עלילות (?) דוידזאדה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: עלילות (?) דוידזאדה
22 עמודים על שחקן שבינואר כבר יחפש את השביל שמוביל אותו חזרה ״הביתה״ עם הזנב מקופל, אולי עם מניירות של ליגיונר.
מקווה מאוד שנצליח למצוא עד אז מחליף טוב יותר כך שהוא יצטרך לחפש אלטרנטיבות אחרות להחרים שם אימונים.
מקווה שאלונה ואסי לפחות הצליחו לסחוט את המיץ הבלגי כמה שיכלו.
באמת שהעדפתי לשתוק ולא להוסיף רעש, אבל האגואיזם הזה מחרפן כשהוא בא מאחד ״משלנו״.
מקווה מאוד שנצליח למצוא עד אז מחליף טוב יותר כך שהוא יצטרך לחפש אלטרנטיבות אחרות להחרים שם אימונים.
באמת שהעדפתי לשתוק ולא להוסיף רעש, אבל האגואיזם הזה מחרפן כשהוא בא מאחד ״משלנו״.
מה שהכי מפחיד אותי בהעברה הזאת זה שאם דודו דהאן הצליח להעביר את דוידזאדה לקבוצת צמרת בבלגיה, רק תדמיינו לכם כמה זמן יקח לנחש הזה להעלים מכאן את שיר צדק. הלב שלי דופק רק מלחשוב על זה.
עונה הבאה שיר כבר לא פה אחרי שנעשה עליו אקזיט.South Boy כתב:מה שהכי מפחיד אותי בהעברה הזאת זה שאם דודו דהאן הצליח להעביר את דוידזאדה לקבוצת צמרת בבלגיה, רק תדמיינו לכם כמה זמן יקח לנחש הזה להעלים מכאן את שיר צדק. הלב שלי דופק רק מלחשוב על זה.
נ.ב
אני לא אוהב את הזלזול באופיר, כאשר אתם מספידים אותו ואומרים שהוא חוזר בינואר ושדודו דהאן גדול כי הוא הצליח לשווק אותו.
הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ(בזמן שטוואטחה בחו"ל) ויש בו כ"כ הרבה איכויות מלבד ההגבהות שאותן הוא יצטרך לשפר בגנט באופן דחוף.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 01 אוגוסט 2016, 23:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בסוף הכל זה אסטרטגיה.RedRock כתב:22 עמודים על שחקן שבינואר כבר יחפש את השביל שמוביל אותו חזרה ״הביתה״ עם הזנב מקופל, אולי עם מניירות של ליגיונר.
תבקש שדרוג לא תקבל.
תצא לשחק בבלגיה שם תשב על הספסל,אחרי חצי עונה תתגעגע לגונדי של אמא,בסוף העונה תעשה קולות חזרה ותקבל חוזה כפול 2 מלפני שעזבת מבלי להתאמץ.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם אפשר לשדרג ולהשאיר הולך על זה.
בניגוד לעמדת החלוץ לא כדאי לנו ללכת להרפתקאות שם.
בניגוד לעמדת החלוץ לא כדאי לנו ללכת להרפתקאות שם.
צריך לחשוב על מחליף לוובה גםSouth Boy כתב:מה שהכי מפחיד אותי בהעברה הזאת זה שאם דודו דהאן הצליח להעביר את דוידזאדה לקבוצת צמרת בבלגיה, רק תדמיינו לכם כמה זמן יקח לנחש הזה להעלים מכאן את שיר צדק. הלב שלי דופק רק מלחשוב על זה.
אם אכן יגיע אמבולה, המינוס העיקרי זה שהוא תופס מקום של זר.
מעבר לזה לדעתי הוא פלוס מינוס ברמה של אופיר ואולי אפילו עולה עליו.
מעבר לזה לדעתי הוא פלוס מינוס ברמה של אופיר ואולי אפילו עולה עליו.
אגואיזם? אסור לשחקן לרצות שדרוג בשכר?RedRock כתב:22 עמודים על שחקן שבינואר כבר יחפש את השביל שמוביל אותו חזרה ״הביתה״ עם הזנב מקופל, אולי עם מניירות של ליגיונר.
שחקני ספסל בקבוצה מקבלים 250-300 אלף יורו בעונה, אופיר לא מדגדג את זה בכלל.
שחקן הרכב קבוע, זומן לנבחרת, שתורם לא פחות מאף אחד אחר במגרש.
אתם לא יודעים להעריך מה שיש לכם.
אל תתפלאו שאחרי כל השנאה והחוסר פרגון הזה כשהוא יחזור מחו"ל עם הזנב בין הרגליים כמו שאתם אומרים, הוא יעדיף קבוצה אחרת בארץ... ואח"כ עוד יקראו לו בוגד....
טרמפ עליי לנתבג דוידחרא, רק תתקשר, בכל שעה.
באמת.
באמת.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אוהדים פח נשארתם
לא מבין מה רע בבנאדם שרוצה להגשים חלום
הרי אנחנן מקבלים תמורה הוא חא הולך בחינם
מגן נברחת ישראל היה שותף להגנה הכי טובה בארץ לא יודעים להעריך בוא ניראה איזה מגן יביאו גם אם יביאו מגן במיליון יורט מתערב שאופיר עולה עליו איך אני
זה שי !
לא מבין מה רע בבנאדם שרוצה להגשים חלום
הרי אנחנן מקבלים תמורה הוא חא הולך בחינם
מגן נברחת ישראל היה שותף להגנה הכי טובה בארץ לא יודעים להעריך בוא ניראה איזה מגן יביאו גם אם יביאו מגן במיליון יורט מתערב שאופיר עולה עליו איך אני
זה שי !

מקצועית, הוא תורם פחות מרוב השחקנים בהרכב. רמה אחת מאחורי כולם.שמעון א כתב: אגואיזם? אסור לשחקן לרצות שדרוג בשכר?
שחקני ספסל בקבוצה מקבלים 250-300 אלף יורו בעונה, אופיר לא מדגדג את זה בכלל.
שחקן הרכב קבוע, זומן לנבחרת, שתורם לא פחות מאף אחד אחר במגרש.
אתם לא יודעים להעריך מה שיש לכם.
אל תתפלאו שאחרי כל השנאה והחוסר פרגון הזה כשהוא יחזור מחו"ל עם הזנב בין הרגליים כמו שאתם אומרים, הוא יעדיף קבוצה אחרת בארץ... ואח"כ עוד יקראו לו בוגד....
שיבקש שדרוג, אבל שלא ינסה לתפוס את המועדון בביצים. שיגיד תודה שאנחנו בדור בלי מגנים שמאליים נורמליים בארץ כי אחרת הוא לא היה מקבל כזה קרדיט.
יעדיף קבוצה אחרת כשיחזור? רק לא זה!
- The red one
מוגליבסקי מאשר את השמועת שרצו פה ומפרסם היום בעיתון שדודזאדה סיכם תנאיו בגנט.
[quote="The red one"]מוגליבסקי מאשר את השמועת שרצו פה ומפרסם היום בעיתון שדודזאדה סיכם תנאיו בגנט.[/quote
"מאשר את" = "משתמש ב" ?
"מאשר את" = "משתמש ב" ?
[quote="סניור"][/quote]
אם זה הגיע לכל כך הרבה אנשים בפורומים , הגיוני גם שיגיע אליו
אם זה הגיע לכל כך הרבה אנשים בפורומים , הגיוני גם שיגיע אליו
- The red one
קשה לי להאמין שיצא בכתבה כזו רק על סמך 2 הודעות פה בפורום.