דילים לגלזגו
Re: דילים לגלזגו
יש טיסה מלונדון לגלזגו ב17 ב17 פאונד מהרו לסגור
אצלי כבר הכול סגור יומים לונדון טיסה לגלזגו,רכבת ללמנצסטר ומשחק מול סאוטמפטון וחזרה מלונדון דרך טורקיה עם המתנה של שעתיים,
מומלץ להזמין טיסות באתר של החברות עצמן ועדיף כול כיוון בנפרד
עלה לי 430 דולר הזמנתי לפני חודש אז נאלצתי לשלם מאה דולר שינוי תאריכים
אצלי כבר הכול סגור יומים לונדון טיסה לגלזגו,רכבת ללמנצסטר ומשחק מול סאוטמפטון וחזרה מלונדון דרך טורקיה עם המתנה של שעתיים,
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 05 אוגוסט 2016, 13:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
430 דולר ל4 טיסות?hb7 כתב:יש טיסה מלונדון לגלזגו ב17 ב15 יורו מהרו לסגור
כל כך מקנא במי שיטוס.. חוויה עצומה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דבר איתי בפרטי (:hb7 כתב:מי שמעוניין יש משחק של יוניטד יום שישי יכול להצתרף עליי זה שתיים ברכבת,
אפשר לטוס ללונדון ולמנצסטר טיסות ישירות
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
טיסה למנצסטר או לונדון תבדקו באיזיגיט או MONARCH טיסות ישירות בסביבות 250 דולר עכשוNoam98 כתב: 430 דולר ל4 טיסות?
טיסה מלונדון לגלזגאו כיוון אחד ב17 לחודש 17 פאונד
טיסה מלונדון חזרה לארץ עם פגאסוס המטנה של שעתיים בטורקיה עולה עכשו בסביבות ה220 פאונד
יצא בסביבות ה2300 רק טיסות,אפשר לחזור גם מנצסטר בטיסה
זה יוצא כמו טיסות לגלאזגו...hb7 כתב: טיסה למנצסטר או לונדון תבדקו באיזיגיט או MONARCH טיסות ישירות בסביבות 250 דולר עכשו
טיסה מלונדון לגלזגאו כיוון אחד ב17 לחודש 17 פאונד
טיסה מלונדון חזרה לארץ עם פגאסוס המטנה של שעתיים בטורקיה עולה עכשו בסביבות ה220 פאונד
יצא בסביבות ה2300 רק טיסות,אפשר לחזור גם מנצסטר בטיסה
- Sir Alex Ferguson
בגלל היעד הרחוק והעלויות, לפי מה שהבנתי, ככל הנראה לא יצא הפעם דיל עם הקבוצה.Noam98 כתב: עד עכשיו המועדו מאוד מתסכל מבחינת דילים לחול.
הדיל ליוון למשל, הכי יקר מבין כולם וכלל רק טיסות.
אני לגמרי מצפה מהמועדון לעזור לארגן דילים זולים ומסודרים לאוהדים, לא לזרוק מחיר פי 2 מכל דיל אחר שכולל רק טיסות ואומר תסדרו לבד עם הגעות ומלון.
אני אפילו לא מבקש סבסוד, מה שלגיטימי לעשות.
מקווה שיודיעו כמה שיותר מוקדם אם יוצא דיל או לא, שנדע אם לסגור עצמאית/עם חברות אחרות.Sir Alex Ferguson כתב: בגלל היעד הרחוק והעלויות, לפי מה שהבנתי, ככל הנראה לא יצא הפעם דיל עם הקבוצה.
- The red one
דווקא ביעד כזה המועדון צריך לעשות הכל כדי לנסות לסגור דיל עם הקבוצה. שורה ארשונה הוציאו 2 חבילות יקרות ומסורבלות.
אם זה אפשרי טכנית (טיסה ישירה מהארץ לגזלגו) אני בטוח שזה לא יהיה יקר יותר מהדילים של שורה ראשונה.
אם זה אפשרי טכנית (טיסה ישירה מהארץ לגזלגו) אני בטוח שזה לא יהיה יקר יותר מהדילים של שורה ראשונה.
- Sir Alex Ferguson
1. אין טיסה ישירה מישראל לסקוטלנד.
2. לחכור מטוס שיטוס במיוחד זה הוצאות גדולות מאוד.
3. דיברתי עם הגורם שהיה אחראי על הטיסות עם הקבוצה עד היום, מי שמעוניין לטוס למשחק שיתארגן לבד כי לפי מה שהוא אומר לא יהיה דיל עם הקבוצה שכן הקבוצה לא תקח טיסה ישירה.
2. לחכור מטוס שיטוס במיוחד זה הוצאות גדולות מאוד.
3. דיברתי עם הגורם שהיה אחראי על הטיסות עם הקבוצה עד היום, מי שמעוניין לטוס למשחק שיתארגן לבד כי לפי מה שהוא אומר לא יהיה דיל עם הקבוצה שכן הקבוצה לא תקח טיסה ישירה.
יצאו דילים.
https://shura1.co.il/index.php?hofshi_s ... &x=75&y=21" onclick="window.open(this.href);return false;
לכל דיל יש להוסיף 61 לישט טיסה מלונדון לגלזגו וחזרה .
https://shura1.co.il/index.php?hofshi_s ... &x=75&y=21" onclick="window.open(this.href);return false;
לכל דיל יש להוסיף 61 לישט טיסה מלונדון לגלזגו וחזרה .
יקר יקר יקר, לא מוצא שום צורה לייצר בה דיל סביר ושלא יעלה גם בשבוע עבודה.
יש לשורה ראשונה מחירים הוגנים,
ובכל זאת מי שמעוניין לבדוק מחירים לטיסות עולה 400 יורו טיסה
https://www.edreams.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
כאשר מלון יעלה בסביבות ה300 שקל ללילה מיטה ו4 קירות ,במקרה הטוב טלוויזיה ו מקלחת צמודה
ובכל זאת מי שמעוניין לבדוק מחירים לטיסות עולה 400 יורו טיסה
https://www.edreams.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
כאשר מלון יעלה בסביבות ה300 שקל ללילה מיטה ו4 קירות ,במקרה הטוב טלוויזיה ו מקלחת צמודה
- yanivnew91
להערכתי אולי 30-40 יטוסו
המחירים יקרים מידי.. נאלץ להמתין לשלב בתים ולבחור יעד זול יותר למרות שאני לא מאמין שיהיה אצטדיון שישתווה לסלטיק פארק מבחינת האווירה
המחירים יקרים מידי.. נאלץ להמתין לשלב בתים ולבחור יעד זול יותר למרות שאני לא מאמין שיהיה אצטדיון שישתווה לסלטיק פארק מבחינת האווירה
- The red one
לא הבטת על היריבות בבתים (גם של האירופאית וגם של האלופות), הא?yanivnew91 כתב:להערכתי אולי 30-40 יטוסו