אכן מהיכרות אישית מדובר במקצוען, שומר על הגוף, מקפיד לישון מוקדם לפני אימונים וכו'...Sir Alex Ferguson כתב:
אופיר דוידזאדה לוקה במסירה האחרונה מבחינה התקפית (לא לדבר על הבעיטה האחרונה שלא קיימת אצלו בכלל), אבל הוא לחלוטין לא השחקן הישראלי הממוצע.
הוא (ביחד עם בן ביטון) הובילו את כל המדדים של הצ'יפים בשנה החולפת, החל ממרחקים שעשה כל משחק, דרך סיבולת, מהירות, כושר גופני ועוד הרבה מאוד פרמטרים שמלמדים על השקעה אדירה בכל דקה שהוא על המגרש.
לעולם לא תראו את אופיר חוזר לאט להגנה, לעולם לא תראו את אופיר מתעצל לעשות סגירה אלכסונית, לעולם לא תראו את אופיר מתעצל לעשות את העוד מטר או העוד צעד כדי להגיע לכדור או לשחקן. אופיר תמיד בתנועה, כשהרבה פעמים הוא גם עוזר לבלמים בסגירה שלו. מבחינת מחויבות, הוא מקצוען ואין אפילו מילה אחת רעה להגיד עליו.
גם מחוץ למגרש, לפחות לפי מה שמספרים, מדובר בשחקן שעובד קשה מאוד (ולא סתם, לפי הצ'יפים, הוא היה השחקן הישראלי עם הכושר הגופני הכי טוב בישראל בשנה שעברה).
או במילים אחרות, אם אופיר יגיע לאירופה, זה יהיה בגלל עבודה קשה מאוד, שהרבה פעמים מחפה על חוסר בהברקות התקפיות (בניגוד לטוואטחה למשל שחיי על הברקות התקפיות שעזרו לו לשווק את עצמו).
אופיר ישראלי ושחקן בית וטוב הגנתית מאמבולה (התקפית הם באותה רמה), וזה למה הוא עדיף על אמבולה.
אם מוכרים את אופיר, אני מקווה שינסו להביא מגן שישדרג את העמדה ולא את אמבולה.
לצערי, מההכרות עם השוק העולמי, יהיה לנו קשה מאוד להביא מגן שישדרג אותנו ולכן גם אני חושש שבסוף נאלץ להסתפק באמבולה.
עלילות (?) דוידזאדה
Re: עלילות (?) דוידזאדה
יורם ארבל נמצא תלוי בחדרוE.H.A כתב:תדמיינו איזה יפה זה ייראה שוואקמה ואמבולה ישתפו פעולה על אותו אגף...
חלום!
תסלחו לי אבל רובכם ככולכם לוקים במקרה חמור מאוד של תסמונת הדשא של השכן ירוק יותר.
אופיר המגן השמאלי הטוב ביותר בליגה בפער.
יש לכם נטייה לזלזל במה שיש לכם ביד. אם הוא היה שחקן זר שהייתם רואים את הביצועים שלו הייתם מוכנים לשפוך את כל החסכונות שלכם רק שהוא יבוא. העזיבה שלו רק תפגע בנו, גם אם נעקוץ את גנט ב2 מיליון יורו לא נוכל להביא תחליף ראוי.
אני לא אומר שאופיר מגן מדהים, אבל ביחס להיצע לא נמצא טוב יותר. משום מה זאת עמדה חלשה מאוד בכל העולם, הלוואי ונמצא מגן שיעלה על דוידזאדה אבל אני לגמרי בספק אם זה יקרה.
יש לכם נטייה לזלזל במה שיש לכם ביד. אם הוא היה שחקן זר שהייתם רואים את הביצועים שלו הייתם מוכנים לשפוך את כל החסכונות שלכם רק שהוא יבוא. העזיבה שלו רק תפגע בנו, גם אם נעקוץ את גנט ב2 מיליון יורו לא נוכל להביא תחליף ראוי.
אני לא אומר שאופיר מגן מדהים, אבל ביחס להיצע לא נמצא טוב יותר. משום מה זאת עמדה חלשה מאוד בכל העולם, הלוואי ונמצא מגן שיעלה על דוידזאדה אבל אני לגמרי בספק אם זה יקרה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לכל אלו שטוענים שאמבולה טוב התקפית מדוידזאדה, תזכירו לי מה המספרים שלו ברעננה?
ואל תגידו לי שהוא לא מספק מספרים כי הוא בקובצה קטנה, גם דוידזאדה שיחק בקבוצה שהייתה בתחתית עד לפניי 3 עונות להזכירכם....
ואל תגידו לי שהוא לא מספק מספרים כי הוא בקובצה קטנה, גם דוידזאדה שיחק בקבוצה שהייתה בתחתית עד לפניי 3 עונות להזכירכם....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כל הקריירה 2 שעריםדר אדום בנשמה כתב:לכל אלו שטוענים שאמבולה טוב התקפית מדוידזאדה, תזכירו לי מה המספרים שלו ברעננה?
זה שי!

- דר אדום בנשמה
ומה לגביי בישולים?זה שי ! כתב: כל הקריירה 2 שערים
זה שי!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינת הלינק אפ, אופיר הוא מהמגינים הטובים בארץ. הוא מהיר, כושר גופני מצוין, תמיד עולה למעלה, תמיד עושה תנועה, מגיע המון לאיזורים מסוכנים ולמצבי הרמה נוחים. הבעיה שבמסירה האחרונה/הדרביל האחרון/הבעיטה האחרונה/התנועה האחרונה הוא חלש מאוד.
לא יודע מה היכולת של אמבולה בלינק אפ, כן יודע שממה שאני ראיתי ממנו (כולל בסרטון שהכינו מטעמו), לא ראיתי הבדל גדול במסירה האחרונה/הדרביל האחרון/הבעיטה האחרונה/התנועה האחרונה בינו לבין דוידזאדה, וזאת הסיבה שלשניהם אין מספרים יוצאי דופן בשנים האחרונות.
לא יודע מה היכולת של אמבולה בלינק אפ, כן יודע שממה שאני ראיתי ממנו (כולל בסרטון שהכינו מטעמו), לא ראיתי הבדל גדול במסירה האחרונה/הדרביל האחרון/הבעיטה האחרונה/התנועה האחרונה בינו לבין דוידזאדה, וזאת הסיבה שלשניהם אין מספרים יוצאי דופן בשנים האחרונות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
״כל הקריירה״..זה שי ! כתב: כל הקריירה 2 שערים
זה שי!
הוא בן 23 סה״כ
- דר אדום בנשמה
בגיל 23 גם לאופיר היו רק שני שערים אם אני לא טועה (שער מול הפועל חיפה ושער שלא החשיבו לו משום מה מול אשדוד בניצחון 1-0).CrazyRed7 כתב: ״כל הקריירה״..
הוא בן 23 סה״כ
החשיבו, דובב בעצמו הודה שהוא לא נגעדר אדום בנשמה כתב: בגיל 23 גם לאופיר היו רק שני שערים אם אני לא טועה (שער מול הפועל חיפה ושער שלא החשיבו לו משום מה מול אשדוד בניצחון 1-0).
צחקתי בקול בקוביהns75 כתב:
יורם ארבל נמצא תלוי בחדרו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
משומר יחלוק עליךSir Alex Ferguson כתב:
לעולם לא תראו את אופיר חוזר לאט להגנה, לעולם לא תראו את אופיר מתעצל לעשות סגירה אלכסונית, לעולם לא תראו את אופיר מתעצל לעשות את העוד מטר או העוד צעד כדי להגיע לכדור או לשחקן.
מעניין אותי על סמך מה קבעת בכזאת נחרצות שהם באותה רמה התקפית.Sir Alex Ferguson כתב: אופיר ישראלי ושחקן בית וטוב הגנתית מאמבולה (התקפית הם באותה רמה), וזה למה הוא עדיף על אמבולה.
אם מוכרים את אופיר, אני מקווה שינסו להביא מגן שישדרג את העמדה ולא את אמבולה.
לצערי, מההכרות עם השוק העולמי, יהיה לנו קשה מאוד להביא מגן שישדרג אותנו ולכן גם אני חושש שבסוף נאלץ להסתפק באמבולה.
חצי דקה מהסרטון של אמבולה מספיקות בשביל לראות שהוא יודע לטפל בכדור הרבה יותר טוב מאופיר. גם מבחינת כדרור וגם מבחינת טכניקה כללית. לא דומה בכלל ללקות הטכנית של דוידזאדה.
שמע משה, כשאתה מסנגר על מישהו, אלוהים לא יעצור אותך.
אופיר מגן סביר ואין בעזיבה שלו שום מכה מקצועית. אמבולה לא נופל ממנו לא בפן ההגנתי ועל אחת כמה וכמה לא התקפית.
בשורה התחתונה הוא רוצה לעזוב ובקשתו כובדה, נקסט
אופיר מגן סביר ואין בעזיבה שלו שום מכה מקצועית. אמבולה לא נופל ממנו לא בפן ההגנתי ועל אחת כמה וכמה לא התקפית.
בשורה התחתונה הוא רוצה לעזוב ובקשתו כובדה, נקסט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
כן רק שאתה מביא מגן אתה צריך להביא אחד כזה שישדרג אותך ולא באותה רמה ואם כל הכבוד הרמה התקפית של אמבולה לא עולה על זה של דוידזאדה ולדעתי מבחינה הגנתית דוידזאדה טוב ממנו...Totti כתב:שמע משה, כשאתה מסנגר על מישהו, אלוהים לא יעצור אותך.
די לטחון מים
ככה שבעצם ההבאה של אמבולה זה להביא זר במקום ישראלי ששניהם באותה רמה +-.
ואגב אני לא מאלו שתמכו בדוידזאדה, תשאל את משה שהתווכחתי איתו בשביתות הקודמות של הבחור.
וגם אני לא חושב שדוידזאדה הוא המגן המושלם, אבל אם אתה מביא קופי שלו רק זר זה לא באמת יעזור לך.
ובבקשה אל תגיד לי שאמבולה עילוי התקפי...
כי אם כן אני אשאל אותך מה ששאלתי למעלה, מה המספרים של אמבולה...?
- yanivnew91
ואני אומר שמה שקורה כאן זה בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר.Noam98 כתב:תסלחו לי אבל רובכם ככולכם לוקים במקרה חמור מאוד של תסמונת הדשא של השכן ירוק יותר.
רוב האנשים פה מבכים את העזיבה הקרובה של אופיר כאילו מרסלו עוזב אותנו ולא נמצא שחקן ברמתו.
אופיר מגן בינוני שלוקה בהרבה מאוד אספקטים שמגן צריך להתבלט בהם.
מבחינת פוטנציאל וכן גם יכולת כרגע אמבולה לא פחות טוב ואפילו יותר טוב מאופיר.