מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
מתי ישחררו אותנו מהליצנים האלה? עד מתי משפחת בוזגלו?
כל שבוע פסטיבל חדש, זאת עוד הוכחה לכל התמימים שהאמינו שאחרי הקרקס התקשורתי שעשה בסוף העונה הוא יחזיק כאן יותר מחודשיים. רק שילך כבר.
כל שבוע פסטיבל חדש, זאת עוד הוכחה לכל התמימים שהאמינו שאחרי הקרקס התקשורתי שעשה בסוף העונה הוא יחזיק כאן יותר מחודשיים. רק שילך כבר.
אני דווקא מאלה שאוהבים את מאור אבל אם זה באמת הכוונה ולא עוד איזה עצירות של אבא יעקבי אני ממש לא עושה לא טובה ומשחרר אותו. תוקע אותו פה שיתאמן עם הנוער מצידי. שירקב כמו אחד שחושב שהוא יכול לעשות בית ספר לכולם. משחרר רק בתמורה לטרייד מסויים, אם לא, כמו שאמרתי שירקב
זריהן מדווח ב״5 באויר״ שיעקב טס עם הקבוצה לאתונה... וגם אומר שלפי דעתו ההערות של יעקב לא מתואמות עם מאור ושמאור בינתיים ״במצב רוח טוב״.
בפרק הבא: יעקב מתראיין לאופירה, מאור נצפה מחוייך עם אלונה, בכר מסתודד עם אסי ולוסיו מעשן סיגריה עם חני בוזגלו
בפרק הבא: יעקב מתראיין לאופירה, מאור נצפה מחוייך עם אלונה, בכר מסתודד עם אסי ולוסיו מעשן סיגריה עם חני בוזגלו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
די כבר עם השטות הזאת שהם לא מתואמים.
אנחנו עיוורים מאהבה אבל לא טיפשים בגללה..
אנחנו עיוורים מאהבה אבל לא טיפשים בגללה..
העסקה בדרך....
בוזי לבית"ר.
אצילי אלינו.
בוזי לבית"ר.
אצילי אלינו.
- red and white
- Title: Almog
דווקא אני שמעתי על טרייד אחר...גיל שגיב כתב:העסקה בדרך....
בוזי לבית"ר.
אצילי אלינו.
סוארס ובוזי לגנט, רמי גרשון+מיליון יורו אלינו.
ואת המיליון יורו הולכים לשים על אצילי.
נשמע מעניין.red and white כתב: דווקא אני שמעתי על טרייד אחר...
לדעתי לעולם לא יהיה טרייד עם ביתר מהסיבה הפשוטה שטביב לא ישלם 300 אלף יורו משכורת לבוזגלו, בטח לא בחוזה לכמה שנים.
בלי קשר - הסיפור שלו במועדון נגמר, עכשיו כולם צריכים לסתום את הפה ולהתרכז במשימות שלנו כמועדון ולתת להנהלה שקט לנהל משא ומתן ולהוציא על הילד ז** הזה כמה שיותר כסף.
אופי חלש לא יכול להשתנות לעולם, הוא לא בנוי להתחרות על ההרכב, מאור מאז ומעולם הצליח אך ורק כשהיה הכוכב הראשי ובאנקר בהרכב של קבוצות בינוניות.
ככה הוא הצליח שנתיים עם אלישע, היינו קבוצה בינונית והוא היה הכוכב שלה, כנ"ל בקדנציה בסכנין.
ככה הוא נכשל בחיפה הגדולה, בגלקטיקוס של מכבי ועכשיו בבאר שבע של ברק בכר.
הוא לא יכול להיות חלק מקבוצה שרצה לתארים ועם סגל רחב ומלחמה על ההרכב, הוא בטוח שהוא טוב מטוני ומליקסון אבל הוא פשוט לא מתקרב לרמה.
למי שתוהה - על התזמון והדרך שבה הוא והאבא בוחרים להעביר מסרים למועדון ברור שהוא לא יקבל עידוד יותר, אתה לא יכול לזיין את המועדון לפני משחק אליפות ולפני משחק מוקדמות צמפיונס ולצפות שהכל יהיה סבבה, הבייתה לקפל.
נשמע דמיוני משהו, אבל היה וזה נכון- איפה נכנס גרשון? מגן ימני?red and white כתב: דווקא אני שמעתי על טרייד אחר...
אני מקווה שלא נשלם על זה שלא חתכנו אותו כבר ביוני.
אז עזרא ומוגרבי היו על המדף.
היום זה רק אצילי, יהיה לא פשוט בכלל להביא אותו.
להישאר עם טוני ומליקסון בלבד כיוצרים מהאגף זה מצב לא בריא ומאוד לא מאוזן.
במקרה שאצילי לא מגיע נצטרך להמר על זר ועל דן ביטון, ובכך החלומות על עוד קשר מרכזי ומגן יורדים לטימיון.
מקווה שאלונה תצא גדולה.
במקרה שאצילי לא מגיע נצטרך להמר על זר ועל דן ביטון, ובכך החלומות על עוד קשר מרכזי ומגן יורדים לטימיון.
מקווה שאלונה תצא גדולה.
איתך באותו ראש.oranu כתב:
נשמע מעניין.
לדעתי לעולם לא יהיה טרייד עם ביתר מהסיבה הפשוטה שטביב לא ישלם 300 אלף יורו משכורת לבוזגלו, בטח לא בחוזה לכמה שנים.
בלי קשר - הסיפור שלו במועדון נגמר, עכשיו כולם צריכים לסתום את הפה ולהתרכז במשימות שלנו כמועדון ולתת להנהלה שקט לנהל משא ומתן ולהוציא על הילד ז** הזה כמה שיותר כסף.
אופי חלש לא יכול להשתנות לעולם, הוא לא בנוי להתחרות על ההרכב, מאור מאז ומעולם הצליח אך ורק כשהיה הכוכב הראשי ובאנקר בהרכב של קבוצות בינוניות.
ככה הוא הצליח שנתיים עם אלישע, היינו קבוצה בינונית והוא היה הכוכב שלה, כנ"ל בקדנציה בסכנין.
ככה הוא נכשל בחיפה הגדולה, בגלקטיקוס של מכבי ועכשיו בבאר שבע של ברק בכר.
הוא לא יכול להיות חלק מקבוצה שרצה לתארים ועם סגל רחב ומלחמה על ההרכב, הוא בטוח שהוא טוב מטוני ומליקסון אבל הוא פשוט לא מתקרב לרמה.
למי שתוהה - על התזמון והדרך שבה הוא והאבא בוחרים להעביר מסרים למועדון ברור שהוא לא יקבל עידוד יותר, אתה לא יכול לזיין את המועדון לפני משחק אליפות ולפני משחק מוקדמות צמפיונס ולצפות שהכל יהיה סבבה, הבייתה לקפל.
צודק 100%
וואו, נשמע כמו חארטה רצחנית. למה שרמי גרשון יחזור לישראל? ובנוסף למיליון יורו חחח.. הזוי, מקווה שהיית ציני.red and white כתב: דווקא אני שמעתי על טרייד אחר...
בקשר למאור, בפעם המיליון, שישיחררו אותו בחינם. הוא רק מזיק לקבוצה- מקצועית, מנטלית וכו'.
אין טעם לחכות להצעה גרנדיוזית שלא תגיע, כל דקה שהוא בקבוצה יותר נזק לכולם.
אפילו בוזגלו היה אומר לכם שזה חרטה, לא קולטים מתי צוחקים אתכם?
- ForeverRed
1+yossi כתב:אני מקווה שלא נשלם על זה שלא חתכנו אותו כבר ביוני.
מקווה שאלונה תצא גדולה.
הקיץ קצת מסתבך לנו.
מקווה שנצא גדולים בסוף.
red and white כתב: דווקא אני שמעתי על טרייד אחר...
בלוף!
איך אתה מאמין לשטויות האלה?
לא מובן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחח אהבתיred and white כתב: דווקא אני שמעתי על טרייד אחר...

אז במצב כזה זה אומר שאני אצטרך לרוץ בחוטיני סביב טרנר

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!