עדכונים חיים | הפועל ב"ש - מכבי חיפה - משחק אלוף האלופים
Re: עדכונים חיים | הפועל ב"ש - מכבי חיפה - משחק אלוף האלופים
אוהב את כולם.
יש לנו אחלה פורום וכל אחד מוצא את הדרך שלו להיות בו.
יש לנו אחלה פורום וכל אחד מוצא את הדרך שלו להיות בו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אורן, יש אוהדים שלא ישתנו לעולם, וצריך לקבל את זה, מזל שהם רק אוהדים. סטייק זה אופי, גם בגיל 90.
אני לא וויתרתי על המשחק בדקה 30, ואני תמיד מאמין, לא דיברתי על זה, דיברתי על הגישה של ה 40 דקות הראשונות. הכל מבחינתי זה עיניין של גישה.The red one כתב:אני פשוט מסרב להאמין שהשחקנים זלזלו ולכן חורה לי שכולם אומרים את זה בצורה נחרצת. אני מתקשה להאמין שהם אמרו "טוב, על הז** שלנו...בוא נעלה ונראה מה יהיה...מקסימום נחטוף בראש".
לדעתי, הפתיחה הרעה יכולה להגיע מאלף ואחת סיבות, לאו דווקא זלזול. תקראו לי תמים, תקרא לי איך שבא לכם..
וכל זה לא סותר את העובדה שאתם שוכחים שיש לנו קבוצה אחרת דווקא בגלל שאנחנו אוהדיםם פה שונים, קבוצה שגם אם נקלעת לפיגור של 0-2 בדקה 30 זה לא אומר שהיא חירבנה כלום ולא צריך ללכת הביתה. כמו שאמרתי כמה פעמים - מזל שהשחקנים לא קטני אמונה כמו חלק מהאוהדים פה.
מותר להתבאס, אבל חייב מידתיות. קצת אורך רוח, בפורום זה עוד לא משפיע, אבל במגרש זה סתם יוצר שליליותblueman כתב: אני לא וויתרתי על המשחק בדקה 30, ואני תמיד מאמין, לא דיברתי על זה, דיברתי על הגישה של ה 40 דקות הראשונות. הכל מבחינתי זה עיניין של גישה.
כמו שאמרתי, אני אחראי על התגובות שלי, והתגובות שלי גם במהלך המשחק דיברו אך ורק על הגישהavivgolan כתב:
מותר להתבאס, אבל חייב מידתיות. קצת אורך רוח, בפורום זה עוד לא משפיע, אבל במגרש זה סתם יוצר שליליות
יפה דרשת.CrazyRed7 כתב:בואו נעשה סדר. יש פה כמה שהתבלבלו קצת.
אף אחד מכם לא יקבע מי כאן אוהד ׳אמיתי׳, מי ׳אוהד כורסא׳, מי טרול וכו׳.
מותר ואפילו רצוי להעביר ביקורת, אפילו עצבנית, על מחצית עלובה של השחקנים.
לכל יפי הנפש שהגיעו אחרי המשחק - אני בטוח במאה אחוז שהייתם עצבניים בדיוק כמו חלק מאותם ׳אוהדי כורסאות׳ ו׳טרולים׳ רק שהייתם במשחק ולא כתבתם בפורום.
בשביל מה הפורום קיים אם לא בשביל זה?איפה נוציא תסכול אם לא פה?במגרש על השחקנים?
הפעם עשינו מהפך. ב2 המקרים הקודמים, במשחקים לא פחות חשובים, נראינו בדיוק ככה רק שאז היריבה הייתה חזקה יותר ולא נתנה לנו לחזור כמו חבורת הנגרים בירוק אתמול.
אז תחסכו מאיתנו את ההתנשאות שלכם בגלל שהתוצאה השתנה לבסוף.
אפשר גם להקפיץ נושאים מתקופת אלישע ולראות כמה מבינים גדולים הייתם אז כשחלק מחברי הפורום צעקו במשך שנתיים שזה לא כדורגל, שזה גנבת דעת וגם אז קיבלו את אותם תגובות. היום אתם חוטאים בזה שוב.
גם במשחק הבא ששחקנים יעלו רכים, לא אגרסיביים, חסרי מוטיבציה, ישמרו על הרגליים וכו׳ - גם אז אעביר ביקורת.
זה לא אומר שאקלל אותם במגרש/לא אתמוך בקבוצה.
- ForeverRed
1+blueman כתב: אני לא וויתרתי על המשחק בדקה 30, ואני תמיד מאמין, לא דיברתי על זה, דיברתי על הגישה של ה 40 דקות הראשונות. הכל מבחינתי זה עיניין של גישה.
אנשים פה צריכים להבין שמחכות לנו עוד הרבה נפילות מתח כמו אתמול ולא בטוח שבפעם הבאה נצליח לתקן.
חייבים ללמוד מזה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לקחת לי כל מילה מהמקלדת!!!oranu כתב:בלה בלה בלה בלה בלה בלה.
זה לא משנה אם היינו מפסידים 3-0 גם.
תקרא את התגובות של כולכם, בוזגלו צריך לעוף כבר, הלך התואר, לא מתאמצים, בלה בלה בלה בלה בלה.
אין שום בעיה עם ביקורת, יש דרך, צורה ובעיקר תזמון להעביר.
בזמן המשחק במקום לבוא לעודד להיות חלק או אם נבצר מכם להגיע אז לחשוב חיובי לדבר חיובי ולנסות להבין מה לא עובד רק מוציאים רפש ורפש ורפש.
זכותכם להיות מתוסכלים גם אנחנו במגרש היינו מתוסכלים ומיוזעים והמשכנו לעודד גם בפיגור 2-0, בעיקר מהעלייה למחצית השנייה
אז כן יש עצבים ויש לזרוק פה ושם יציאה אבל מה שמשתמשי הפורום זה עליהום לא מוצדק ולא מכובד כלפי המועדון והשחקנים שלהם בטח ובטח כשלא נגמר המשחק.
המהפך הזה עם צמד של בוזי ובישול רק העצים את ההתייחסות והדרך שלכם בהבעת ביקורת על המועדון.
כל אחד אלכס פרגוסון, המטרה של הקהל בראש ובראשונה היא לתמוך ולעודד את הקבוצה, בין אם זה במשחק עצמו ובין אם זה אומר להרגיע את הרוחות פה בפורום ולדבר יפה לשחקנים ולמועדון.
תקרא שוב את העמודים הראשונים ותגיד לי אם נראה לך הגיוני איך שאנשים התבטאו כאן, ברמת המביך.
וכן זכותינו להגיד שאתם טרולים מביכים שמתהפכים בהתאם לתוצאה ולסיפוק הרגעי של הרגש שלכם ואף פעם לא סבלניים ולא נותנים אמון עיוור במערכת, אחרי שיהיה רצף כשלונות ומחדלים תוכלו לבוא בטענות של אין גישה ולא עלו לשחק ואפסים ונתנו ת משחק וביזיון, גם אם היינו מפסידים את התואר אין לכם זכות להשתמש במילים שהשתמשתם לדעתינו, וזכותינו להגיד לכם את זה.
אתם יכולים לתרום הרבה יותר מלהתעסק בשלילי כל פעם שאנחנו בפיגור כי אתה יודע לא תמיד ננצח ונוביל מדקה ראשונה ויהיו גם רגעים פחות טובים וגם עונוץ פחות טובות, תשאל את אוהדי חיפה היום ואת אוהדי מכבי מה היה להם ב 10 שנים השחורות.
החוזק של המועדון הזה והפיכתו לאחד מהגדולים באופן קבוע ימדד בזמנים פחות טובים שלנו והמדד העיקרי הוא החוסן של הקהל.
האנשים פה מתיימרים להיות האוהדים השפויים והנורמטיביים והמביני עניין של הקבוצה עם רמת שיח גבוהה ודרך מכובדת להעברת ביקורת.
מה שקרה פה אתמול זאת השתלחות מכוערת ללא רסן כל פעם של משתמש אחר וכל פעם על קורבן תורן מסוים.
אז יכול להיות שיש גם משהו בביקורת אבל הדרך והפאקיג תזמון בזמן משחק להתעסק בשיט הזה ולהשתלח פה בפורום? הזיה שאני לא מצליח להבין.
מדהים כמה רוע ולכלוך אנשים מחזיקים בבטן ורק מחכים להוציא הכל.
רציתי לכתוב שעדיף שתהיו אוהדים ובמקום לזיין את המוח תבואו למשחק, אבל במחשבה שנייה בטח נשמע מכם רק שריקות בוז אז אולי עדיף ככה.
הפורום פה מתחלק כמו וסרמיל
שער 5 - מעודדים
שער 2 - מקללים
שער 6 - יש גרעינים?
#סליחה
שער 5 - מעודדים
שער 2 - מקללים
שער 6 - יש גרעינים?
#סליחה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שמע אתה חתיכת חוצפן.RedRock כתב:
לקחת לי כל מילה מהמקלדת!!!
מדהים כמה רוע ולכלוך אנשים מחזיקים בבטן ורק מחכים להוציא הכל.
רציתי לכתוב שעדיף שתהיו אוהדים ובמקום לזיין את המוח תבואו למשחק, אבל במחשבה שנייה בטח נשמע מכם רק שריקות בוז אז אולי עדיף ככה.
מי אתה בכלל שתקבע מי אוהד ומי לא?מישהו מינה אותך?מאיפה לך מה הסיבות שאותם אוהדים לא יכולים להגיע למשחק חוץ בנתניה?
יש כאן אוהדים שנמצאים ביציע לא פחות זמן ממך, שנתנו לקבוצה לא פחות ממך ואני בטוח שאף אחד מחבריי הפורום, כולל הקיצוניים ביותר, לא שורק בוז ובטח שלא מקלל אף אחד.
תתעסק בעצמך ואל תחלק פה ציונים לאוהדים.
אם לא מתאים לך אתה מוזמן לדלג על ההודעות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כן, כן, מכיר את הטיעון הזה כבר שנים. כולם אנשים דגולים.CrazyRed7 כתב: שמע אתה חתיכת חוצפן.
מי אתה בכלל שתקבע מי אוהד ומי לא?מישהו מינה אותך?מאיפה לך מה הסיבות שאותם אוהדים לא יכולים להגיע למשחק חוץ בנתניה?
יש כאן אוהדים שנמצאים ביציע לא פחות זמן ממך, שנתנו לקבוצה לא פחות ממך ואני בטוח שאף אחד מחבריי הפורום, כולל הקיצוניים ביותר, לא שורק בוז ובטח שלא מקלל אף אחד.
תתעסק בעצמך ואל תחלק פה ציונים לאוהדים.
אם לא מתאים לך אתה מוזמן לדלג על ההודעות.
לא נותן לך ציונים ולא מעניין אותי למה לא הגעת. לא מתכוון גם להיכנס איתך לתחרות על כמה נתת למועדון.
בשורה התחתונה, תקרא את ההודעות שלך ושל דומיך בחצי הראשון ותראה איך אתה מסריח את הפורום מכאן ועד לפלנד במקום להעביר ביקורת לגיטימית על חצי חלש.
את האנרגיות האלה לא צריך במגרש, כולנו קיווינו להשאיר את זה בוסרמיל. ובזה אני כן אתעסק כי זה לגמרי פגיעה בקבוצה של כולנו.
אם אתה מצליח לדבר ככה על בוזגלו או ביטון נניח ומנגד לא מפסיק לעודד אותם אז זאת כבר הפרעה אחרת חביבי.
לא אמרתי מילה אחת לא על בוזגלו ולא על ביטון.RedRock כתב:
כן, כן, מכיר את הטיעון הזה כבר שנים. כולם אנשים דגולים.
לא נותן לך ציונים ולא מעניין אותי למה לא הגעת. לא מתכוון גם להיכנס איתך לתחרות על כמה נתת למועדון.
בשורה התחתונה, תקרא את ההודעות שלך ושל דומיך בחצי הראשון ותראה איך אתה מסריח את הפורום מכאן ועד לפלנד במקום להעביר ביקורת לגיטימית על חצי חלש.
את האנרגיות האלה לא צריך במגרש, כולנו קיווינו להשאיר את זה בוסרמיל. ובזה אני כן אתעסק כי זה לגמרי פגיעה בקבוצה של כולנו.
אם אתה מצליח לדבר ככה על בוזגלו או ביטון נניח ומנגד לא מפסיק לעודד אותם אז זאת כבר הפרעה אחרת חביבי.
אני דיברתי על הגישה של השחקנים.
רק בשביל ״לסתום לך את הפה״ - בחיים לא קיללתי שחקן, בחיים לא קיללתי מאמן, בחיים לא שרקתי בוז לעבר הקבוצה שלי גם במשחקים הכי שחורים, כולל גמר הגביע.
ושוב,
לא מתאים לך?אתה מוזמן לדלג על התגובות שלי. אל תחלק לי ציונים.
זה שאתה מרשה לעצמך לתייג אנשים פה על סמך הודעה כזאת אן אחר - זה אומר הכל עליך.
"עכשיו קראתי את האשכול הזה..
יצאתם גזרים יא אוהדי כורסה.. מהדקה ה-30 אמרתי לחבר שלי שחיפה צימקה ל4-2!!"
לא התכוונתי להעליב אף אחד, מצטער.
אבל זה היה שקוף שנספוג במשחק הזה כאשר המגנים שלנו בינוניים, מיגל ויטור פצוע, וברק בכר עלה עם בוזגלו במקום עם מערך יותר מבוקר. זה היה ברור לא? זה בדיוק מה שקרה נגד שריף, וגם שנה שעברה בחצי גמר גביע.
אין פה עניין של זלזול או חוסר מחויבות של השחקנים, גם נגד שריף ספגנו 2 גולים ואי אפשר להגיד שזלזלנו בהם. זה פשוט עניין של יכולת הגנתית בינונית של בן ביטון ושל לואי טאהא, יכולת חלשה בדקות הראשונות של שאר השחקנים שלפעמים גם זה קורה, וטעות קריטית של ברק בכר שפתח במערך מסוכן עם בוזגלו (עובדה שכל הגולים הגיעו מהאגף שלו). ברק היה עושה נכון אם היה פותח יותר מבוקר, נותן לחיפה להתעייף ואז בתחילת המחצית השנייה מכניס את בוזגלו. אבל מה שהיה היה, והעיקר שניצחנו בסופו של דבר, ואם הייתם רואים את המשחק שלהם נגד נומה קאליו הייתם הרבה יותר רגועים. חיפה בנקודת הזמן הזו קבוצה מביכה.
יצאתם גזרים יא אוהדי כורסה.. מהדקה ה-30 אמרתי לחבר שלי שחיפה צימקה ל4-2!!"
לא התכוונתי להעליב אף אחד, מצטער.
אבל זה היה שקוף שנספוג במשחק הזה כאשר המגנים שלנו בינוניים, מיגל ויטור פצוע, וברק בכר עלה עם בוזגלו במקום עם מערך יותר מבוקר. זה היה ברור לא? זה בדיוק מה שקרה נגד שריף, וגם שנה שעברה בחצי גמר גביע.
אין פה עניין של זלזול או חוסר מחויבות של השחקנים, גם נגד שריף ספגנו 2 גולים ואי אפשר להגיד שזלזלנו בהם. זה פשוט עניין של יכולת הגנתית בינונית של בן ביטון ושל לואי טאהא, יכולת חלשה בדקות הראשונות של שאר השחקנים שלפעמים גם זה קורה, וטעות קריטית של ברק בכר שפתח במערך מסוכן עם בוזגלו (עובדה שכל הגולים הגיעו מהאגף שלו). ברק היה עושה נכון אם היה פותח יותר מבוקר, נותן לחיפה להתעייף ואז בתחילת המחצית השנייה מכניס את בוזגלו. אבל מה שהיה היה, והעיקר שניצחנו בסופו של דבר, ואם הייתם רואים את המשחק שלהם נגד נומה קאליו הייתם הרבה יותר רגועים. חיפה בנקודת הזמן הזו קבוצה מביכה.
עברתי איזה פעמיים על העמודים הראשונים.
חוץ מאיזה שתיים-שלוש תגובות בוטות לא מבין על מה המהומה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1ReDo כתב:עברתי איזה פעמיים על העמודים הראשונים.