Sir Alex Ferguson כתב:
מצטער להגיד לך, אבל מאז ומתמיד הייתי בדעה שאין מקום לשריקות בוז/קללות לעבר שחקן שלך כשהוא לובש את המדים של הקבוצה שלך.
אם יש אפשרות להביא את אצילי או קהת ולמכור את בוזגלו, אהיה מאושר עד הגג. אבל אם בוזגלו יישאר, למרות הכל, ארצה בהצלחתו כי הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
מה יעזור להיות אנטי בוזגלו אם הוא נשאר כאן ומשחק? יש לך ספק שאם הוא לא נמכר/לא מביאים מישהו במקומו אנחנו נצטרך את בוזגלו השנה?
חוץ מזה, לא שמעתי תלונות בנושא בוזגלו בשנה שעברה כשאבא שלו אישר לפני המשחק מול מכבי בטדי שמכבי הגישה הצעה עבורו. בגלל שאז בוזגלו עוד נחשב לאחד מהשחקנים האיכותיים שלנו ושחקן הרכב ולכן היינו מוכנים לבלוע את הגלולה. עכשיו כשהוא בתקופה פחות טובה אנחנו פחות סבלניים, וזה ברור כי זה הכדורגל, וכי ככל שהמקרים עולים ככה גם העצבים עולים, אבל אחרי כמה ימים של כעס, אני נרגעתי והבנתי שיתכן בהחלט שבוזגלו בסוף יישאר עד תום החוזה, ושאם זה יקרה טובת הקבוצה מחייבת אותנו לקחת אוויר ולא ליצור אווירה של אנטי שתפגע בקבוצה.
אף אחד לא ביקש לשרוק לבוזגלו בוז וגם לא לקלל.
הקבוצה של האוהדים שלה והם מרגישים מרומים ולא בפעם הראשונה, על ידי משפחה שהבן שלה היה כאן חצי אל.
מותר לאוהדים, לנו, להביע את מורת הרוח מההתנהלות הביזיונית הזו.
תראה מה אני כתבתי ומה היתה תגובתך, תלושה לחלוטין.
אני קיוותי שמי שלא רוצה להיות כאן, לא יהיה. ואם הוא כבר כאן, שישב ביציע, כי אין מה לעשות, לכל דבר יש מחיר.
אתה לקחת את זה לכיוון אחר, "רוצה שהקבוצה תצליח", גם אנחנו, כמו השמאלנים, אוהבים את המדינה מהזווית שלנו.
בזווית הזו, בוזגלו לא אמור להמשיך ולהיות חלק מהפועל באר שבע. נקודה