השם יותר מגניבavivgolan כתב:חברים זה מאמן גאון אני לא צוחק הוא פשוט נכס.
אם סוזה אחרי עונה טובה במכבי בפיורנטינה אני לא מבין מה יש לו שלברק אין חוץ מהפריזורה
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
- red and white
- Title: Almog
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אם אלישע היה המאמן מול אולימפיאקוס, דקה שמונה 2-0 אולימפיאקוס, אדום לנו, והביתה..
מאמן של פעם בדור, אין לו תחליף ראוי. הלוואי וישאר עד תום החוזה.
אין לי ספק שעוד 10 שנים הוא יהיה ברמות הגבוהות ביותר.
אין לי ספק שעוד 10 שנים הוא יהיה ברמות הגבוהות ביותר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר באלישע עסקינן אז ויקטור סנצ'ס מזכיר אותו בפן של לשחק על התקפות מתפרצות ונשק יום הדין...zahipan כתב:אם אלישע היה המאמן מול אולימפיאקוס, דקה שמונה 2-0 אולימפיאקוס, אדום לנו, והביתה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
רוצה להוסיף עוד מישהו לרשימה שיש לו המון קרדיט.
דודו עזריה. חוץ משחקנים שהוא מאתר הוא עוזר לבכר בניתוח הקבוצה היריבה.
ימים כלילות בעבודה לא פחות מסיזיפית.
אגב לפני המשחק פורסמה כתבה באתר יווני על סוד ההצלחה של ב"ש.
הכתבה התמקדה בעזריה×2.
דודו ואיתן. כל אחד בתחומו.
גילוי נאות - דודו הוא חבר.
הכתבה התמקדה בעזריה×2.
"גילוי נאות - דודו הוא חבר"
אז מה אתה משוויץ.....
אז מה אתה משוויץ.....
איך ביוון עושים עליהם כתבות ופה לא(לא מחשיב ראיון בעיתון שאף אחד לא קורא).אביאל כתב:רוצה להוסיף עוד מישהו לרשימה שיש לו המון קרדיט.
הכתבה התמקדה בעזריה×2.
- אביאל
- יצירת קשר:
חחחחח חלילה משוויץ. בעיקר שמח בשבילו.eitam כתב:"גילוי נאות - דודו הוא חבר"
אז מה אתה משוויץ.....
- אביאל
- יצירת קשר:
זה מסביר הכל לגבי תקשורת הספורט..Noam98 כתב: איך ביוון עושים עליהם כתבות ופה לא(לא מחשיב ראיון בעיתון שאף אחד לא קורא).
https://gazzetta.gr/football/article/96 ... -epityhies" onclick="window.open(this.href);return false;
לא הבנתי מילה אבל אחלה תמונות.אביאל כתב: זה מסביר הכל לגבי תקשורת הספורט..
https://gazzetta.gr/football/article/96 ... -epityhies" onclick="window.open(this.href);return false;
מה שחשוב העברת את הנקודה שרצית להעביר.
יש לנו מאמן ענק.
ומן הרגשה שלא משנה איזה כוכב או שחקן לא ישחק ברק ממצא את הפתרון הראוי.
יש לנו נכס בידיים, יש לנו מאמן ענק.
צריך לקוות שהסוכן שלו לא יעשה לנו בעיות וימצא לו קבוצה באירופה.
ומן הרגשה שלא משנה איזה כוכב או שחקן לא ישחק ברק ממצא את הפתרון הראוי.
יש לנו נכס בידיים, יש לנו מאמן ענק.
צריך לקוות שהסוכן שלו לא יעשה לנו בעיות וימצא לו קבוצה באירופה.
אנחנו מקבלים כמובן מאליו את הכושר הגופני, הפיזי והמנטאלי של הקבוצה ... בש שטפה את המשחק נגד קבוצה אירופאית במזג אוויר לא קל וביטלה אותה בשני משחקים, לא בפוקס.
אני זוכר, לא מזמן, את השחקנים תופסים את הצד אחרי דקה 60 ... או קורסים מנטאלית בדקה העשירית.
כמו שהכותרת אומרת, בכר והחבר'ה באמת צוות לעניין...
אני זוכר, לא מזמן, את השחקנים תופסים את הצד אחרי דקה 60 ... או קורסים מנטאלית בדקה העשירית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שיפור בהחלט ניכר מאז ימי מאירי סיני "העליזים".MikiRed כתב:אנחנו מקבלים כמובן מאליו את הכושר הגופני, הפיזי והמנטאלי של הקבוצה ... בש שטפה את המשחק נגד קבוצה אירופאית במזג אוויר לא קל וביטלה אותה בשני משחקים, לא בפוקס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
המשחק אתמול הזכיר לי את הראיון עם ליאור רפאלוב לפני תקופה.
לא יודע כלכך מי אחראי על זה, המאמן, הצוות או ההנהלה ( או כולם ביחד), אבל מישהו פה הכתיב משהו בנוגע לזרים וגם לישראלים.
מביאים רק שחקנים פיזים, שידעו להתמודד ברמות הגבוהות . כנל לגבי הישראלים ( בראון, צדק, בן שהר) ואת החלשים משאירים לליגה ( בוזגלו).
כולנו ראינו פה את העליונות המדהימה שלנו בכל מה שנוגע למאבקים על הקרקע אבל בעיקר מאבקים אוויריים שזו חולשה מרכזית בקבוצות הישראליות.
מכבי הם בדיוק ההפך מאיתנו, מעדיפים שחקנים טכנים ( סקאריונה, מדוניאנין) מאשר פיזים, אבל כמו שרפאלוב אמר - בארץ כולם רוצים להיות פליימקרים ואין את השחקנים שידעו להלחם מאחור. אין ספק שזו אחת מהסיבות שהם הפסידו לנו את האליפות ולא היוו פקטור באירופה ( גם בצמד המשחקים מול באזל, הם היו חלשים להחריד).
לא יודע כלכך מי אחראי על זה, המאמן, הצוות או ההנהלה ( או כולם ביחד), אבל מישהו פה הכתיב משהו בנוגע לזרים וגם לישראלים.
מביאים רק שחקנים פיזים, שידעו להתמודד ברמות הגבוהות . כנל לגבי הישראלים ( בראון, צדק, בן שהר) ואת החלשים משאירים לליגה ( בוזגלו).
כולנו ראינו פה את העליונות המדהימה שלנו בכל מה שנוגע למאבקים על הקרקע אבל בעיקר מאבקים אוויריים שזו חולשה מרכזית בקבוצות הישראליות.
מכבי הם בדיוק ההפך מאיתנו, מעדיפים שחקנים טכנים ( סקאריונה, מדוניאנין) מאשר פיזים, אבל כמו שרפאלוב אמר - בארץ כולם רוצים להיות פליימקרים ואין את השחקנים שידעו להלחם מאחור. אין ספק שזו אחת מהסיבות שהם הפסידו לנו את האליפות ולא היוו פקטור באירופה ( גם בצמד המשחקים מול באזל, הם היו חלשים להחריד).
נקודה מעניינת .zivmay כתב:המשחק אתמול הזכיר לי את הראיון עם ליאור רפאלוב לפני תקופה.
אף על פי שגם למכבי יש לא מעט שחקנים פיזיים.
נקודת ההנחה היא נכונה , אין עשן בלי אש .