היום אני מתבייש!!!!!!
Re: היום אני מתבייש!!!!!!
כל דבר בהגזמה לאף אחד אין פרופורציות?????????????? נכון, אני גם חושב שאופיר היה צריך להישאר אבל החליט מי שצריך להחליט ומשלמים לו לקבל את ההחלטות שהוא לא רוצה אותו נקודה!
ישר החיבור של המועדון...... אה ואה...... ובילבולי שכל ומסקנות על המועדון והכל שחור ורע ...... למה ????????????????????????
אז שיחררו את אופיר, נשרף העולם? אין יותר הפועל ב"ש?
להזכיר לכם מה עשיתם בשביל אלול בתחילת העונה ואיך הוא החזיר לכם?????????????
ישר החיבור של המועדון...... אה ואה...... ובילבולי שכל ומסקנות על המועדון והכל שחור ורע ...... למה ????????????????????????
אז שיחררו את אופיר, נשרף העולם? אין יותר הפועל ב"ש?
להזכיר לכם מה עשיתם בשביל אלול בתחילת העונה ואיך הוא החזיר לכם?????????????
- נמרוד ברדה
- Title: קרייזי-רד
ג'וני כפי שציינתי בפתיחת הטופיק בקטע של אלול אני בצד שלך...
ליעד אדום בנשמה:
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
https://www.thecamels.co.il/community.p ... 7.html#new" onclick="window.open(this.href);return false;
מילים כדורבנות, תקרא מה שחנן רשום.
אין שום שחקן מעל הפועל, עם כל הכבוד מה שהמאמן או ההנהלה יחליטו את זה נקבל.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- נמרוד ברדה
לא מקבל, תמיד אומר את אשר על ליבי, גם אם היא לא נוחה לכמה אנשים....וטוב שזו לא היתה גישתנו בתקופת זינו...נאור סייס כתב:https://www.thecamels.co.il/community.p ... 7.html#new
ליעד אדום בנשמה:
אני בטוח שגיא ראה את אופיר בקלטות המשחקים של הקבוצה..(בדיוק כמו שראה את שאר השחקנים)
וכמו כולנו ראינו שאופיר מתקשה מאוד בתנועה שלו(מהירות אין מה לדבר)
בגלל הפציעה שעבר..
המאמן החליט שהוא לא רוצה את אופיר בסגל שלו.
הייתם מעדיפים שאופיר יחתום ויעביר 90 אחוז מהעונה ביציע?
זה יותר משפיל מהשחרור שלו..
אופיר צריך ללכת למקום אחר ששם ייקבל הרבה יותר דקות משחק
ששם הוא יוכל להמשיך להנות מכדורגל..
וכמו כולנו ראינו שאופיר מתקשה מאוד בתנועה שלו(מהירות אין מה לדבר)
בגלל הפציעה שעבר..
המאמן החליט שהוא לא רוצה את אופיר בסגל שלו.
הייתם מעדיפים שאופיר יחתום ויעביר 90 אחוז מהעונה ביציע?
זה יותר משפיל מהשחרור שלו..
אופיר צריך ללכת למקום אחר ששם ייקבל הרבה יותר דקות משחק
ששם הוא יוכל להמשיך להנות מכדורגל..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמו תמיד, אנשים רבים כאן מתעלמים מדברים מהותים, מדרך של מועדון, וחושבים שכדורגל זה רק ה11 שרצים בזמן נתון על המגרש. מצטער, אבל הפורום הזה מלא באנשים עצובים, צינים וללא מעוף. אנשים שגם אם מחזיקים בידיעה מהו אופיר חיים, הם מעדיפים לעבור הלאה. בזמנו לקח לי ולעוד מספר אנשים בערך חצי שנה כדי באמת לקדם את החרם נגד זינו. דיברתי אז עם חבר מהמרכז אוהד מכבי ת"א ששאל אותי איך יכול להיות שאוהדי באר שבע לא מצטרפים בהמונם למחאה נגד אלי זינו. אמרתי לו שרבים מאוהדי באר שבע, כמו תושב באר שבע טיפוסי, הם לרוב אנשים ללא מעוף, שרק כשהקבוצה תעמוד לפירוק ממשי, יצאו לרחובות, אם בכלל. המציאות הוכיחה שלא טעיתי. לא מפתיע אותי שרבים מהאנשים שהיום מתייחסים בצורה של ציניות או חוסר הבנה כלפי עזיבת אופיר חיים או חלק מהתגובות שהיא מולידה, הם אותם אנשים שהמשיכו ללכת למגרשים בתקופת החרם. חלקים אחרים הם אנשים שלאורך שנה שעברה טבלו את ראשם בחול לאורך רוב השנה עד שבאה הבומבה של גיא לוי בסוף השנה שהעירה אותם (לחלקם גם זה לא עזר).
אותם אנשים חסרי מעוף, הם הסממן לכך שלא רק בהנהלה עושים צעדים כדי למתג אותנו כמועדון בינוני, אלא גם הקהל. בלי שאיפות לייחודיות, לדרך, בלי שאיפה למשהו שגם ברגעים הקשים, שעוד יבואו בעתיד, נוכל להיאחז בו.
אז לפני מספר שנים הסכימו למכירת אליניב ברדה כי הכסף היה גדול וזה השתלם כלכלית. לאחר מכן הסכימו לדרכיו של זינו כי אף אחד לא רוצה את הקבוצה. בשנה שעברה הסכימו לצעדים כי רצו לכבד את הסמכות המקצועית הישנה מר גיא לוי. השנה רוצים לכבד את הסמכות המקצועית החדשה של גיא עזורי.
ניתוח קר, ענייני, כלכלי, בלי שום מעוף. בלי להבין שכדורגל זה הרבה מעבר לכך. בלי לדעת שאפילו קבוצה כמו ליברפול, ללא מקום כמו אנפילד והמסורת שלה, אולי הייתה מאבדת מכוחה אחרי שנים רבות ללא אליפות.
אתם רוצים להפוך את הפועל באר שבע למקום קר ומנוכר. למקום של שכירי חרב. אני לא מאמין בגישה הזאת. ביום שזה יקרה, ביום שנפסיק לעשות את הצעדים כדי להיות הפועל באר שבע האמיתית, אני, כמו בתקופת זינו, פשוט לא אהיה כאן יותר, לא משנה כמה הקבוצה תצליח.
הפועל באר שבע היא שונה, היא חייבת להיות כזאת, אחרת ביום שהעשן יתבהר, אנחנו נעלם מהמפה.
אותם אנשים חסרי מעוף, הם הסממן לכך שלא רק בהנהלה עושים צעדים כדי למתג אותנו כמועדון בינוני, אלא גם הקהל. בלי שאיפות לייחודיות, לדרך, בלי שאיפה למשהו שגם ברגעים הקשים, שעוד יבואו בעתיד, נוכל להיאחז בו.
אז לפני מספר שנים הסכימו למכירת אליניב ברדה כי הכסף היה גדול וזה השתלם כלכלית. לאחר מכן הסכימו לדרכיו של זינו כי אף אחד לא רוצה את הקבוצה. בשנה שעברה הסכימו לצעדים כי רצו לכבד את הסמכות המקצועית הישנה מר גיא לוי. השנה רוצים לכבד את הסמכות המקצועית החדשה של גיא עזורי.
ניתוח קר, ענייני, כלכלי, בלי שום מעוף. בלי להבין שכדורגל זה הרבה מעבר לכך. בלי לדעת שאפילו קבוצה כמו ליברפול, ללא מקום כמו אנפילד והמסורת שלה, אולי הייתה מאבדת מכוחה אחרי שנים רבות ללא אליפות.
אתם רוצים להפוך את הפועל באר שבע למקום קר ומנוכר. למקום של שכירי חרב. אני לא מאמין בגישה הזאת. ביום שזה יקרה, ביום שנפסיק לעשות את הצעדים כדי להיות הפועל באר שבע האמיתית, אני, כמו בתקופת זינו, פשוט לא אהיה כאן יותר, לא משנה כמה הקבוצה תצליח.
הפועל באר שבע היא שונה, היא חייבת להיות כזאת, אחרת ביום שהעשן יתבהר, אנחנו נעלם מהמפה.
ההשוואה בין המקרה הזה לתקופה של אלי ז'ינו ולשחרור של ברדה לשחרור הנוכחי רחוק מהמציאות ואינו בר השוואה כלל.משה אוחיון כתב:כמו תמיד, אנשים רבים כאן מתעלמים מדברים מהותים, מדרך של מועדון, וחושבים שכדורגל זה רק ה11 שרצים בזמן נתון על המגרש. מצטער, אבל הפורום הזה מלא באנשים עצובים, צינים וללא מעוף. אנשים שגם אם מחזיקים בידיעה מהו אופיר חיים, הם מעדיפים לעבור הלאה. בזמנו לקח לי ולעוד מספר אנשים בערך חצי שנה כדי באמת לקדם את החרם נגד זינו. דיברתי אז עם חבר מהמרכז אוהד מכבי ת"א ששאל אותי איך יכול להיות שאוהדי באר שבע לא מצטרפים בהמונם למחאה נגד אלי זינו. אמרתי לו שרבים מאוהדי באר שבע, כמו תושב באר שבע טיפוסי, הם לרוב אנשים ללא מעוף, שרק כשהקבוצה תעמוד לפירוק ממשי, יצאו לרחובות, אם בכלל. המציאות הוכיחה שלא טעיתי. לא מפתיע אותי שרבים מהאנשים שהיום מתייחסים בצורה של ציניות או חוסר הבנה כלפי עזיבת אופיר חיים או חלק מהתגובות שהיא מולידה, הם אותם אנשים שהמשיכו ללכת למגרשים בתקופת החרם. חלקים אחרים הם אנשים שלאורך שנה שעברה טבלו את ראשם בחול לאורך רוב השנה עד שבאה הבומבה של גיא לוי בסוף השנה שהעירה אותם (לחלקם גם זה לא עזר).
בוא תסביר מה זה להיות הפועל ב"ש האמיתית? כי אני ממש לא יודע למה אתה מתכוון?
מה אנחנו צריכים להיות מיוחדים? מי אמר?
תאמין לי שאני רוצה מאוד להיות דומה לקבוצות אחרות כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה כי הם זוכים בתארים ואנחנו מדשדשים בין 2 הליגות.
יש אנשים שהופכים כל דבר שזז פה לסמל, מעניין מאוד שכל שחקן נחשב פה סמל. אם כל הכבוד לאופיר הוא שיחק פה שנתיים רצוף
אחרי הפסקה ארוכה, איפה הוא היה כשהוא חזר מטורקיה למה הוא לא חזר אלינו??
אני מאוד אוהב את אופיר וגם רוצה שהוא ישאר, אבל מפה ולעשות את מסע ההתנגחות שלך ושל חבריך באלונה ועזורי רחוק מאוד ולא במקום.
אני לא ראיתי תלונות שלכם לאופיר על כך שהוא הגיע פצוע ולא אמר כלום, סמלים לא עושים דברים כאלה.
אבל אני לא מאשים אותו כי אין דבר כזה סמן, יש מועדון ויש שחקן והוא דאג לעצמו.
בנוסף לא ראיתי אף אחד מגן עליו שנה שעברה כאשר גיא רצה לשחרר אותו.
תפסיקו לחשוב שאתם מבינים הכי טוב איך צריך להתנהל מועדון ואיך צריכה להראות הפועל ב"ש ואני קורא לכם להתעורר מהסרט שאתם חיים בו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- נמרוד ברדה
עוד פעם הנושא "למה הוא לא חזר אלינו מטורקיה?"...הגיע הזמן שתבינו יש דברים שאתם לא יודעים על התקופה ההיא ובטח שזה לא הזמן לספר מה הלך שם מאחורי הקלעים...אתם ניזונים מעיתונים זולים.
באשר לזה שהוא בא פצוע מנתניה- עוד פעם אתם אוכלים את אותו לוקש שאלונה גם אכלה... קודם כל להזכירכם הוא שיחק בנתניה עד המחזור האחרון והיה גורם ישיר לכך שנתניה הגיעה לאירופה בפעם הראשונה. מעבר לכך הבנאדם ויתר על חוזה של פי שתיים ממה שקיבל אצלנו+ מקום בטוח בהרכב בגביע אופ"א. הבחור עשה שמות להגיע לבית שלו וזו התודה שלכם?
תבינו, אופיר פה זה פחות האישו- תקראו בין השורות...
באשר לזה שהוא בא פצוע מנתניה- עוד פעם אתם אוכלים את אותו לוקש שאלונה גם אכלה... קודם כל להזכירכם הוא שיחק בנתניה עד המחזור האחרון והיה גורם ישיר לכך שנתניה הגיעה לאירופה בפעם הראשונה. מעבר לכך הבנאדם ויתר על חוזה של פי שתיים ממה שקיבל אצלנו+ מקום בטוח בהרכב בגביע אופ"א. הבחור עשה שמות להגיע לבית שלו וזו התודה שלכם?
ליעד אדום בנשמה:
תאמין לי שאני יודע הרבה יותר ממה שאתה חושב, אבל אני הבאתי את הדוגמאות האלה רק כדי להוריד את הטיעון של סמלנמרוד ברדה כתב:עוד פעם הנושא "למה הוא לא חזר אלינו מטורקיה?"...הגיע הזמן שתבינו יש דברים שאתם לא יודעים על התקופה ההיא ובטח שזה לא הזמן לספר מה הלך שם מאחורי הקלעים...אתם ניזונים מעיתונים זולים.
כי אין דבר כזה. אתה ניזן הרבה מעיתונאות עכשיו ולא חושב בצורה שקולה.
אני לא בטוח שהוא ויתר על יותר כסף ממה שהוא הרוויח פה אבל זה גם לא העניין וגם אם הוא באמת וויתר.
אתה עושים מזה יותר מדיי בלאגן הרבה יותר ממה שזה, יש מועדון שמחליט ותפסיקו לחפש את הרע בכל דבר.
ההנהלה והצוות המקצועי לא רוצה להסתפק בבניוניות אלא חושב גבוה ובמקום שתעריכו את זה את לא מפסיקים להתלונן.
לכל אחד יש שחקן שקרוב לליבו אבל המשותף לכולנו הוא אהדה למועדון וצריך לשים את הרגשות האישיים בצד ולחשוב על
המועדון ואת זה אתם ממש ממש לא עושים, אתם רק פוגעים בו לאורך כל הדרך ועל זה אתם צריכים להתבייש.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
או שאתם מקצינים לפה או שאתם מקצינים לשם .
אני לא יודעת אם לקרוא לאופיר חיים סמל, כי הרבה עונות מהקריירה שלו הוא לא היה כאן, ומבחינתו קבוצות אחרות היו הבית , אבל מבחינתי זה לא מה שמשנה .
מה שמשנה זה המ שהוא היה ועודנו כל התקופה שהוא שיחק בבאר שבע .
אני בטוחה שרבים שמו לב שמאותו משחק שאופיר חזר לסגל ובעיקר להרכב יש משהו שונה , כל התקופה הטובה- רצף המשחקים ללא ההפסד, הרבה מזה בזכות אופיר, בזכות המוטיבציה שהוא החדיר לשחקנים, בזכות רוח הלחימה, הקבוצתיות, הערך של להלחם בשבביל הסמל, המועדון האוהדים .
כרגע, ללא אופיר חיים אין מישהו בעל רוח כזאת כדוגמאת אופיר חיים, ואני הייתי משאירה אותו בשביל זה, גם אם הוא היה משחק 10 דקות כל משחק, כי הוא לא שחקן גרוע , בכלל לא .
לגבי הדרך של המועדון- אני מסכימה עם אותם אלה שאמרו שצריכה להיות דרך למועדון, ולא כל מאמן שיבוא יתווה כאן דרך משלו . כי זה בלאגן, כל עונה משהו אחר, זה לא רציני, זה לא גדול, לא מכובד.
בסה"כ העזיבה של אופיר כואבת לי, לא רק בגלל שכואב לו, אלא בעיקר שזה אדם שהוא נכס למועדון, ובוודאי שהוא בסגל .
ואגב- לכוון גבוה, זה לא רק להביא את השחקנים הכי מפוצצים בארץ, אלה שדורשים הכי הרבה כסף. כסף משחק כאן תפקיד, אבל מיום ליום שוכחים שמה שבאמת משפיע זאת הנשמה !
אני לא יודעת אם לקרוא לאופיר חיים סמל, כי הרבה עונות מהקריירה שלו הוא לא היה כאן, ומבחינתו קבוצות אחרות היו הבית , אבל מבחינתי זה לא מה שמשנה .
מה שמשנה זה המ שהוא היה ועודנו כל התקופה שהוא שיחק בבאר שבע .
אני בטוחה שרבים שמו לב שמאותו משחק שאופיר חזר לסגל ובעיקר להרכב יש משהו שונה , כל התקופה הטובה- רצף המשחקים ללא ההפסד, הרבה מזה בזכות אופיר, בזכות המוטיבציה שהוא החדיר לשחקנים, בזכות רוח הלחימה, הקבוצתיות, הערך של להלחם בשבביל הסמל, המועדון האוהדים .
כרגע, ללא אופיר חיים אין מישהו בעל רוח כזאת כדוגמאת אופיר חיים, ואני הייתי משאירה אותו בשביל זה, גם אם הוא היה משחק 10 דקות כל משחק, כי הוא לא שחקן גרוע , בכלל לא .
לגבי הדרך של המועדון- אני מסכימה עם אותם אלה שאמרו שצריכה להיות דרך למועדון, ולא כל מאמן שיבוא יתווה כאן דרך משלו . כי זה בלאגן, כל עונה משהו אחר, זה לא רציני, זה לא גדול, לא מכובד.
בסה"כ העזיבה של אופיר כואבת לי, לא רק בגלל שכואב לו, אלא בעיקר שזה אדם שהוא נכס למועדון, ובוודאי שהוא בסגל .
ואגב- לכוון גבוה, זה לא רק להביא את השחקנים הכי מפוצצים בארץ, אלה שדורשים הכי הרבה כסף. כסף משחק כאן תפקיד, אבל מיום ליום שוכחים שמה שבאמת משפיע זאת הנשמה !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
פרופורציות חברים, תם עידן הסמלים כבר מזמן...
https://www.nrg.co.il/online/3/ART/996/849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nrg.co.il/online/3/ART/996/849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
זה לא עיניין של סמל או לא,
כי נכון, הפעול באר שבע לא תמיד הייתה המועדפת עליו.
אבל בזמן שהוא היה פה הוא נתן דברים שכבר לא קיימים היום !
חבל ..
כי נכון, הפעול באר שבע לא תמיד הייתה המועדפת עליו.
אבל בזמן שהוא היה פה הוא נתן דברים שכבר לא קיימים היום !
חבל ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
אריק כתב:פרופורציות חברים, תם עידן הסמלים כבר מזמן...
אריק,
אם אתה חושב שבלינק זה תצליח לשכנע את כל התומכים הפנאטים של אופיר חיים שהוא איננו סמל ואפילו לא מתקרב לכך - אתה טועה.
הם יכולים להשליך עליך עוד 10 כתבות שבהן אופיר מצוטט עד כמה הוא אוהב את באר שבע ורוצה לסיים כאן את הקריירה.
אבל אני בדעה שלך. אופיר תרם המון המון המון המון למועדון הזה (ולא רק בגלל הבכי שלו נגד בית שאן ב-01'), היה בורג משמעותי בקבוצה אבל הגיע הזמן להיפרד. אי אפשר להישאר צעיר לנצח. כמו שאסי פרש וכולם קיבלו את זה יפה, הגיע תורו של אופיר.
אגב, מהפרישה של אסי אף אחד לא עשה רעש (ואם יש מישהו שראוי להיקרא 'סמל' זה הוא) אז מעזיבה של אופיר חיים כולם מתלהמים?
פרופורציות חברים, פרופורציות.
ראשית אבהיר כי הרבה ממה שכתבת בעניין אופיר, מקובל עליי.נמרוד ברדה כתב:עוד פעם הנושא "למה הוא לא חזר אלינו מטורקיה?"...הגיע הזמן שתבינו יש דברים שאתם לא יודעים על התקופה ההיא ובטח שזה לא הזמן לספר מה הלך שם מאחורי הקלעים...אתם ניזונים מעיתונים זולים.
יחד עם זאת - במקומך לא הייתי בונה על הסיפור של טורקיה כעדות כי הוא לא התנהל בצורה הולמת. ובוא נהיה הוגנים - הרבה חרא היה בתקופה ההיא אבל לא בסיפור של אופיר...
מה שהיה מאחורי הקלעים יודעים בדיוק 5 אנשים, אופיר ואחיו אלי זינו אני ושחר בן עמי.
ועצם זה שאופיר השפיל מבט אז - אמר הכל.
וודווקא בגלל זה, בגלל הדרך שבה הוא קיבל את העובדה שההתנהלות לא היתה להיט (...), אני חושב שהשחרור שלו לא במקום...
ניב, אני מבקש את תגובתך כי אני לא רוצה להסתבך משפטית. אנשים רומזים, שאופיר טוען שהוא קיבל הצעה לכסף שחור, ובחר (לטעמי ערכית וכלכלית בצדק) חוזה מלא במכבי ת"א. אם אכן כך הם פני הדברים, מדוע אופיר לא עשה זאת כשבא לכאן לראשונה?
אופיר שחקו טוב. הוא מקצוען אמיתי שהראה לבטלנים שאפשר להרזות, להשתקם ולהיות טוב גם בגיל 34. מעל הכל הוא ווינר, ומנהיג בקבוצה. לדעתי זו שגיאה איומה לשחררו, אך לא סוף הדרך של המועדון. בנוסף אני לא קונה לגמרי את ענין הסמל ב 100%. אופיר, אהבת את המועדון, אז היית שוב בולע צפרדע של כסף שחור, ומציל את הקבוצה מירידה. למה לא עזרת לנו אז? למה? לא קונה תשובה של: "רציתי לעזור למחאה", כי אז נחשבנו אנו המחרימים לניצים, ומרבית האוהדים (כולל דודו עזריה) טענו שאת המלחמות נעשה אח"כ.
ניב כהן, האם תגובתי עוברת את מבחן החוק?
אופיר שחקו טוב. הוא מקצוען אמיתי שהראה לבטלנים שאפשר להרזות, להשתקם ולהיות טוב גם בגיל 34. מעל הכל הוא ווינר, ומנהיג בקבוצה. לדעתי זו שגיאה איומה לשחררו, אך לא סוף הדרך של המועדון. בנוסף אני לא קונה לגמרי את ענין הסמל ב 100%. אופיר, אהבת את המועדון, אז היית שוב בולע צפרדע של כסף שחור, ומציל את הקבוצה מירידה. למה לא עזרת לנו אז? למה? לא קונה תשובה של: "רציתי לעזור למחאה", כי אז נחשבנו אנו המחרימים לניצים, ומרבית האוהדים (כולל דודו עזריה) טענו שאת המלחמות נעשה אח"כ.
ניב כהן, האם תגובתי עוברת את מבחן החוק?