרים שקיבלו הכל.CrazyRed7 כתב: איפה כתבתי שהכל רקוב?
אני יודע שיש השקעה אבל היא לא מספיקה. בענף שהביא יותר מחצי מהמדליות של ישראל צריך להשקיע הרבה יותר.
מעבר לזה אני יכול להגיד לך שהמאמנים והמתקנים שאני נתקלתי בהם בגילאי יסודי הם מקצועיים.
הרבה יותר מקצועיים מהכדורגל.
- The red one
לדעתי זה הרבה יותר מקצועי מכדורגל פשוט כי זה הרבה יותר זול. לג'ודו אתה צריך מזרן, אולם ומאמן טוב.
אז יצא ככה שיש לנו שני מאמנים מעולים לנבחרות, יש ג'וודקאי עבר שיכולים להוסיף ובום קיבלנו ענף שאנחנו ברמה עולמית בו.
אז יצא ככה שיש לנו שני מאמנים מעולים לנבחרות, יש ג'וודקאי עבר שיכולים להוסיף ובום קיבלנו ענף שאנחנו ברמה עולמית בו.
- YallaHapoel
+1The red one כתב:לדעתי זה הרבה יותר מקצועי מכדורגל פשוט כי זה הרבה יותר זול. לג'ודו אתה צריך מזרן, אולם ומאמן טוב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחח תיארת את זה בצורה מצחיקה.The red one כתב:לדעתי זה הרבה יותר מקצועי מכדורגל פשוט כי זה הרבה יותר זול. לג'ודו אתה צריך מזרן, אולם ומאמן טוב.
חחח
בכל מקרה השחיינים שלנו גם אם יביאו להם 50 בריכות אולמפיות בכל עיר הם לא יצליחו להיות מייקל פלפס הבא כי פשוט אין לנו הישראלים את היכולת לשחות ככה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תראה כמה אורן סמדג׳ה מרוויח כמאמן נבחרת ותבין.YallaHapoel כתב: על סמך מה אתה אומר שהיא לא מספיקה, כל הגודאים מספרים שקיבלו הכל.
מעבר לזה אני יכול להגיד לך שהמאמנים והמתקנים שאני נתקלתי בהם בגילאי יסודי הם מקצועיים.
הרבה יותר מקצועיים מהכדורגל.
ובטח שהם מספרים שקיבלו הכל. ספורטאים שמסומנים לפני אולימפיאדה כפוטנציאל מדליה מקבלים הכל.
יש חבר׳ה צעירים שאם אין להם גב כלכלי מהבית אז הם לא יגיעו רחוק.
לא אומר שהתנאים גרועים, אבל בהחלט יש לאן להשתפר כדי להפוך למעצמה בג'ודו.
- YallaHapoel
אני לא חושב שיש למישהו מאיתנו מושג כמה אורן סמדגה מרוויח.CrazyRed7 כתב: תראה כמה אורן סמדג׳ה מרוויח כמאמן נבחרת ותבין.
ובטח שהם מספרים שקיבלו הכל. ספורטאים שמסומנים לפני אולימפיאדה כפוטנציאל מדליה מקבלים הכל.
יש חבר׳ה צעירים שאם אין להם גב כלכלי מהבית אז הם לא יגיעו רחוק.
לא אומר שהתנאים גרועים, אבל בהחלט יש לאן להשתפר כדי להפוך למעצמה בג'ודו.
אני יכול לספר לך מה הספורטאים מקבלים.
ברמת המועדונים, הכל באמת הכל. נסיעות לתחרויות בהולנד בעלות של 500 שקל. מאמנים טובים, ארבעה אימונים בשבוע.
ברמת הנבחרת התנסות עם מאמן שהוא מדליסט אולימפי ועם הספורטאים הכי טובים בארץ בוינגייט. החזרי נסיעות מחנות אימון של שבועיים בגרמניה בעלויות מצחיקות, יחס אישי ובאמת כל מה שהם צריכים.
אני מדבר פה על נבחרת הקדטים כי זה מה שאני מכיר, אני בטוח שהתנאים לא פוחתים כשמתקדמים בגילאים.
+1The red one כתב: וואלה לא נכון. ספורט מאוד מותח ומרגש.
בדומה לכדורגל, יש קרבות מאוד משעממים, אין ספק. אבל לא כולם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אף אחד לא מצפה שיהיה לנו ישראל כהן שיהפוך להיות הדבר הבא בעולם השחייה העולמי.דר אדום בנשמה כתב: חחח תיארת את זה בצורה מצחיקה.
חחח
בכל מקרה השחיינים שלנו גם אם יביאו להם 50 בריכות אולמפיות בכל עיר הם לא יצליחו להיות מייקל פלפס הבא כי פשוט אין לנו הישראלים את היכולת לשחות ככה.
אבל לפחות שמרבית השחיינים ישברו את שיאם האישי. לפחות שיהיו לנו 3 חצאי גמר!הופעת משלחת השחייה הייתה מבישה, כל מי שאחראי על זה צריך לשים את המפתחות ולהתפטר. אבל איפה? כל הדברים בכל המקומות האלה (גם בג'ודו, אגב, פשוט שאנחנו מצליחים אז נוהגים לפרגן אבל שלא תחשבו ששם זה אחרת) זה בדיוק כמו המערכונים של 'אנחנו במפה' על ההוא יו"ר האיגוד. הכל קומבינות וקיצורי דרך.
הכל פה רקוב מהראש. את מקבלי ההחלטות לא מעניין העתיד, לא מעניינים האזרחים - רק הכיסא, וזו התוצאה.
חחח איזה שטויות אתה מדבר.דר אדום בנשמה כתב: חחח תיארת את זה בצורה מצחיקה.
חחח
מה בגלל האף שלנו אנחנו לא יכולים לשחות טוב?
הכל עניין של השקעה ומסורת הצלחות.
אתה מתעלם מעניין הגנטיקה. גם 200 שנה לא תוכל להביא ישראלי להיות אמריקאי או אוסטרלי מבחינה פיזית.yakar כתב:
חחח איזה שטויות אתה מדבר.
מה בגלל האף שלנו אנחנו לא יכולים לשחות טוב?
הכל עניין של השקעה ומסורת הצלחות.
שכחת שאנחנו קיבוץ גלויות?avivgolan כתב:
אתה מתעלם מעניין הגנטיקה. גם 200 שנה לא תוכל להביא ישראלי להיות אמריקאי או אוסטרלי מבחינה פיזית.
על אותו עניין אתה יכול להגיד שאנחנו לא יכולים לייצר ספורטאי עם גוף כמו של ניר ביטון.
יש הבדל עצום בין הבלחה יהודית לבין פס יצור קבוע של ספורטאים כאלה.yakar כתב:
שכחת שאנחנו קיבוץ גלויות?
על אותו עניין אתה יכול להגיד שאנחנו לא יכולים לייצר ספורטאי עם גוף כמו של ניר ביטון.
יש דברים שאנחנו טובים בהם ושם צריך להשקיע.
כמו שלאנשים מאזורים שונים באפריקה יש הבדל גנטי באורך ובמבנה של שרירים מסויימים שגורמים להיות טובים בריצה x ולאנשים מאוזר אחר בריצה y. זה לא רק עניין של אימון, יש גם פוטנציאל.