עלילות (?) דוידזאדה
- ForeverRed
Re: עלילות (?) דוידזאדה
מחינת פוטנציאל, אמבולה עולה על דודזאדה וגם צעיר ממנו.
מבחינת יכולת הם פחות או יותר שווים כרגע, כשאופיר עדיף בהגנה ואמבולה בהתקפה.
בקבוצה טובה כמו שלנו ועם הכוונה נכונה של הצוות אמבולה יכול לעשות התקדמות יפה.
לא אתבאס אם הוא יגיע.
מבחינת יכולת הם פחות או יותר שווים כרגע, כשאופיר עדיף בהגנה ואמבולה בהתקפה.
בקבוצה טובה כמו שלנו ועם הכוונה נכונה של הצוות אמבולה יכול לעשות התקדמות יפה.
לא אתבאס אם הוא יגיע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בוא תגיד איך אמבולה טוב יותר מדוידזאדה?yanivnew91 כתב: ואני אומר שמה שקורה כאן זה בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר.
רוב האנשים פה מבכים את העזיבה הקרובה של אופיר כאילו מרסלו עוזב אותנו ולא נמצא שחקן ברמתו.
אופיר מגן בינוני שלוקה בהרבה מאוד אספקטים שמגן צריך להתבלט בהם.
מבחינת פוטנציאל וכן גם יכולת כרגע אמבולה לא פחות טוב ואפילו יותר טוב מאופיר.
ואיך הבאה שלו תשדרג אותנו?
אם כבר להביא מגן שמאלי זר אז עדיף שהוא ישדרג אותנו ולא אחד באותה רמה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, בחיי.דר אדום בנשמה כתב: כן רק שאתה מביא מגן אתה צריך להביא אחד כזה שישדרג אותך ולא באותה רמה ואם כל הכבוד הרמה התקפית של אמבולה לא עולה על זה של דוידזאדה ולדעתי מבחינה הגנתית דוידזאדה טוב ממנו...
ככה שבעצם ההבאה של אמבולה זה להביא זר במקום ישראלי ששניהם באותה רמה +-.
ואגב אני לא מאלו שתמכו בדוידזאדה, תשאל את משה שהתווכחתי איתו בשביתות הקודמות של הבחור.
וגם אני לא חושב שדוידזאדה הוא המגן המושלם, אבל אם אתה מביא קופי שלו רק זר זה לא באמת יעזור לך.
ובבקשה אל תגיד לי שאמבולה עילוי התקפי...
כי אם כן אני אשאל אותך מה ששאלתי למעלה, מה המספרים של אמבולה...?
דוידזאדה ביקש לעבור, זו סיטואציה מובנית שלא קשורה למועדון.
צריך להביא לו מחליף...תראה כמה זמן לוקח לחיפה ומכבי תל אביב למצוא מגן שמאלי ותגיד לי אם זו נראית לך משימה קלה.
כנראה שלא. אז בלית ברירה הולכים על אמובלה, לא תחליף רע ולא ירידה ברמה. אולי אפילו יכול להתברר כשדרוג.
זה לא שמישהו שחרר את אופיר כי הוא רע וחיפש להתחזק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חברה מגן החלומות לא יגיע אז בואו ננמיך ציפיות, אופיר הגנתית הכי טוב בארץ התקפית ממוצע מינוס.
אני מקווה שהתאום לא יפגם בשלבים הקרובים באירופה כדי שנמשיך לחלום על קמפיין יפה
אני מקווה שהתאום לא יפגם בשלבים הקרובים באירופה כדי שנמשיך לחלום על קמפיין יפה
- דר אדום בנשמה
לא הבנת אותי.Totti כתב: אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, בחיי.
דוידזאדה ביקש לעבור, זו סיטואציה מובנית שלא קשורה למועדון.
צריך להביא לו מחליף...תראה כמה זמן לוקח לחיפה ומכבי תל אביב למצוא מגן שמאלי ותגיד לי אם זו נראית לך משימה קלה.
כנראה שלא. אז בלית ברירה הולכים על אמובלה, לא תחליף רע ולא ירידה ברמה. אולי אפילו יכול להתברר כשדרוג.
זה לא שמישהו שחרר את אופיר כי הוא רע וחיפש להתחזק
אני מבין שאופיר עוזב.
אבל למה ללכת על אמבולה?
אפשר לנסות להביא ישראלי כמו גל שיש ואם רוצים זר אז לפחות אחד כזה שבוודאות ישדרג ולא אחד באותה רמה...
זה מה שאני רוצה...
- yanivnew91
בוא אני אסבך אותך, תגיד לי אתה במה אופיר עולה על אמבולה ולא סתם לרשום הוא יותר טוב הגנתית הוא יותר טוב בככה וככה..דר אדום בנשמה כתב:בוא תגיד איך אמבולה טוב יותר מדוידזאדה?
ואיך הבאה שלו תשדרג אותנו?
אם כבר להביא מגן שמאלי זר אז עדיף שהוא ישדרג אותנו ולא אחד באותה רמה...
אני אחסוך לך, אופיר כנראה יעזוב כי הגיעה הצעה והוא רוצה להתקדם. לפי כל הפרסומים המחליף שלו יהיה אמבולה וזה אומר שהצוות המקצועי בראשות ברק בכר סבור שהתחליף הראוי לעמדה הזו הוא אמבולה. סוף פסוק
אחלה שזה מה שאתה רוצה, כולנו רוצים מגן זר משדרג, זה לא ריאלי מסתבר.דר אדום בנשמה כתב: לא הבנת אותי.
אני מבין שאופיר עוזב.
אבל למה ללכת על אמבולה?
אפשר לנסות להביא ישראלי כמו גל שיש ואם רוצים זר אז לפחות אחד כזה שבוודאות ישדרג ולא אחד באותה רמה...
זה מה שאני רוצה...
הסיכויים ליפול בעמדה הזו גבוהים, תשאל את יורדי שכבר הנחית כאן את מאנה ומארבל ואכל לקרדה.
שיש? אחלה, גם אני חושב שהוא לא נופל מדוידזאדה, אבל הכיוון של בכר הוא ללכת על מגן זר ואם להביא קשר, אז ישראלי.
מה יעזור לחפור על זה 500 הודעות? זה המצב.
עוד דבר על אמבולה, הפוטנציאל הכללי שלו גבוה משל דוידזאדה בעיניי
- דר אדום בנשמה
זאת בדיוק הבעיה.yanivnew91 כתב: בוא אני אסבך אותך, תגיד לי אתה במה אופיר עולה על אמבולה ולא סתם לרשום הוא יותר טוב הגנתית הוא יותר טוב בככה וככה..
אני אחסוך לך, אופיר כנראה יעזוב כי הגיעה הצעה והוא רוצה להתקדם. לפי כל הפרסומים המחליף שלו יהיה אמבולה וזה אומר שהצוות המקצועי בראשות ברק בכר סבור שהתחליף הראוי לעמדה הזו הוא אמבולה. סוף פסוק
אין לי בעיה שאופיר עוזב יש לי בעיה עם המחליף המיועד...
ובמה אופיר טוב יותר? בוא נגיד שהם באותה רמה לצורך העניין למה להביא זר שלא משדרג אותנו?
פעם אחרונה:דר אדום בנשמה כתב: זאת בדיוק הבעיה.
ובמה אופיר טוב יותר? בוא נגיד שהם באותה רמה לצורך העניין למה להביא זר שלא משדרג אותנו?
הסיכויים ליפול בעמדה הזו גבוהים, תשאל את יורדי שכבר הנחית כאן את מאנה ומארבל ואכל לקרדה.
- דר אדום בנשמה
אני אסכם את הדיון הזה בכך שאם אמבולה באמת יגיע אני מאחל שהוא יאכיל אותי בסומבררו שפלט האכיל את פרימו...
- ForeverRed
כי זה מה שיש כרגע במגבלות הזמן והתקציב.דר אדום בנשמה כתב: זאת בדיוק הבעיה.
כי יש צוות מקצועי שהחליט שאמבולה עדיף על שיש/תורגמן/שבתאי כמגן שמאלי.
אני רק רוצה להזכיר לכולכם שבדיוק מאותם שיקולים אנחנו החתמנו את טוני נוואקמה, בזמן שבחיפה ומכבי הרימו את האף ו"חיפשו בפינצטה".
את הסוף כולנו יודעים.
אחלה, סיכמתדר אדום בנשמה כתב:אני אסכם את הדיון הזה בכך שאם אמבולה באמת יגיע אני מאחל שהוא יאכיל אותי בסומבררו שפלט האכיל את פרימו...
אם נפרדים מאופיר וממאור, הייתי מביא קשר גיבוי למליקסון (זורזיניו) ו"מסתפק" במגן בינוני ישראלי מהמצוי, שיש, תורגמן וכד'.
הסיכוי כיום להביא מגן תותח לא גבוה, אלה אם מחלקת הסקאוטינג המעולה נמצאת כבר עם חלופות מפתיעות.
הסיכוי כיום להביא מגן תותח לא גבוה, אלה אם מחלקת הסקאוטינג המעולה נמצאת כבר עם חלופות מפתיעות.
בואו נגיד שלאמבולה יש יסודות לא פחות טובים משל דוידזאדה. התקפית בטוח, הגנתית בספק.
ככה שיש עם מה לעבוד והפוטנציאל קיים. נשאר רק ללטש.
ככה שיש עם מה לעבוד והפוטנציאל קיים. נשאר רק ללטש.
המהלך הראשון בסרטון שפרסמו כאן- חטיפת כדור וספרינט מטורף איתו בין שני שחקנים עד לפאול מסריח של טבח הבלם, הבעיטה מ 25 מטר לפינה של דודו גורש ועוד כמה וכמה מהלכים שם, כשאופיר יוכל לעשות את זה ספרו שהוא לא פחות טוב התקפית.
למען הסר ספק, אני אוהב, מעריך ומכבד מאוד את אופיר. הלוואי שכל השחקנים יתנו את הנשמה על המגרש כמו שהוא נותן! אבל הוא בסה"כ מגן בינוני פלוס בתוך ים של בינוניים. אמבולה טוב באותה הרמה בערך, אבל עם המהירות, השליטה בכדור והזריזות הוא בהחלט יכול להיות שדרוג לקבוצה שרוב הזמן תוקפת ונואשת לאגפים דומיננטיים.
כמו שאמרו כאן הוא זקוק בהחלט לליטוש והכוונה, אבל הפוטנציאל גדול מאוד. שמח שאופיר מתקדם ושמח לא פחות ש(ככל הנראה) לא הולכים להרפתקאה.
למען הסר ספק, אני אוהב, מעריך ומכבד מאוד את אופיר. הלוואי שכל השחקנים יתנו את הנשמה על המגרש כמו שהוא נותן! אבל הוא בסה"כ מגן בינוני פלוס בתוך ים של בינוניים. אמבולה טוב באותה הרמה בערך, אבל עם המהירות, השליטה בכדור והזריזות הוא בהחלט יכול להיות שדרוג לקבוצה שרוב הזמן תוקפת ונואשת לאגפים דומיננטיים.
כמו שאמרו כאן הוא זקוק בהחלט לליטוש והכוונה, אבל הפוטנציאל גדול מאוד. שמח שאופיר מתקדם ושמח לא פחות ש(ככל הנראה) לא הולכים להרפתקאה.