גם אני קראתי היום בידיעות אחרונות שהוא סיים חמישי, לא מבין איך זה יכול להיות אם הוא היה בחציThe red one כתב:למה 5? 4.
המתעמלות מגיעות בכושר טוב מאוד, אמנם הפרשה עם המאמנת מעיבה על כל ההכנות, אבל עדיין...
שם שלא הוזכר ומבחינתי מועמד למדליה הוא אורי ששון - יתחרה בשישי במשקל מעל 100 ק"ג בג'ודו. מדורג 5 בעולם, פעמיים ברציפות סגן אלוף אירופה. אפשר לבנות עליו.
ריו 2016
Re: ריו 2016
גם אני לא הבנתי את זה אז הלכתי לבדוק. מסתבר שבמקצועות האלה יש שתי מדליות ארד. שני הקרבות עליה הם בין המפסידים בחצאי הגמר למנצחים בבית הניחומים. מוקי בעצם הפסיד למישהו שהגיע בית הניחומים, ולא למפסיד בחצי הגמר השני.ns75 כתב:
גם אני קראתי היום בידיעות אחרונות שהוא סיים חמישי, לא מבין איך זה יכול להיות אם הוא היה בחצי
וואלה, זה גם מסביר איך ראיתי אח"כ עוד קרב על הארד במשקל של מוקי, חשבתי שזה טעות בכתובית (ההונגרי מול האמריקאי אם אני לא טועה)סניור כתב:
גם אני לא הבנתי את זה אז הלכתי לבדוק. מסתבר שבמקצועות האלה יש שתי מדליות ארד. שני הקרבות עליה הם בין המפסידים בחצאי הגמר למנצחים בבית הניחומים. מוקי בעצם הפסיד למישהו שהגיע בית הניחומים, ולא למפסיד בחצי הגמר השני.
ג׳רבי הפסידה ברבע הגמר. יש עוד סיכוי קטן לארד.
לא הולך האולימפיאדה הזאת..
לא הולך האולימפיאדה הזאת..
- ForeverRed
כמו שאמרתי, כמעט כולם הגיעו בכושר רע.
חבל.
חבל.
כמו בכל אולימפיאדה....ForeverRed כתב:כמו שאמרתי, כמעט כולם הגיעו בכושר רע.
חבל.
עוד ניצחון אחד וכל סבא בשוק מחר ידע מי זאת ירדן ג׳רבי
נתניה!ns75 כתב:עוד ניצחון אחד וכל סבא בשוק מחר ידע מי זאת ירדן ג׳רבי
גם היא מבירת טריפולי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לקחה ארד יפה מאוד
אלופה
כל הכבוד