אחלה משחק הקרבה כל הכבוד.
אנחנו מרחק משחק אחד,90 דקות (או 120+פנדלים) מהיסטוריה אמיתית. מרחק משחק אחד מהבטחת עונה אירופית שלמה (שלב בתים של מפעל כלשהו),מרחק משחק אחד מלשמוע באמת את המנון הצמפיונס+הילדים עם הדגל במרכז המגרש כאן בטרנר, משחק אחד מהכנסה ענקית למועדון+כבוד+ניסיון+ניקוד... משחק אחד.
רק ששהר נכנס אתה מבין כמה ברדה היה חשוב שיפתח.
בזמן שזה בורח לצדדים כל הזמן,
ברדה למרות פן התקפי פחות טוב שלו,לא מפסיק ללחוץ על הבלמים של אולימפיקוס וכמה פעמים גם הלחץ עבד והם עשו טעויות.
שהר לבד כחלוץ בודד זה לא זה וכדאי שתפנימו את זה.
את המשחקים הטובים שלו נתן שהר לצידו של ברדה ולא במקומו.
אדום זקן כתב:רק ששהר נכנס אתה מבין כמה ברדה היה חשוב שיפתח.
בזמן שזה בורח לצדדים כל הזמן,
ברדה למרות פן התקפי פחות טוב שלו,לא מפסיק ללחוץ על הבלמים של אולימפיקוס וכמה פעמים גם הלחץ עבד והם עשו טעויות.
שהר לבד כחלוץ בודד זה לא זה וכדאי שתפנימו את זה.
את המשחקים הטובים שלו נתן שהר לצידו של ברדה ולא במקומו.
ועדיין...אם שהר עולה ב-11 אני משוכנע שהיינו הרבה יותר מסוכנים
Totti כתב:
ועדיין...אם שהר עולה ב-11 אני משוכנע שהיינו הרבה יותר מסוכנים
יש לי בעיה עם שהר שהוא עולה כחלוץ חוד.
לא בא לידי ביטוי כלל ואני מאוד מחזיק ממנו.
שהר מושך הרבה הצידה הוא חייב לידו חלוץ חוד.
מעבר לזה העבודה שברדה עושה על הבלמים היא מטורפת.
אדום זקן כתב:
יש לי בעיה עם שהר שהוא עולה כחלוץ חוד.
לא בא לידי ביטוי כלל ואני מאוד מחזיק ממנו.
שהר מושך הרבה הצידה הוא חייב לידו חלוץ חוד.
מעבר לזה העבודה שברדה עושה על הבלמים היא מטורפת.
לא חולק עליך, אבל ראיתי אתמול את הבלמים הקצת עייפים שלהם, ברדה בגיל 28 תופר שם צמד, בגיל 34 הוא די מתקשה לייצר מהירות מספקת.
קודם כל שאפו לכולם!!! מדודו גורש ועד ברק בכר, הבאתם המון כבוד וגאווה. ווה בראון היה אתמול ענק, תאמת שהצליח להדהים אותי וכאילו הזכיר לי לרגע למה בער התעקש עליו בינואר, פשוט לוחם אמיתי. טוני שחקן פשוט ברמות אחרות, נכנס לא הכי טוב למשחק, אבל אז עשה כמה פעולות פשוטות שהחזירו לו את הביטחון, ומחצית שניה כבר היה סיפור אחר. בכלל משחק לחימה והקרבה של כולם, ועם קצת אמונה ושמירה על שער נקי בטרנר אפשר לחלום על הפיזמון