עלילות (?) דוידזאדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
milan

Re: עלילות (?) דוידזאדה

שליחה על ידי milan »

Sir Alex Ferguson כתב: בן תורג'מן הוא שחקן בלי מוח כדורגל שבקושי מבין את המשחק. המשחק שהוא ומתן אוחיון פתחו כמגינים בהרצליה מול בני יהודה היה אחד המשחקים הכי קשים לצפייה שהייתי בהם מבחינת חוסר ההבנה של מגינים כיצד לפתוח את המשחק וכיצד לעלות למעלה.
בהשוואה להבנת המשחק של תורג'מן והצטרפות להתקפה, דוידזאדה וביטון הם גאוני כדורגל.
תורג'מן גם איטי מאוד, לא רק במחשבה אלא מבחינת תגובה ומהירות פיזית (לא אשכח איך בסמי עופר בניון עבר אותו עם הטעיות בהילוך איטי בדרך לבישול השער של חיפה).
תורג'מן מתאים לסתום חור במשחק כזה או אחר, בעיקר אם מדובר במשחק שבו מצופה מהמגן רק להתגונן (סטייל המשחק בבלומפילד מול מכבי שציינת), אבל לפתוח כשחקן הרכב בקבוצה שרוצה אליפות ומתיימרת לשלוט ולתקוף מהאגפים בכל משחק? הוא לא ברמה ולא מתקרב אליה.

שיימן, והוא מגן שאחרי שלא הרשים במכבי חיפה עבר להפועל ת"א וגם שם הוא לא הרשים.

מה זה הזילזול הזה בעמדת המגן השמאלי?
אתה באמת מציע לתת את המושכות לתורג'מן וטוויטו (שאחרי עונה במכבי פתח תקווה לא מצא קבוצה בליגת העל וירד ללאומית) בשביל לשמור את האפשרות להביא זר בינואר?

אני שוב מזכיר לכם, אנחנו מדברים על הפועל באר שבע אלופת המדינה ולא על הפועל באר שבע של קלינגר או עזורי, נראה לי שחלק מהאוהדים שלנו עדין לא עשו את המעבר במחשבה מקבוצת תחתית לקבוצה שמתמודדת על האליפות עם כל המשתמע מזה.
אם דוידזאדה מספיק לך גם בן תורג׳מן מספיק..אותו גברת בשינוי אדרת לאחד אין מוח לשני אין קרסוליים והוא לא עצר כדור כמו שצריך מכיתה ג.. אחד כבד כמו בלוק השני כמו ספגטי ברוטב עגבניות. שניהם 50 אחוז כל אחד לצד אחר . לא רואה שום סיבה להיכנס לפניקה מעזיבה של אופיר ואני מבטיח לך שלא משנה איזה שם של מגן תביא מליגת העל הוא יתן את אותה התרומה והתפוקה של אופיר!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חייב להבין למה להביא מגן זר זה בזבוז.
אם נביא מגן שאשכרה יודע להתקיף, אנחנו נזיל ריר על שיתוף הפעולה שלו עם טוני.
אגף שיעשה טרור לכל הליגה.
לא מבין למה קשר כן ומגן לא. אני מניח שזה נובע מהעובדה שמגן זה הרבה פחות סקסי, אך לשטף המשחק זה מאוד קריטי.
כמה אפשר לראות את טוני לא מוסר למגן כי הוא יודע שהוא יחרב לו את ההתקפה ומעדיף ללכת נגד שניים?
או את מליקסון מכניס כדור עומק נהדר, אך ביטון/אופיר לא מספיק חכמים כדי לקלוט את התנועה או שיוצאים בנבדל או שאשכרה מגיעים אך מוציאים כדור עלוב?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

עובדתית, אם אופיר לא מספיק טוב עבורנו(אבל טוב לגאנט...) מה הסיכוי למצוא מגן טוב יותר, יעיל יותר, בתקציב שפוי בחודש אוגוסט??? לדעתי אפסי. לכן החלופות:

1. לא לשחרר בחודש אוגוסט. אם היה בא בחודש מאי יוני עם הצעה בסדר. היום לא תודה.

2. בהנחה שהעונה האירופית לא תהיה ארוכה מדי, לשחרר ולהביא חלופה נחותה יותר (שיש, תורגמן וכן אולי גם שבתאי). כיוון שבתשעים אחוז מהעונה נתקיף, אפשר "להחביא"את החסרונות ההגנתיים של המחליפים. בחלק ההתקפי כולם יהיו טובים יותר מאופיר...
במשחקים הקשים אפשר יהיה לשחק עם 3 בלמים ולכסות על הנחיתות ההגנתית שלהם.

3. לדעתי חשוב להתחזק בקשר התקפי נוסף, גיבוי למליקסון (זורזיניו??)ולא לבזבז באוגוסט שחקן זר לתפקיד הזה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:"תורגמן יספיק לליגה".
מת על הקביעות שלכם.

תתחילו לחשוב בגדול במקום להסתפק באלתורים.
אשכרה אנשים חושבים שאנחנו הולכים לדרוס את הליגה ולא משנה מי ישחק...אח"כ עוד טוענים פה שהמועדון באופוריה מהאליפות

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yossi כתב:חייב להבין למה להביא מגן זר זה בזבוז.
אם נביא מגן שאשכרה יודע להתקיף, אנחנו נזיל ריר על שיתוף הפעולה שלו עם טוני.
אגף שיעשה טרור לכל הליגה.
לא מבין למה קשר כן ומגן לא. אני מניח שזה נובע מהעובדה שמגן זה הרבה פחות סקסי, אך לשטף המשחק זה מאוד קריטי.
כמה אפשר לראות את טוני לא מוסר למגן כי הוא יודע שהוא יחרב לו את ההתקפה ומעדיף ללכת נגד שניים?
או את מליקסון מכניס כדור עומק נהדר, אך ביטון/אופיר לא מספיק חכמים כדי לקלוט את התנועה או שיוצאים בנבדל או שאשכרה מגיעים אך מוציאים כדור עלוב?
מסכים לחלוטין, בסגנון המשחק שצפוי להתפתח מולנו השנה, בונקרים וצפיפות באמצע כמו שנה שעברה, החשיבות של מגן שהוא אופציה התקפית חשובה מאוד, יותר אפילו מיכולת הגנתית. בגלל זה אגב טוואטחה נחשב שחקן לגיטימי ולא מסננת.
תכלס, כמה משחקים אנחנו מגיעים אליהם לא פייבוריטים ברורים. או יותר נכון, בכמה מהמשחקים נגדנו למאמן היריבה תהיה תוגנית משחק שמבוססת על לא לחטוף? 90%? 80%?
אחלה, אז שיהיה מגן תוקף ובמקרים הבודדים שהוא יהווה נקודת תורפה נשנה מערך כך שיחפה עליו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב:עד היום מנסה לפענח מה ההבדל בתרומה ההתקפית וההגנתית כאחד בין דודזאדה לתורג'מן.
עשיתם מאחד ג'ורדי אלבה ומהשני דודי פדלון.
הבדל זעום, אם בכלל.
הגנתית דוידזאדה טוב ממנו והתקפית תורג'מן טוב אבל במעט מאוד.
והעובדה שתורג'מן איטי מדוידזאדה גם בעייתית כי אחריי שהוא עולה להתקפות לוקח לו זמן לחזור מה שאצל אופיר ממש לא בעיה כי הוא אתלט.

נכון היה לאופיר עונה אחת גרועה מכל הבחינות ואפילו בעונה שעברה הייתה לו פאדיחה שמשומר עבר אותו אבל עדיין הוא טוב מתורג'מן הגנתית בכמה רמות ופחות טוב ממנו התקפית ברמה אחת.ץתוסיף לזה את האתלטיות והנחישות של אופיר ותקבל מגן טוב לעומת מגן בינוני מינוס מינוס....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

חבר שעובד במערכת ספורט
אמר לי שדווידזאדה סיכם בגנט
ל3 שנים הודעה תצא אחרי המשחק ברביעי.

מספר לכם מה שסיפרו לי...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

taltal כתב:חבר שעובד במערכת ספורט

מספר לכם מה שסיפרו לי...
סומך על מילה שלך

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

האיש עורך את תוכנית הבוקר של ערוץ הספורט אש הוא אמין בידיעות שלו ....

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

taltal כתב:חבר שעובד במערכת ספורט

מספר לכם מה שסיפרו לי...
+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הקיץ הזה הולך ומשתפר מרגע לרגע.

אם זה נכון זה גובל בשערורייה.
לפחות היה נשאר לפלייאוף.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:הקיץ הזה הולך ומשתפר מרגע לרגע.

אם זה נכון זה גובל בשערורייה.
לפחות היה נשאר לפלייאוף.
חלאס כמה אפשר למשוך שחקן. נתת לו אעשור לחתום בקבוצה אחרת קח בחשבון שגם הם רוצים שיגיע ויתאקלם מהר ככל האפשר.
תחשוב על מצב הפוך שהיית מחתים שחקן והיו אומרים שמע, הוא יגיע עוד חודשיים. איזה רעש היה פה....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

milan כתב:
אם דוידזאדה מספיק לך גם בן תורג׳מן מספיק..אותו גברת בשינוי אדרת לאחד אין מוח לשני אין קרסוליים והוא לא עצר כדור כמו שצריך מכיתה ג.. אחד כבד כמו בלוק השני כמו ספגטי ברוטב עגבניות. שניהם 50 אחוז כל אחד לצד אחר . לא רואה שום סיבה להיכנס לפניקה מעזיבה של אופיר ואני מבטיח לך שלא משנה איזה שם של מגן תביא מליגת העל הוא יתן את אותה התרומה והתפוקה של אופיר!
אין ספק, לא אשכח את תקופת שמעון הרוש שפתח לפני אופיר ושכל משחק היה שווה שלוש הזדמנויות של גול ליריבה, התקפה אחת לא חוזר להגנה, התקפה אחת שובר את מלכודת הנבדל והתקפה אחת לא סוגר אלכסונית ובכל פעם השחקן שלו נשאר לבד.
בעזרת חשיבה כזאת קבוצה עם התקציב החמישי בגודלו בליגה הגיעה שנה אחרי שנה למאבקים נגד הירידה.
בדיוק בגלל החלטות כאלה, בגלל זלזול כזה, מאבדים אליפות.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 01 אוגוסט 2016, 18:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

https://www.youtube.com/watch?v=UjCo69s57Vc" onclick="window.open(this.href);return false;

מי שרוצה להתרשם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לירן כתב:הגיעה לאזני ידיעה, מאבא של דווידזאדה בצורה עקיפה, שאופיר סגור בגנט ל4שנים ויום רביעי משחק אחרון שלו. לא הצלחתי לאשר את הידיעה.
לירן כתב:לפי הבנתי התנאים עם אמבולה ורעננה כבר סגורים.
כותב אמין מאוד בדרך כלל...

שלח תגובה