אני מהמר שהוא מסיים כמלך השערים שלנו העונה.The red one כתב:מסכים אבל מפה ועד ל״בינגו״ ״בול פגיעה״ ו״מזכיר את יעקובו״? בואו נחכה...
אני בטוח שהוא יקשה מאוד על הגנות הליגה ואז נוכל להתלהב
לוסיו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: לוסיו
אני אוהב את המשחק שלו, יש בעיה בסיומת ואולי זה ישתפר בהמשך וגם אם לא אני בטוח שנפיק ממנו הרבה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא חושב שיש לו בעיה בסיומת, תראה איזה גולים קבר.שיש כתב:אני אוהב את המשחק שלו, יש בעיה בסיומת ואולי זה ישתפר בהמשך וגם אם לא אני בטוח שנפיק ממנו הרבה
הוא נראה מסוג השחקנים שצריכים 3-4 הזדמנויות במשחק כדי להבקיע כלומר שהוא לא קילר. בכל מקרה נראה כמו בינגוYallaHapoel כתב: לא חושב שיש לו בעיה בסיומת, תראה איזה גולים קבר.
אני אמשיך עם המוטו שלי של לא לשפוט שחקן עד מחזור 10.
המהלך שגרם לי להרגיש שיש פה חלוץ דווקא בהחמצאה השתחררות של רונלדו הברזילאי סליחה על ההשוואה
זה שי !
זה שי !

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הגול הראשון של בוזגלו בא ממסירה גאונית של מליקסון, אבל מי שמסר למליקסון במסירת עקב ושבר את הקישור האחורי זה לוסיו
למען האמת, מהלך יפה אבל לא יעיל בעליל.זה שי ! כתב:המהלך שגרם לי להרגיש שיש פה חלוץ דווקא בהחמצאה השתחררות של רונלדו הברזילאי סליחה על ההשוואה
זה שי !
לפני הפייקשוט היה לו מצב זהה אבל לרגל החזקה, היה מיותר לגמרי.
- The red one
הגזמת. מחזור חמישי זה סביר לגמריי, בעיקר שיש גביע טוטו ואירופה לפניי.Noam98 כתב:אני אמשיך עם המוטו שלי של לא לשפוט שחקן עד מחזור 10.
המממ מסכים, אבל אני הולך עם העיקרון הזה הרבה לפני שהיה לנו אירופה וסופרקאפ אז בדרכ ב10 מחזורים הכוונה הייתה ל10 משחקים.The red one כתב: הגזמת. מחזור חמישי זה סביר לגמריי, בעיקר שיש גביע טוטו ואירופה לפניי.
טוטו אני פחות מחשיב.
מה? השמן הברזילאי הזה שבא ב-180 אלף דולר שחקן טוב? זה שבא במקום הוגו אלמיידה הגדול?
תלמדו לשפוט רק אחרי שאתם רואים שחקן משחק ולא לפני, היו לי כאן כמה ויכוחים מבישים עם אנשים ששפטו את השחקן עוד לפני שידעו מי זה רק על סמך השכר שלו והמוניטין שלו. יש לו עוד מה לשפר אבל רואים שהוא חלוץ מעולה לליגה שלנו שיכול לעשות הרבה צרות לכל קבוצה. אל תשפטו לפני שראיתם שחקן אף פעם!
תלמדו לשפוט רק אחרי שאתם רואים שחקן משחק ולא לפני, היו לי כאן כמה ויכוחים מבישים עם אנשים ששפטו את השחקן עוד לפני שידעו מי זה רק על סמך השכר שלו והמוניטין שלו. יש לו עוד מה לשפר אבל רואים שהוא חלוץ מעולה לליגה שלנו שיכול לעשות הרבה צרות לכל קבוצה. אל תשפטו לפני שראיתם שחקן אף פעם!
אבל הוא מסתובב רק עם טוני ואוגו הגזען הזה
עניין של טעםyedidel כתב:אבל הוא מסתובב רק עם טוני ואוגו הגזען הזה
חייב להגיד שהוא מפתיע מאוד, רק בגלל הרושם הראשוני המשקר. הוא נראה כמו החביות קרח שהשחקנים נכנסים אליהם אחרי משחקים, אבל יש לו נגיעה יפה, תנועה נכונה, כשהוא לא מרגיש במשחק יורד אחורה ומושך איתו את הבלם, לא יודע אם בינגו אבל בהחלט אחלה שחקן. בסוף המשחק ראיתי אותו מקשיב לעצות של ברדה, נראה בחור מקסים בנוסף לכל.
האהבתי מאוד את המשחק שלו אתמול