מי הפנדליסט הכי טוב שלנו ??
Re: מי הפנדליסט הכי טוב שלנו ??
אבל סהר ראדי בוזגלו לא בטוחים ב 11 שפותחים
צדק הובאן מליקסון זה האפציות
שווה לנסות איך אוגו וואקמה בפנדלים
שהם תמיד בהרכב הפותח
צדק הובאן מליקסון זה האפציות
שווה לנסות איך אוגו וואקמה בפנדלים
שהם תמיד בהרכב הפותח
הבעיה שהרבה מהפעמים הוא לא על המגרש.Sir Alex Ferguson כתב:רקקק סהר
לדעתי ברק צריך לתת לשיר מעכשיו כל אימון רבע שעה נוספת של בעיטות פנדלים ולהפוך אותו לקבוע.
"הובאן, אוגו..."
או שאתם לא מבינים בכדורגל או שאלוהים יודע מה עובר עליכם. מדובר על 2 שחקנים עם טכניקת בעיטה רעה מאוד. הניגרי באימון שולח 15 כדורים ליציע והרומני לא מוריד את הגוף כמעט אף פעם, כשמתלבש לו זה חצי סנסציה.
ואני לא חושב שרק טכניקה משחקת תפקיד, לראיה בוזגלו(בעל טכניקת הבעיטה הטובה בארץ), אלא יש גם פן מנטלי.
ראדי בועט נהדר וקר רוח לאורך שנים, למרות ההחמצה אתמול, גם שהר הוכיח עצבים מברזל. חוץ מהם, שווה לנסות את נאווקמה
או שאתם לא מבינים בכדורגל או שאלוהים יודע מה עובר עליכם. מדובר על 2 שחקנים עם טכניקת בעיטה רעה מאוד. הניגרי באימון שולח 15 כדורים ליציע והרומני לא מוריד את הגוף כמעט אף פעם, כשמתלבש לו זה חצי סנסציה.
ואני לא חושב שרק טכניקה משחקת תפקיד, לראיה בוזגלו(בעל טכניקת הבעיטה הטובה בארץ), אלא יש גם פן מנטלי.
ראדי בועט נהדר וקר רוח לאורך שנים, למרות ההחמצה אתמול, גם שהר הוכיח עצבים מברזל. חוץ מהם, שווה לנסות את נאווקמה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1Totti כתב:"הובאן, אוגו..."
לא מבין למה צריך לנסות.
יש לנו גם את ראדי וגם את שהר אבל הבעיה איתם שבחלק מהמשחקים הם על הספסל.
יש לנו בועט פנדלים מצוין שהחמיץ איזה פנדל מסכן לפני כשנה וחצי ומאז לא בועט. קוראים לו מאור מליקסון.
יש לנו גם את ראדי וגם את שהר אבל הבעיה איתם שבחלק מהמשחקים הם על הספסל.
יש לנו בועט פנדלים מצוין שהחמיץ איזה פנדל מסכן לפני כשנה וחצי ומאז לא בועט. קוראים לו מאור מליקסון.
- The red one
איזה חופרים אתם וואי, טכניקה שמכניקה, כן מוריד, לא מוריד.
זה כל כך קל ופשוט - לכו לסגל שלנו במנג׳ר החדש, סדרו את השחקנים לפי קטגוריית פנדלים ושלום על ישראל.
תודו לי אחר כך.
זה כל כך קל ופשוט - לכו לסגל שלנו במנג׳ר החדש, סדרו את השחקנים לפי קטגוריית פנדלים ושלום על ישראל.
תודו לי אחר כך.
ברור שעדיף שיהיה פנדליסט קבוע, אבל אם אין מישהו קבוע(כמו זהבי), אז בכר ואיתן עזריה יכולים להתייעץ לפני בעיטה למי לתת לבעוט לפי מה שהם רואים מהשחקנים על הדשא.
פנדלים זה 90% בראש, מבחינת טכניקה כל שחקן יכול להבקיע בפנדל לכל שוער.
- ForeverRed
חייב אחת ולתמיד לעשות לזה סוף - בן שהר.Sir Alex Ferguson כתב:רקקק סהר
מפתיע אותי לשמוע ממך משפט כמו ״לא מוריד את הגוף״Totti כתב:"הובאן, אוגו..."
זה מיתוס של טכניקת בעיטה.
אין בה שום קשר למציאות.
עזוב, זה סתם ביטוי...ברור שאפשר להשכיב גוף אחורה ולבעוט שטוח. הבנת למה אני מתכוון בהקשר של הובאן אני מניחאלדר כתב:
מפתיע אותי לשמוע ממך משפט כמו ״לא מוריד את הגוף״
זה מיתוס של טכניקת בעיטה.
אין בה שום קשר למציאות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חח כן הבנתיTotti כתב: עזוב, זה סתם ביטוי...ברור שאפשר להשכיב גוף אחורה ולבעוט שטוח. הבנת למה אני מתכוון בהקשר של הובאן אני מניח
סתם מדליק אותך. לפעמים זה כיף
אומנם לא שלנו אבל קון אגוארו הצליח להחמיץ שתי פנדלים תוך 12 דקות
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
צ'וקרtamirkal כתב:אומנם לא שלנו אבל קון אגוארו הצליח להחמיץ שתי פנדלים תוך 12 דקות
מפה לשם הוא כבר עם שלושעראביאל כתב: צ'וקר