עדכונים חיים | הפועל ב"ש - מכבי חיפה - משחק אלוף האלופים
Re: עדכונים חיים | הפועל ב"ש - מכבי חיפה - משחק אלוף האלופים
אנחנו ״נהנה״ העונה מהרבה ירידות מתח במסגרת הארצית.
למרות שהשחקנים מקצוענים, כולם רוצים להיות כשירים למשחק האירופי.
זה היה רכות מביכה שלא נבעה מזלזול.
למזלנו כל המערכת עשתה סוויץ׳ וחזרנו מהקבר.
לא תמיד זה ילך ככה. ואני מאמין שהצוות יתן את הדעת על זה
למרות שהשחקנים מקצוענים, כולם רוצים להיות כשירים למשחק האירופי.
זה היה רכות מביכה שלא נבעה מזלזול.
למזלנו כל המערכת עשתה סוויץ׳ וחזרנו מהקבר.
לא תמיד זה ילך ככה. ואני מאמין שהצוות יתן את הדעת על זה
לא מבין איך בכלל אתם מסוגלים לכתוב בפורומים בזמן משחק
במחצית?Noam98 כתב:לא מבין איך בכלל אתם מסוגלים לכתוב בפורומים בזמן משחק
זה או זה או לנגוח בקיר מעצביםNoam98 כתב:לא מבין איך בכלל אתם מסוגלים לכתוב בפורומים בזמן משחק
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ניצחנו עם אותו מערך כי חיפה נתנה לנו במתנה את מרכז המגרש שהלכה אחורה.דר אדום בנשמה כתב: עובדה שעם אותו מערך ניצחנו בסוף 4-2 תוך כדיי שהגענו ל37 בעיטות לשער.
תעשה לי טובה הייתה בעיה מנטלית וברור למה גם, הם חשבו על ליגת האלופות וזה מובן אבל אסור שזה יחזור על עצמו בליגה...
המערך הזה מתאים לשחק מול קבוצות נסוגות ולא מול קבוצות שילחמו איתנו על מרכז המגרש.
נגד מכבי חיפה אנחנו צריכים לפתוח עם שלישייה באמצע. אותה טעות כמו בחצי גמר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בחצי הגמר זאת באמת הייתה טעות לפתוח ככה, גם כי לחיפה היה הרכב יותר טוב.YallaHapoel כתב: ניצחנו עם אותו מערך כי חיפה נתנה לנו במתנה את מרכז המגרש שהלכה אחורה.
המערך הזה מתאים לשחק מול קבוצות נסוגות ולא מול קבוצות שילחמו איתנו על מרכז המגרש.
נגד מכבי חיפה אנחנו צריכים לפתוח עם שלישייה באמצע. אותה טעות כמו בחצי גמר.
אתמול זאת לא הייתה טעות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני באמת יגיד לכם משהו קטן.
לכל קבוצה יש את תקופת הזמן שלה.
עכשיו זו התקופה שלנו.
תלמדו להנות מהזמן הזה,תלמדו להעריך את מה שהקבוצה הזאת עושה מבלי להיכנס כל היום לניתוחים טקטיים על סף השעמומון.
לא בכל משחק ניתן הצגה טקטית ברמת הברצלונה,אבל בתחושות שלנו האוהדים אני חושב שלרובנו מבלי עכשיו להיכנס לבדיעבד לא היה ספק שאנחנו נשווה לפחות אתמול,כי רובנו מבינים את הכוח העצום שיש בקבוצה הזאת.
כרגע זה הזמן להתרווח ולהנות וגם אם יש אמוציות במהלך המשחק ויש המון,תלמדו לפחות עד שהמשחק מסתיים לשמור אותם לעצמכם למה בסוף זה סתם נראה רע.
לכו תדעו מתי זה ייגמר,הלוואי שלעולם לא.
אבל כרגע תפסיקו עם ההלקאות העצמיות המיותרות, יש קבוצה עוצמתית עם מאמן סופר עוצמתי ופשוט צריך להתרווח ולהנות.
ואם כללללל הפקרות ההגנתית שהייתה בחלק הראשון בסוף נתנו 4 וגם לשריף שכולם אוהבים לתת כדוגמא נתנו 3.
אין לי בעיה במשחקים פחות טובים לקבל 2 ולתת 4.
אגב זה מה שקרה גם נגד שריף,ביתר וחיפה.
עכשיו זו התקופה שלנו.
תלמדו להנות מהזמן הזה,תלמדו להעריך את מה שהקבוצה הזאת עושה מבלי להיכנס כל היום לניתוחים טקטיים על סף השעמומון.
לא בכל משחק ניתן הצגה טקטית ברמת הברצלונה,אבל בתחושות שלנו האוהדים אני חושב שלרובנו מבלי עכשיו להיכנס לבדיעבד לא היה ספק שאנחנו נשווה לפחות אתמול,כי רובנו מבינים את הכוח העצום שיש בקבוצה הזאת.
כרגע זה הזמן להתרווח ולהנות וגם אם יש אמוציות במהלך המשחק ויש המון,תלמדו לפחות עד שהמשחק מסתיים לשמור אותם לעצמכם למה בסוף זה סתם נראה רע.
אבל כרגע תפסיקו עם ההלקאות העצמיות המיותרות, יש קבוצה עוצמתית עם מאמן סופר עוצמתי ופשוט צריך להתרווח ולהנות.
ואם כללללל הפקרות ההגנתית שהייתה בחלק הראשון בסוף נתנו 4 וגם לשריף שכולם אוהבים לתת כדוגמא נתנו 3.
++++אדום זקן כתב:אני באמת יגיד לכם משהו קטן.
עכשיו זו התקופה שלנו.
אמרתי בזמן משחקyakar כתב: במחצית?
אשרייך.CrazyRed7 כתב:בואו נעשה סדר. יש פה כמה שהתבלבלו קצת.
אף אחד מכם לא יקבע מי כאן אוהד ׳אמיתי׳, מי ׳אוהד כורסא׳, מי טרול וכו׳.
מותר ואפילו רצוי להעביר ביקורת, אפילו עצבנית, על מחצית עלובה של השחקנים.
לכל יפי הנפש שהגיעו אחרי המשחק - אני בטוח במאה אחוז שהייתם עצבניים בדיוק כמו חלק מאותם ׳אוהדי כורסאות׳ ו׳טרולים׳ רק שהייתם במשחק ולא כתבתם בפורום.
בשביל מה הפורום קיים אם לא בשביל זה?איפה נוציא תסכול אם לא פה?במגרש על השחקנים?
הפעם עשינו מהפך. ב2 המקרים הקודמים, במשחקים לא פחות חשובים, נראינו בדיוק ככה רק שאז היריבה הייתה חזקה יותר ולא נתנה לנו לחזור כמו חבורת הנגרים בירוק אתמול.
אז תחסכו מאיתנו את ההתנשאות שלכם בגלל שהתוצאה השתנה לבסוף.
אפשר גם להקפיץ נושאים מתקופת אלישע ולראות כמה מבינים גדולים הייתם אז כשחלק מחברי הפורום צעקו במשך שנתיים שזה לא כדורגל, שזה גנבת דעת וגם אז קיבלו את אותם תגובות. היום אתם חוטאים בזה שוב.
גם במשחק הבא ששחקנים יעלו רכים, לא אגרסיביים, חסרי מוטיבציה, ישמרו על הרגליים וכו׳ - גם אז אעביר ביקורת.
זה לא אומר שאקלל אותם במגרש/לא אתמוך בקבוצה.
אנשים שכותבים כאן בשנה האחרונה, נהיו כאן אדוני הפורום.
בזמן שיש פה אנשים, שנמצאים בפורום הזה וב(HBS) משנת 2004, עלק אוהדי כורסא.
- The red one
חבר'ה - אל תמהרו לשפוט עניינים תוך כדי משחק, וגם כל הענייני עמה יעמייק האלה מייגעים וטיפשיים.
את הביקורות לשמור לאחרי משחק -פשוט וקל. ככה אף אחד לא יהיה חביתה ואף אחד לא יתעצבן.
כמובן שלזה הפורום נועד, וכמובן שאני לא "פוקד" על אף אחד וכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל אם אתם בכל זאת בוחרים לצאת על השחקנים בדקה 20, לכתוב בזיון, שחירבנו את התואר ויאללה הביתה, אל תתפלאו שתקבלו ביקורת בשריקת הסיום.
את הביקורות לשמור לאחרי משחק -פשוט וקל. ככה אף אחד לא יהיה חביתה ואף אחד לא יתעצבן.
כמובן שלזה הפורום נועד, וכמובן שאני לא "פוקד" על אף אחד וכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל אם אתם בכל זאת בוחרים לצאת על השחקנים בדקה 20, לכתוב בזיון, שחירבנו את התואר ויאללה הביתה, אל תתפלאו שתקבלו ביקורת בשריקת הסיום.
בדיוקCrazyRed7 כתב:בואו נעשה סדר. יש פה כמה שהתבלבלו קצת.
אף אחד מכם לא יקבע מי כאן אוהד ׳אמיתי׳, מי ׳אוהד כורסא׳, מי טרול וכו׳.
מותר ואפילו רצוי להעביר ביקורת, אפילו עצבנית, על מחצית עלובה של השחקנים.
לכל יפי הנפש שהגיעו אחרי המשחק - אני בטוח במאה אחוז שהייתם עצבניים בדיוק כמו חלק מאותם ׳אוהדי כורסאות׳ ו׳טרולים׳ רק שהייתם במשחק ולא כתבתם בפורום.
בשביל מה הפורום קיים אם לא בשביל זה?איפה נוציא תסכול אם לא פה?במגרש על השחקנים?
הפעם עשינו מהפך. ב2 המקרים הקודמים, במשחקים לא פחות חשובים, נראינו בדיוק ככה רק שאז היריבה הייתה חזקה יותר ולא נתנה לנו לחזור כמו חבורת הנגרים בירוק אתמול.
אז תחסכו מאיתנו את ההתנשאות שלכם בגלל שהתוצאה השתנה לבסוף.
אפשר גם להקפיץ נושאים מתקופת אלישע ולראות כמה מבינים גדולים הייתם אז כשחלק מחברי הפורום צעקו במשך שנתיים שזה לא כדורגל, שזה גנבת דעת וגם אז קיבלו את אותם תגובות. היום אתם חוטאים בזה שוב.
גם במשחק הבא ששחקנים יעלו רכים, לא אגרסיביים, חסרי מוטיבציה, ישמרו על הרגליים וכו׳ - גם אז אעביר ביקורת.
זה לא אומר שאקלל אותם במגרש/לא אתמוך בקבוצה.
מה שאתה לא מבין זה שגם היום אחרי שהמשחק נגמר וזכינו בתואר, הטענות שלנו לא השתנו, ב 40 דקות הראשונים השחקנים לא עלו למגרש, לא התאמצו, זילזלו תקרא לזה איך שבא לך. ועל זה הטענות. בדרך כלל אני לא מגיב בפורום בזמן משחק, אבל אם הייתי מגיב בסוף המשחק הטענות היו זהות. ועובדה שכל העולם ואחותו ראו את זה, אם זה בכר ושיר צדק בראיון שלהם ואפילו אוהדי קבוצות אחרות (דפדף קצת בפוסט משחק בפורום של מכבי חיפה). אני לא מבין למה קשה לכם לקבל את זה שהשחקנים לא עלו לחצי הראשון, ועל זה היתה הטענה, על זה שהם לא התאמצו, לא על זה שהם חטפו 2 גולים, ולא על זה שהם לא הבקיעו, אלא על זה שהם פשוט לא עלו למגרש. אנחנו לא אוהדים את הקבוצה מאתמול, אני אישית אחרי הקבוצה כבר 25 שנים, יש כאלו שיותר ממני ויש כאלו שפחות, כולנו יודעים שאין דבר כזה קבוצה שלא מפסידה, ולא על זה הטענות, הטענות היו רק על החוסר מאמץ והחוסר מלחמה וזה הרגיש כאילו מזלזלים באוהדים שהיו במגרש או שראו בבית. בדיוק אותה הרגשה שהייתה לי אחרי החצי גמר בשנה שעברה. וזה לא משנה אם בסוף עשינו מהפך וכולם יצאו מרוצים, כי באותה מידה זה יכל להיגמר כמו החצי בשנה שעברה ואז מה? לטענות שלנו היה מקום?The red one כתב:חבר'ה - אל תמהרו לשפוט עניינים תוך כדי משחק, וגם כל הענייני עמה יעמייק האלה מייגעים וטיפשיים.
- dardasmiley
אח שלי, מקבל מה שאתה אומר ובאמת שיכול להיות שהניסוח היה כושל.oranu כתב: בול אחי ממש בול.
וןאלה לא מחפש אותך נשבע שלא אבל ההודעה הזאת פשוט הכי בולטת.
אתה מתבטא בצורה קיצונית ואמוציונלית למה אתה לא עוצר וחושב שנייה לפני שאתה כותב ?
הוכחת מספיק פעמים שכשאתה רוצה אתה מדבר לעניין ובצורה מכובדת, זה נראה לך מכובד?
בלי קשר לויכוח אם בוזגלו צוקר או לא ואם בן ביטון טיפש או לא, יכול להיות שכן אתה לא חושב שהניסוח פה שגוי מה רק אני רואה את זה?
אבל צריך גם להבין שבזמן שאתה או כל אחד אחר היה במגרש ואמר דברים כאלה או אחרים למי שעומד לידו, אני ישבתי בבית וראיתי (לא רלוונטי השיקולים של למה) ואני מוצא פה את הבמה לדבר עם אנשים על המשחק תוך כדי משחק. לפעמים זה גם יוצא אמוציונלי, אני בטוח שגם במגרש נאמרו דברים כאלה ויותר גרועים. ההבדל הוא שפה אפשר אחר כך לבטא ולצטט אותי.
בעיניי אף פעם טופיק של תוך כדי משחק הוא לא רלוונטי, ואישית אני גם לא קורא אותו כשאני חוזר מהמשחק, אלא רק מהנקודה של הדיון שמתקיימת אחרי המשחק.
זה לא אומר שאני או אוהד פחות טוב או שאני אפתח בסדרת קללות במגרש.
הבול שרשמתי הוא על חלוקת הציונים פה, 'אוהדי כורסא' וכאלה.
בכל מקרה, מקבל את הביקורת, מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שמדובר על תגובות אמוציונליות תוך כדי משחק שתהיה אחלה שבת, יאללה הפועל.
- The red one
אני פשוט מסרב להאמין שהשחקנים זלזלו ולכן חורה לי שכולם אומרים את זה בצורה נחרצת. אני מתקשה להאמין שהם אמרו "טוב, על הזין שלנו...בוא נעלה ונראה מה יהיה...מקסימום נחטוף בראש".
לדעתי, הפתיחה הרעה יכולה להגיע מאלף ואחת סיבות, לאו דווקא זלזול. תקראו לי תמים, תקרא לי איך שבא לכם..
וכל זה לא סותר את העובדה שאתם שוכחים שיש לנו קבוצה אחרת דווקא בגלל שאנחנו אוהדיםם פה שונים, קבוצה שגם אם נקלעת לפיגור של 0-2 בדקה 30 זה לא אומר שהיא חירבנה כלום ולא צריך ללכת הביתה. כמו שאמרתי כמה פעמים - מזל שהשחקנים לא קטני אמונה כמו חלק מהאוהדים פה.
לדעתי, הפתיחה הרעה יכולה להגיע מאלף ואחת סיבות, לאו דווקא זלזול. תקראו לי תמים, תקרא לי איך שבא לכם..
וכל זה לא סותר את העובדה שאתם שוכחים שיש לנו קבוצה אחרת דווקא בגלל שאנחנו אוהדיםם פה שונים, קבוצה שגם אם נקלעת לפיגור של 0-2 בדקה 30 זה לא אומר שהיא חירבנה כלום ולא צריך ללכת הביתה. כמו שאמרתי כמה פעמים - מזל שהשחקנים לא קטני אמונה כמו חלק מהאוהדים פה.