0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
Re: 0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
משהו נוסף.
שחקן הרכש הבא חייב להיות על המשבצת של מליקסון.
הבן אדם שפך לאגר אתמול דקה 60 ואני לא מאשים אותו,נתן מלחמה אבל בסוף הוא היחיד שיכול לתת פס לגול.
הבן אדם שפך לאגר אתמול דקה 60 ואני לא מאשים אותו,נתן מלחמה אבל בסוף הוא היחיד שיכול לתת פס לגול.
אצילי נצפה בסורוקהאדום זקן כתב:משהו נוסף.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מדהים לראות את בכר משחק על תוצאה, כל שחקן התעלה על עצמו, גברים.
אולי באיכילוב.Totti כתב: אצילי נצפה בסורוקה
שמעתי העבירו לשם את הבדיקות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה בכלל היה מסי.Totti כתב: אצילי נצפה בסורוקה
עם הבלונד שניהם דומים פתאום אז טבעי שתתבלבל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מילה במילה, ובגלל זה מוזר לי הניתוק. הרי איך אפשר לבוא לחלוץ בטענות שאין שום סיכוי שהוא יקבל חצי כדור מסוכן.Totti כתב: אגיד משהו לא סקסי בעליל,
אנחנו שני משחקים לא ממש רוצים לייצר מצבים.
עכשיו כולם יקפצו ויגידו "מה פתאום, עולים לכל משחק כדי לנצח!"
עזבו שטויות, עלינו לשחק פעמים על 0:0 עם כוונה אולי, עם דגש על אולי, לגנוב גול
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דווקא אתמול בניגוד למשחק מול שריף הצלחנו להגיע למצבים מסוכנים ולא היינו רחוקים מלנצח 1-0.talb55 כתב:
מילה במילה, ובגלל זה מוזר לי הניתוק. הרי איך אפשר לבוא לחלוץ בטענות שאין שום סיכוי שהוא יקבל חצי כדור מסוכן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
משחק הקרבה ענק..סוף סוף קבוצה רעה שיודעת מה היא רוצה ומשיגה את זה..בדיוק לילד הזה פיללנו.
סוארס וטוני מעל כולם.
בטרנר התרגיל הזה של ברדה יורד אחורה עם הראש ומוריד לשחקן שבא מלפני קו ההגנה כמו עם טוני חייב לקרות יותר רק בתקווה שאת הכדור מקבל מליקסון.
ההגנה שלהם איטית פחד וחייב לשחק על כדורים ארוכים כמה שיותר.
יאלה לטרנר.. המשחק אתמול נטע בי תקוות גדולות.
סוארס וטוני מעל כולם.
בטרנר התרגיל הזה של ברדה יורד אחורה עם הראש ומוריד לשחקן שבא מלפני קו ההגנה כמו עם טוני חייב לקרות יותר רק בתקווה שאת הכדור מקבל מליקסון.
ההגנה שלהם איטית פחד וחייב לשחק על כדורים ארוכים כמה שיותר.
יאלה לטרנר.. המשחק אתמול נטע בי תקוות גדולות.
- ForeverRed
או שאתה עיוור למציאות.avivgolan כתב:
תשמע אני חייב להגיד לך משהו,
אתה שלילי בטירוף.
נסכים לא להסכים, בתקווה שלא נצטרך לדון בנושא הזה שוב.
היה מדהים לראות את הקבוצה מניעה כדור ברוגע, במשחק חוץ שכזה, בזמן שהאוהדים שלהם שורקים בוז. הזכיר לי את המחצית הראשונה מול מכבי ב0-0.
בקשר לברדה, הולך עם הראש בקיר, יותר מדי כדרורים ( לא רק הוא, כמעט כולם לוקים בבעיה הזו). אני מצפה משחקן כמו ברדה שחווה את הרמות הגבוהות כלכך הרבה זמן, שישחרר כדור הרבה יותר מהר ובהרבה יותר דיוק. אתמול היו לו שלל הזדמנויות למתפרצות קטלניות.
בקשר לברדה, הולך עם הראש בקיר, יותר מדי כדרורים ( לא רק הוא, כמעט כולם לוקים בבעיה הזו). אני מצפה משחקן כמו ברדה שחווה את הרמות הגבוהות כלכך הרבה זמן, שישחרר כדור הרבה יותר מהר ובהרבה יותר דיוק. אתמול היו לו שלל הזדמנויות למתפרצות קטלניות.
שגיא כהן הטריף אותי, לטענתו זה לא קשה להסתגר ולהוציא תיקו, מעניין..
אם כך אז איך הקבוצות הגדולות לא מסיימות את רוב המשחקים שלהן בתיקו כשמסתגרים מולן ?
אם כך אז איך הקבוצות הגדולות לא מסיימות את רוב המשחקים שלהן בתיקו כשמסתגרים מולן ?
- dardasmiley
כמו שזה נראה לי ברדה מילא הוראות על הצד הטוב ביותר.
זה היה נראה שתוכנית המשחק של ברק התבססה על זה שברדה מחזיק כדור 4-5 שניות יותר ומאפשר להגנה לנשום ולהסתדר שוב. ככה שגם אם מאבדים העורף מוכן ומזומן.
נכון שזה עלה לנו באיבוד התקפות, אבל לדעתי אף אחד לא האמין לפני המשחק שיהיה כל כ קל להגיע לשער שלהם ולכן הרעיון התבסס יותר על ההגנה. חלק מתוכנית המשחק לדעתי כללה את האופציה של מה שקרה אתמול, דקה 60 והקהל שלהן מלחיץ, הם מתפתים להזניח את ההגנה ופה נכנס בן שהר.
אני לא באמת יודע, אבל לדעתי המשחק התפתח בדיוק בדיוק כמו תוכנית המשחק של בכר.
אין מתאים מברדה לשחק על זמן וניסיון.
זה היה נראה שתוכנית המשחק של ברק התבססה על זה שברדה מחזיק כדור 4-5 שניות יותר ומאפשר להגנה לנשום ולהסתדר שוב. ככה שגם אם מאבדים העורף מוכן ומזומן.
נכון שזה עלה לנו באיבוד התקפות, אבל לדעתי אף אחד לא האמין לפני המשחק שיהיה כל כ קל להגיע לשער שלהם ולכן הרעיון התבסס יותר על ההגנה. חלק מתוכנית המשחק לדעתי כללה את האופציה של מה שקרה אתמול, דקה 60 והקהל שלהן מלחיץ, הם מתפתים להזניח את ההגנה ופה נכנס בן שהר.
אני לא באמת יודע, אבל לדעתי המשחק התפתח בדיוק בדיוק כמו תוכנית המשחק של בכר.
אין מתאים מברדה לשחק על זמן וניסיון.
ככה הראש של ההוביט עובד:Tal_Hbs כתב:שגיא כהן הטריף אותי, לטענתו זה לא קשה להסתגר ולהוציא תיקו, מעניין..
לפני המשחק אמר שאין סיכוי ושהם באים לטיטל ושביום הכי גרוע שלהם והכי טוב שלנו זה 3-0, משמע אין סיכוי גם אם נשים 11 שחקנים.
כשהתזה שלו לא התיישבה עם המציאות וקרה בדיוק ההפך ממה שהוא אמר אז הוא, כמו כל הפרשנים, סומך על זה שלא יזכרו מה הוא אמר, ואומר שלהסתגר ולהוציא תיקו זאת לא בעיה ןלא נתן אפילו חצי קרדיט לבאר שבע אלא כל הסיבות היו, אחרי שעשה מהם ריאל מדריד, קשורות לאולימפיאקוס: לא רגילים לשחק ביולי, לא מאורגנים, מלאים חיסורים, לא רגילים לשחק במוקדמות, הגנה חדשה. לא שמעת מילה טובה על זה שבאר שבע פשוט גרמה לזה להיראות ככה.
פרשן ביזיון, כמו רוב הקולגות שלו.
לא שזאת אינדיקציה לפרשנות טובה, אבל פרשנים שלא שיחקו כדורגל מימיהם פשוט לא מבינים את המשחק, הם מבינים בתיאוריות שזה משהו שאפשר לפתח באקדמיה, אבל אין להם מושג כי הם אף פעם לא היו בנקודת מבט הזאת, זה נראה להם כמו מנגר. תראה את הפרשנות של אפק לעומת זאת ותבין את ההבדל.
בשורה התחתונה, אתה מרוצה? אז למי אכפת.
+1 אתמול הוא היה עסוק בלאכול כובעים על מה שאמר שבוע שעבר אחרי המשחק מול שריףavivgolan כתב:
ככה הראש של ההוביט עובד:
לפני המשחק אמר שאין סיכוי ושהם באים לטיטל ושביום הכי גרוע שלהם והכי טוב שלנו זה 3-0, משמע אין סיכוי גם אם נשים 11 שחקנים.
כשהתזה שלו לא התיישבה עם המציאות וקרה בדיוק ההפך ממה שהוא אמר אז הוא, כמו כל הפרשנים, סומך על זה שלא יזכרו מה הוא אמר, ואומר שלהסתגר ולהוציא תיקו זאת לא בעיה ןלא נתן אפילו חצי קרדיט לבאר שבע אלא כל הסיבות היו, אחרי שעשה מהם ריאל מדריד, קשורות לאולימפיאקוס: לא רגילים לשחק ביולי, לא מאורגנים, מלאים חיסורים, לא רגילים לשחק במוקדמות, הגנה חדשה. לא שמעת מילה טובה על זה שבאר שבע פשוט גרמה לזה להיראות ככה.
פרשן ביזיון, כמו רוב הקולגות שלו.
לא שזאת אינדיקציה לפרשנות טובה, אבל פרשנים שלא שיחקו כדורגל מימיהם פשוט לא מבינים את המשחק, הם מבינים בתיאוריות שזה משהו שאפשר לפתח באקדמיה, אבל אין להם מושג כי הם אף פעם לא היו בנקודת מבט הזאת, זה נראה להם כמו מנגר. תראה את הפרשנות של אפק לעומת זאת ותבין את ההבדל.
בשורה התחתונה, אתה מרוצה? אז למי אכפת.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
באר שבע של 10:0 ברודה נתקעה לאנשים חזק בתודעה. זה לוקח זמן, אבל בסוף כולם יבינו שמשהו חדש התחילtamirkal כתב: +1 אתמול הוא היה עסוק בלאכול כובעים על מה שאמר שבוע שעבר אחרי המשחק מול שריף
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018