לא מתעסק בשמועות.
המועדון נתן את התגובה שלו, אני מאמין למועדון, ולכן מבחינתי אפשר לעבור הלאה.
זה לא אומר שאין הצעה מבלגיה וזה לא אומר שאופיר לא רוצה לשדרג את החוזה, פשוט יכול להיות שהתקשורת עשתה את הקשר בעצמה בין הנושאים האלה להיעדרות מהאימון.
בפעם הקודמת שאופיר באמת עזב את האימון על דעת עצמו המועדון אמר זאת בצורה מפורשת.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 29 יולי 2016, 14:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Sir Alex Ferguson כתב:לא מתעסק בשמועות.
זה לא אומר שאין הצעה מבלגיה וזה לא אומר שאופיר לא רוצה לשדרג את החוזה, פשוט יכול להיות שהתקשורת עשתה את הקשר בעצמה בין הנושאים האלה להיעדרות מהאימון.
זה בדיוק מה שאני אומר.
אם אכן דברים קרו אין שום סיבה מצד המועדון להגן על דוידזאדה...
דר אדום בנשמה כתב:זה בדיוק מה שאני אומר.
אם אכן דברים קרו אין שום סיבה מצד המועדון להגן על דוידזאדה...
אם המועדון מאשר שקרו דברים אז דודזאדה אוטומטית הופך לשנוא הקהל יותר מבוזגלו (מוזמן לפייסבוק לראות את התגובות במהלך השעה הזו שהכתבה פורסמה עד שONE שינו את הכותרת ולהבין) מה שיגרום אווירה שלילית ביותר לפני משחק גורלי ביותר.
ככה שיש להם הרבה מה להפסיד.
שורה תחתונה - כרגע הנושא מאחורינו. נקווה שהאשכול לא יוקפץ בקרוב.
Sir Alex Ferguson כתב:לא מתעסק בשמועות.
אתה לא ילד, אתה מבין כמו רבים כאן שהאינטרס של המועדון הוא להשתיק את העניין בעיקר בגלל הטיימינג. המועדון לא היה מגיב אחרת בשום מצב אולי רק אם אופיר היה מתראיין ואומר "החרמתי".
אופיר מרשה לעצמו לעשות את מה שהוא עושה אך ורק בגלל שאין לו ממש מחליף ראוי והוא מרגיש שהוא יכול להחזיק את המועדון בביצים.
לגיטימי לנסות למקסם רווחים, לגיטימי לרצות לעבור לאירופה, אבל הדרך אוי הדרך.
xboy כתב:אופיר מרשה לעצמו לעשות את מה שהוא עושה אך ורק בגלל שאין לו ממש מחליף ראוי והוא מרגיש שהוא יכול להחזיק את המועדון בביצים.
חשוב להדגיש שמדובר בדפוס התנהגות.
גם בעונת 12/13 הוא נהג באופן זהה והחרים אימון כדי לשדרג את חוזהו, ובטיימינג מושלם: יום אחרי ששיחררו את המגן השמאלי סיבוני, היחיד שנשף אז בעורפו...
מספיק עם הנאיביות שלכם.
קרה גם קרה,אין עשן בלי אש.
כל האתרים מפרסמים פחות או יותר את אותם דברים,כנראה מהפאניקה שנכנסו שם החליטו לתת את התגובה הזאת.
אופיר עשה את זה בעבר ואני לא מבין מה הקשר לדהאן?
אותו הדבר הוא עשה שאבי נימני היה הסוכן שלו שאמר גם שהוא התנגד בתוקף למהלך.
אם באמת לא קרה כלום הוא היה מוציא הודעה בפייסבוק או וואט אבר שהכל קשקוש בלבוש והוא מרוכז נטו במשחק
עשה את זה? לא.
אתם באמת חושבים שהמועדון לא היה מעניש את אופיר אם אלו היו הדברים?
אתם באמת מאמינים לתקשורת שטענה כי המועדון נוטה להשאיר את סוארס למרות שהיה ביניהם הסכם ברור מאוד שהוא עוזב כשצדק חוזר?
יאללה חלאס, דפדפו. עוד ניסיון לא מוצלח של התקשורת לעשות בלאגן. נקסט