ברור שנומה...hb7 כתב:מה יותר פדיחה סנטה קולומה או נומה
לאן הכדורגל הישראלי הדרדר....
מהדחת צ'לסי לפניי 14 שנה ללהיות מודחים על ידי קבוצה אסטונית..
ברור שנומה...hb7 כתב:מה יותר פדיחה סנטה קולומה או נומה
עדיף שכמה שיותר קבוצות יצליחו באירופהForeverRed כתב:לא יודע כבר מה לחשוב.
מצד אחד רוצה שהישראליות יצליחו בשביל נקודות דירוג.
מצד שני כל העפלה כזאת גורמת לבעלים להשקיע עוד ברכש.
בקבוצות כמו מכבי וחיפה זה משמעותי.
כשמחברים את המצב של הליגה עם זה שהסכומים מעלייה לליגה האירופית הם לא כל כך משמעותיים ,אני בעד עלייה של קבוצות ישראליות אחרות.ForeverRed כתב:לא יודע כבר מה לחשוב.
מצד אחד רוצה שהישראליות יצליחו בשביל נקודות דירוג.
מצד שני כל העפלה כזאת גורמת לבעלים להשקיע עוד ברכש.
בקבוצות כמו מכבי וחיפה זה משמעותי.
זה לא נכון.simply-red כתב:אני מבואס מההעפלה של מכבי לשלב הבא.. אם הם היו מודחים,גודהאר היה מצמצם משמעותית את ההשקעה לעונה הזו,עכשיו הם ימשיכו להתחמש.
בגלל זה אני מקווה שהם יעלו, זה טוב לנו שהם יתעסקו בעוד מפעלForeverRed כתב:אני דווקא נוטה להסכים עם סימפלי רד.
גולדהאר היה מצמצם פעילות. אבל יש גם צד שני.
מכבי שעסוקה רק בליגה זה לא טוב לנו. בטח אם נעפיל לשלב בתים כלשהו.
יש הבדל אם הוא יביא שחקנים ברמה של כמה מאות אלפי יורו או ברמה של מליון או שניים.Totti כתב: זה לא נכון.
המטרה העליונה שלו לחזור לצמפיונס, לקדמת הבמה
יזוב, זה שטןיות. בעונה שעברה היו באלופות ואנחנו הצלחנו לגרד את האליפות רק במחזור האחרון.שיש כתב: בגלל זה אני מקווה שהם יעלו, זה טוב לנו שהם יתעסקו בעוד מפעל
דווקא העזיבה של זהבי כן עשתה משהו, במכבי מבינים שהם חייבים להביא שחקנים מוכחים שנותנים מספרים. אתמול הביאו שחקן בשכר של מיליון יורו בקירוב, כנ"ל לגבי ההצעה שלהם לחמד, גם באזור הזה של מיליון יורו, זה יהיה הכיוון שלהם הקיץ וסביר להניח שאם זהבי היה נשאר זה לא היה קורה.yossi כתב:גולדהאר הוכיח מספיק פעמים שהוא מנהל את העסק בצורה מאוד מחושבת עם ראייה עתידית.
הוא קיבל ים כסף מהאלופות ומכירת זהבי ולא משתולל (להוציא את ראייקו שעליו הם עוד ייגזרו רווחים נאים מאוד).
לא חושב שהדחה היום הייתה משנה משמעותית את ה-11 ששוטה רוצה במכבי. אולי ברוחב הסגל כן.
ההתמודדות הזו עם הקזאחים הייתה לגמרי 50/50.
הנאיביות של קאייראט מול הניסיון של מכבי הטו את הכף.
מול פנדורי אמור להיות להם התמודדות שהולכת מלכתחילה יותר לכיוונם.
כנ"ל לבית"ר.
כלומר שאם הם לא היו באלופות לא היינו זוכים...simply-red כתב:
יזוב, זה שטןיות. בעונה שעברה היו באלופות ואנחנו הצלחנו לגרד את האליפות רק במחזור האחרון.
יש לו משכורת מפוצצת אבל בא בחינם אז זה מתקזז.simply-red כתב: דווקא העזיבה של זהבי כן עשתה משהו, במכבי מבינים שהם חייבים להביא שחקנים מוכחים שנותנים מספרים. אתמול הביאו שחקן בשכר של מיליון יורו בקירוב, כנ"ל לגבי ההצעה שלהם לחמד, גם באזור הזה של מיליון יורו, זה יהיה הכיוון שלהם הקיץ וסביר להניח שאם זהבי היה נשאר זה לא היה קורה.
לעולם לא נדע..שיש כתב: כלומר שאם הם לא היו באלופות לא היינו זוכים...