שלח לי גם בבקשהCrazyRed7 כתב:מי שרוצה לדעת על מקום חם וסודי שידבר איתי בפרטי
נופלים שם פוקימונים די נדירים יחסית לבאר שבע וזה קורה באופן קבוע כל 20-30 דקות
פוקימון GO
Re: פוקימון GO
אפשר לשלוח גם לי?CrazyRed7 כתב: יש לך לאקי אג?
אם כן, תאסוף במשך כמה ימים כמה שיותר פוקימונים, תכין לך מלא אופציות לפיתוח(פיג'י הכי טוב, גם רטטה וכל ה*** הזה), שים לאקי אג ותפתח את כל מי שאפשר ותקבל דאבל XP.
על כל 4 פיג'י שתאסוף, תוכל לפתח אחד ולקבל 1000 XP.
ככל שתהיה רמה יותר גבוהה ככה הפוקימונים שיוצאים לך הם חזקים יותר.
אם תפתח את הפיג׳י 50 שיש לך, הוא יהיה פיג׳יוט חלש שלא יתן לך הרבה.
תחכה עם הפיתוחים, תעלה קודם רמות.
בכמה מכונים אתה מחזיק עם ארסנל שכזה?CrazyRed7 כתב:
בינתיים אין לי פוקימונים חזקים כל כך, אני יותר משקיע בלעלות רמות ולתפוס כמה שיותר פוקימונים שאני רוצה וצריך ואז אפתח אותם.
סה״כ 2 כרגע.yossi כתב: בכמה מכונים אתה מחזיק עם ארסנל שכזה?
אני כובש בערב, קם בבוקר וחצי מהם נכבשו ממני.
קשה להתמודד עם ילדים בחופש חח
וואללה טקטיקן יותר מבכר חח
כל אחד בצבע
כל אחד בצבע
מישהו פה ניסה להשתמש בPokehuntr או Pokevision?
אם כן, זה באמת אפקטיבי?
אם כן, זה באמת אפקטיבי?
אומנם רחוק בטח לרובכם אבל מי שמתאפשר לו בתחנת דלק דור אלון בצומת אורים לכיוון אשכול יש בכל רגע נתון 4 פוקימונים והרבה נדירים
תגידו רגע בני כמה אתם שאתם משחקים בזה ולא מתפדחים חח?
אני בן 22 ולמרות שיש לי הרבה חברים שמשקים בזה אני מרגיש שזה פאדיחה ללכת ברחוב ולתפוס פוקימונים חחח
אם אני הולך ברחוב עם האפליקציה פתוחה חייב להחזיק ביד השניה קופסאת סיגריות שלא יחשבו אני משחק בזה חח
אני בן 22 ולמרות שיש לי הרבה חברים שמשקים בזה אני מרגיש שזה פאדיחה ללכת ברחוב ולתפוס פוקימונים חחח
אם אני הולך ברחוב עם האפליקציה פתוחה חייב להחזיק ביד השניה קופסאת סיגריות שלא יחשבו אני משחק בזה חח
אני בן 17 אז בשבילי זה די פאדיחה לא לשחק בזהniv1 כתב:תגידו רגע בני כמה אתם שאתם משחקים בזה ולא מתפדחים חח?
אחי אני בן 28 מנהל עסק ולא מתבייש בזה.niv1 כתב:תגידו רגע בני כמה אתם שאתם משחקים בזה ולא מתפדחים חח?
מעביר לי את היום בכיף בין פגישות ותוך כדי טלפונים
אני נמצא באינטרקציה תמידית מול אנשים (מכרתי עוד דירה בזכות במשחק)
זה גרם לי לעשות הליכות בערבים..
תמיד יש את ה״חלוצים״ שצוחקים עליהם, בסוף כולם נשברים והופכים להיות עדר מתרפס.
תחיה בשלום עם עצמך

בן 22, לא רואה סיבה להתפדח יותר מדי.
מפעיל בין נסיעות, אם בבית יוצא מדי פעם להליכה לילית שהייתי נוהג לפעמים לעשות עוד לפני.
הליכה/ריצה קצרה בשקט של הלילה, מקלחת קרה ולעלות לישון תמיד היה משהו שהייתי משתדל לעשות מדי פעם.
הטיילת בת"א זה משהו מטורף בהשוואה לאזורים שהייתי בהם בב"ש.
לא רוצה לדמיין מה הולך בארה"ב...
מפעיל בין נסיעות, אם בבית יוצא מדי פעם להליכה לילית שהייתי נוהג לפעמים לעשות עוד לפני.
הליכה/ריצה קצרה בשקט של הלילה, מקלחת קרה ולעלות לישון תמיד היה משהו שהייתי משתדל לעשות מדי פעם.
תלך לפארק בה' תראה מה הולך שם, כמות ענקית של אנשיפ באים נטו בשביל פוקימונים בגלל השפע של הפוקה סטופיםyossi כתב:בן 22, לא רואה סיבה להתפדח יותר מדי.
חגיגת לורים בסנטרל פארק חח מטורף
- קבצים מצורפים
-
- image.jpeg (129.52 KiB) נצפה 4995 פעמים
אם מישהו רוצה לדעת, הטריק בשביל לשלוט בהתפתחות של איבי עבד לי. קראתי לו Rainer(השם של הVaporeon מהאיבי בראדרס בסדרה) והוא באמת התפתח לואפוראון.
868 cp לא רע בכלל.
868 cp לא רע בכלל.
למה פיתחת אותו עכשיו?הוא ממש חלש. היית צריך לחכות קצתNoam98 כתב:אם מישהו רוצה לדעת, הטריק בשביל לשלוט בהתפתחות של איבי עבד לי. קראתי לו Rainer(השם של הVaporeon מהאיבי בראדרס בסדרה) והוא באמת התפתח לואפוראון.
868 cp לא רע בכלל.