מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
היו כמה שניסו להניא אותי מלכתוב וטענו שזה "יקלקל לקבוצה". אין דבר שיכול לקלקל לקבוצה יותר מאשר ההתנהגות האגואיסטית והמכוערת של משפחת בוזגלו. אנחנו ואפסנו עוד, אין עוד מלבדנו.
הפוסט לא כוון למאור, אלא לאבא שלו, בדיוק כמו שמשפחת בוזגלו אוהבת. בסיבוב, מאחורי העורף, בתחבולות.
אגיד כאן משהו קשה, אבל זו תחושתי. לא אכפת לי מה יהיו התוצאות של היציאה של הקהל נגד מאור, מישהו היה חייב לשים לזה סוף.
לקחתי על עצמי את האחריות, אין אפשר להמשיך ולפגוע בנו
הפוסט לא כוון למאור, אלא לאבא שלו, בדיוק כמו שמשפחת בוזגלו אוהבת. בסיבוב, מאחורי העורף, בתחבולות.
אגיד כאן משהו קשה, אבל זו תחושתי. לא אכפת לי מה יהיו התוצאות של היציאה של הקהל נגד מאור, מישהו היה חייב לשים לזה סוף.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ומה עם זה שלא פתח במשחקים בסוף העונה?ForeverRed כתב: 1. אף אחד לא מאשים את בכר.
2. ראינו את הווינריות של ברדה בתחילת העונה שעברה.
בסוף כולם בני אדם עם רגשות.
שאמר לבכר ששהר צריך לפתוח במקומו?
שלא פתח שבוע שעבר?
אל תלכלך סתם על ברדה, בוזגלו עושה את זה כל פעם שיורד דקה לספסל,
לא ציפינו שיאהב את זה, ציפינו שלא יזיין ת'מוח כל פעם, הוא והאבא הנרקומן שלו.
אני מאלה שחשבו שאם כבר הוא נשאר אז פשוט לזרום עם זה עד שיעזוב,Totti כתב:היו כמה שניסו להניא אותי מלכתוב וטענו שזה "יקלקל לקבוצה". אין דבר שיכול לקלקל לקבוצה יותר מאשר ההתנהגות האגואיסטית והמכוערת של משפחת בוזגלו. אנחנו ואפסנו עוד, אין עוד מלבדנו.
אבל מעכשיו, זה לא עניין של פסיביות, זה עניין שהקהל צריך לצאת נגדו, באופן אקטיבי,
אבל מה אפשר לצפות מקהל שרובו חושב שסלפי עם מפורסם זה חזות הכל.
יעקב בוזגלו הוא הפנים של הישראלי המכוער והאינטרסנט שאף פעם לא יודע שובע ואני מאחל לו שיגיע היום והוא יאכל את מה שבישל לכל הילדים שלו במהלך כל הקריירה שלהם.
כל אחד מהם ללא יוצא מן הכלל היה מצליח הרבה יותר ביחס לאן שהגיע בלי האבא שלהם.
כל אחד מהם ללא יוצא מן הכלל היה מצליח הרבה יותר ביחס לאן שהגיע בלי האבא שלהם.
- ForeverRed
אתה רק מחזק את הטענה.avivgolan כתב:
ומה עם זה שלא פתח במשחקים בסוף העונה?
שאמר לבכר ששהר צריך לפתוח במקומו?
שלא פתח שבוע שעבר?
אל תלכלך סתם על ברדה, בוזגלו עושה את זה כל פעם שיורד דקה לספסל,
לא ציפינו שיאהב את זה, ציפינו שלא יזיין ת'מוח כל פעם, הוא והאבא הנרקומן שלו.
לכל אדם יש סף שבירה, מי יותר ומי פחות. שחקנים הם לא רובוטים.
צריך לדעת ללחוץ על הכפתורים הנכונים.
עם ברדה זה עבד, עם בוזגלו פחות.
לגבי הדיבור פה על הקהל, אני מפחד שנאבד פרופורציות.
אני לא בטוח שזה לא משחק דווקא לידיים של משפחת פחי האשפה האלה.
הולך להיות לא נעים בטרנר בשבוע הבא.
איבוד חד פעמי זה נסלח, וגם זה תלוי במשתנים אחרים.ForeverRed כתב: אתה רק מחזק את הטענה.
לכל אדם יש סף שבירה, מי יותר ומי פחות. שחקנים הם לא רובוטים.
צריך לדעת ללחוץ על הכפתורים הנכונים.
עם ברדה זה עבד, עם בוזגלו פחות.
לגבי הדיבור פה על הקהל, אני מפחד שנאבד פרופורציות.
אני לא בטוח שזה לא משחק דווקא לידיים של משפחת פחי האשפה האלה.
הולך להיות לא נעים בטרנר בשבוע הבא.
3 פעמים בחודש, שלא נדבר על שנתיים קודם,
זה כבר הרבה מעבר למעל ומעבר.
אם הקבוצה לא תוקיע אותו, הגיע הזמן שהקהל יעשה את זה,
לא הכל זה תארים ונצחונות, זה כבר על גבול איבוד הכבוד העצמי.
או איך אומרים בערבית, חלאס.
- ForeverRed
אני איתך, אבל זה צריך להיות בשיקול דעת ובתנאים שלנו.avivgolan כתב:
איבוד חד פעמי זה נסלח, וגם זה תלוי במשתנים אחרים.
3 פעמים בחודש, שלא נדבר על שנתיים קודם,
זה כבר הרבה מעבר למעל ומעבר.
אם הקבוצה לא תוקיע אותו, הגיע הזמן שהקהל יעשה את זה,
לא הכל זה תארים ונצחונות, זה כבר על גבול איבוד הכבוד העצמי.
או איך אומרים בערבית, חלאס.
אם הקהל יאבד את זה ויתחיל ללחוץ אנחנו עלולים להפסיד מזה.
פשוט חצוף. לא יודע להעריך. הלב שמח מאוד שהוא הולך, אבל הראש סופר מודאג.
נכון, נמאס מהבלאגן הדו-שנתי, זה לא הולם אותו ובטח שלא אותנו, אבל מבחינה מקצועית נטו הוא השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו.
כמובן שאני לא אתנגד לאצילי/מיכה במקומו אבל הסיכויים לגבי אצילי קלושים. לגבי מיכה, לא קיימים.
זר זה נורא בעייתי, אפשר להביא זר עם שם ענק במלא כסף והוא לא יתאקלם כמו שצריך. על הבעיה של מגבלת הזרים אין מה לדבר בכלל.
ועוד לא הגעתי לעניין הפעוט של למצוא למי למכור אותו במחיר ראוי. אלונה לא תשחרר אותו בחינם "כי נמאס", ובצדק.
נכון, נמאס מהבלאגן הדו-שנתי, זה לא הולם אותו ובטח שלא אותנו, אבל מבחינה מקצועית נטו הוא השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו.
כמובן שאני לא אתנגד לאצילי/מיכה במקומו אבל הסיכויים לגבי אצילי קלושים. לגבי מיכה, לא קיימים.
זר זה נורא בעייתי, אפשר להביא זר עם שם ענק במלא כסף והוא לא יתאקלם כמו שצריך. על הבעיה של מגבלת הזרים אין מה לדבר בכלל.
ועוד לא הגעתי לעניין הפעוט של למצוא למי למכור אותו במחיר ראוי. אלונה לא תשחרר אותו בחינם "כי נמאס", ובצדק.
חד כהרגלך.Totti כתב:היו כמה שניסו להניא אותי מלכתוב וטענו שזה "יקלקל לקבוצה". אין דבר שיכול לקלקל לקבוצה יותר מאשר ההתנהגות האגואיסטית והמכוערת של משפחת בוזגלו. אנחנו ואפסנו עוד, אין עוד מלבדנו.
עבר כל גבול.
שיחפש עכשיו.
ברקוביץ שחט את משפחת בוזגלו.
כולם שחטו אותם.azb852 כתב:ברקוביץ שחט את משפחת בוזגלו.
אפילו לתקשורת נמאס מהם.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
״מקורביי בוזגלו גיששו אצל מכבי תא ״
הם לא מעוניינים.
הלוואי יפול בין הכיסאות וישאר קירח מכל הכיוונים,ורק אז משפחת בוזגלו יבינו באיזה כוורת דבש הם היו.
הם לא מעוניינים.
הלוואי יפול בין הכיסאות וישאר קירח מכל הכיוונים,ורק אז משפחת בוזגלו יבינו באיזה כוורת דבש הם היו.
- ForeverRed
אותי זה דווקא לא משמח. זה אומר שני דברים:Red Temple כתב:״מקורביי בוזגלו גיששו אצל מכבי תא ״
הם לא מעוניינים.
1. לא תהיה תחרות על בוזגלו והמחיר בהתאם.
2. מכבי שומרת את העמדה לאצילי שכנראה סגור שם.
לתקשורת אף פעם לא ימאס מהצהוב והלכלוך שאבא יעקב מביא להם כמו אוויר לנשימה, אבל זה מה שהוא.
הוא יבין באיזה כוורת דבש הוא היה רק כשיחזור למכבי חיפה (אבא יעקב כבר שכח איך הוא עמד מחוץ למשרדים של יענקל'ה עם שלטים כמו הומלס) או מכבי תל אביב (על הרומן שלו איתם בכלל חבל להרחיב את הדיבור).
משפחה חסרת כבוד שלא יודעת להעריך שום דבר, אוי אני כל כך שונא את האבא הזה והילד שלו.
הוא יבין באיזה כוורת דבש הוא היה רק כשיחזור למכבי חיפה (אבא יעקב כבר שכח איך הוא עמד מחוץ למשרדים של יענקל'ה עם שלטים כמו הומלס) או מכבי תל אביב (על הרומן שלו איתם בכלל חבל להרחיב את הדיבור).
משפחה חסרת כבוד שלא יודעת להעריך שום דבר, אוי אני כל כך שונא את האבא הזה והילד שלו.