אתם במלון של שורה ראשונה?hb7 כתב:משחק שם ישראלי, לא חושב שתהיה לנו בעיה איתם, נגיע למלון נתשאל את הצוות ונחליט אם להגיע באדום גלוי
דילים לגלזגו
Re: דילים לגלזגו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא אני במרכז העיר mercureגדי כתב:
אתם במלון של שורה ראשונה?
- yanivnew91
מישהו יכול לעשות לי סדר שנייה:
כמה עלו לכם החבילות ומי מציע את החבילה הכי זולה?
טרם הזמנתי. אני הכל מקרה רוצה לשלב כמה ימים בלונדון. אף פעם לא הייתי בעיר....yanivnew91 כתב:מישהו יכול לעשות לי סדר שנייה:
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה יכול לבדוק באתר של שורה ראשונה,יש שם הרבה חבילות ,הם מאוד גמישים אתה יכול לשנות את החבילה כרצונך יש להם מחירים טובים או שאתה יכול לסגור לבד כמוניyanivnew91 כתב:מישהו יכול לעשות לי סדר שנייה:
- yanivnew91
מה המחירים שיצאו לך בהשוואה לחבילות של שורה ראשונה? גם אתה שילבת בסוף כמה ימים באנגליה?hb7 כתב: אתה יכול לבדוק באתר של שורה ראשונה,יש שם הרבה חבילות ,הם מאוד גמישים אתה יכול לשנות את החבילה כרצונך יש להם מחירים טובים או שאתה יכול לסגור לבד כמוני
אני תכננתי טיסה למשחק של יוניטד וכמה ימים בלונדון ,אז בגלל המשחק שלנו הקדמתי את הטיסה ,אני מעדיף להיות בלונדון כמה שיותר ימים כי יש הרבה מה לעשות שם,טיסה יותר זולה מרכבת מלונדון לגלזגו אבל כמו שהבנתי זה יוצא אותו זמן כי צריך להיות שעתיים לפני בשדה תעופה,יש אפשרות לקחת אוטובוס לילי של 8 שעות זה יחסוך לילה במלון ותשלם רבע מחיר אבל כמו שהבנתי זה לא אוטובוסים מחלקה ראשונה שאתה יכול בכף לנסוע 20 שעות כמו בדרום אמריקה, המחיר תלוי באיזה מלונות אתה בוחר, יש להם מחירים הוגנים תיגש עליהם אבל תצתרך לשדרג את המלון בגלזגו כי הוא לא בעיר, טיסה עולה רק 300 pound ,מלון נורמאלי בגלזגו בסביבות 70p לאותו יום, בלונדון יש לך המון מלונות מתחיל מ40p ללילה אפשר למצוא מלון סביר ב70p מומלץ לקחת עם מיזוגyanivnew91 כתב: מה המחירים שיצאו לך בהשוואה לחבילות של שורה ראשונה? גם אתה שילבת בסוף כמה ימים באנגליה?
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 08 אוגוסט 2016, 08:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מי שמעוניין יכול לעשות חבר מועדון בחינם לחברה
le club accor hotels
אפשר לעשות בזמן ההזמנה של המלון באתר של mercure
זה נותן 10 אחוז הנחה במלונות ibis, mercure
לגלזגו ולמנצסטר זה עוזר בלונדון לא כל כך כי זה מלונות של 150 דולר ללילה שם
le club accor hotels
אפשר לעשות בזמן ההזמנה של המלון באתר של mercure
זה נותן 10 אחוז הנחה במלונות ibis, mercure
לגלזגו ולמנצסטר זה עוזר בלונדון לא כל כך כי זה מלונות של 150 דולר ללילה שם
יש לך זמן עד יום ד' הבא, המזוודה כבר מוכנה מפעם קודמת, לא?גדי כתב:
טרם הזמנתי. אני הכל מקרה רוצה לשלב כמה ימים בלונדון. אף פעם לא הייתי בעיר....

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שום אלימות גדי, אין לך מה לדאוג.גדי כתב:האם אתם חושבים סכנה לאלימות נגדנו מצד ארגוני אוהדים?
מתכננים לשבת על בירה בגלזגו לפני המשחק, דבר איתנו כשאתה מגיע, תצטרף אלינו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הדיל נסגר. טס עם אשתי ושלוש בנות בראשון.
לפי שורה ראשונה נמכרו מעל 120 חבילות.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם נצליח להביא לשם 250-300 זה יהיה יפה.גדי כתב:הדיל נסגר. טס עם אשתי ושלוש בנות בראשון.
120 חבילות הכוונה 120 עסקאות של חבילות ל2 אנשים ומעלה, או הכוונה ל120 אנשים?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לדעתי 120 אנשים.Noam98 כתב:120 חבילות הכוונה 120 עסקאות של חבילות ל2 אנשים ומעלה, או הכוונה ל120 אנשים?
אוהדים יקרים, לאחר בדיקות רבות החליטה הפועל ב״ש על חכירת מטוס למשחק מול סלטיק. מדובר בטיסה ישירה (!) לגלזגו וחזרה, ללא חניות ביניים ועצירות.
הטיסה תצא ביום שני לפני הצהרים (שעה מדויקת תפורסם מחר במהלך היום) ישירות לגזלגו, והחזרה לישראל תהיה לאחר המשחק לישראל (המראה לארץ בחמישי לפנות בוקר).
המחיר 815 אירו לאדם, כולל מיסי נמל (185 דולר) וכרטיס כניסה למשחק (25 ליש״ט)
היה צפוי שיהיה יקר .
הטיסה תצא ביום שני לפני הצהרים (שעה מדויקת תפורסם מחר במהלך היום) ישירות לגזלגו, והחזרה לישראל תהיה לאחר המשחק לישראל (המראה לארץ בחמישי לפנות בוקר).
המחיר 815 אירו לאדם, כולל מיסי נמל (185 דולר) וכרטיס כניסה למשחק (25 ליש״ט)
היה צפוי שיהיה יקר .