למי שסוגר עצמאית ומתפשר על איכות המלון מומלץ לסגור את מלון hellinis. זה המלון ששורה ראשונה מציעים ויהיו בו הרבה ישראלים ובאתר בוקינג רטיתי הרגע דיל של 425₪ ל26-28 לחודש.
הוא מרוחק 5 קילומטר מהאצטדיון, אבל קצת רחוק משדה התעופה. כמובן שעל סמך זה ההמלצות, לא יודע באמת איך הוא
שימו לב שהמועדון הוציא היום הודעה שכולם חייבים לרכוש כרטיס למשחק החוץ בארץ. לא תהיה רכישה ביוון.
זה אומר שכל החבר'ה שסגרו דיל עם המועדון ועם שורה ראשונה יקבלו את הכרטיס בארץ. אם מישהו סגר עם שורה ראשונה וידוע איך זה יעבוד (הם אמרו שהם שולחים קבלה איתה מגיעים לקופות ביוון ומקבלים את הכרטיס) עכשיו לגבי הארץ - שיגיד. אני שאלתי אותם לפני שעתיים ועוד לא החזירו לי תשובה...
אני מניח שפשוט ישלחו קבלה שאיתה צריך ללכת לשפע, אבל עדיין..מפה לשם מחר שישי ואז שבת ויישארו רק ראשון-שני. בשפע הולך להיות בלאגן עצום. גם החבר'ה שקונים כרטיסים למשחק החוץ וגם אלה שקונים ליוון. אני מקווה שיעבדו על לפצל את המכירות בראשון-שני..
matanred כתב:ומה עם מי שגר מחוץ לבאר שבע?? לא יודע איך אספיק ליסוע לשפע עד הטיסה
זה חוק יווני. אותו הסיפור היה גם עם ביתר בקפריסין.
אבל אולי שורה ראשונה יכולים לשלוח בדואר שליחים, או שיחכה במלון כמו כשקונים למשחק באירופה... שווה להרים אליהם טלפון, אם מכרו לכם חבילה עם כרטיס, אחריותם לאפשר לכם לקחת אותו.
אין אפשרות להדפיס את הכרטיס? זאת אפשרות שקיימת כמעט בכל מועדון עם שירות כרטיסים שמכבד את עצמו. גם אני לא יודע אם אצליח להגיע לבאר שבע עד הטיסה.
לגבי הדילים, אחרי התרגיל שניסו לעשות עם הדילים לטיראספול לא עדיף לרכוש טיסה ומלון לבד? מישהו מצא טיסה זולה? לגבי לינה ממש לא אכפת לי איפה העיקר שיהיה קרוב לאיצטדיון ושיהיה בו מיטה, מישהו שקל להשתמש בשירותי Airbnb?
אני מצאתי ב airbnb. המחירים יותר טובים ממלון למי שטס לבד.אם יש לך זמן לטייל קצת (כלומר מגיע בבוקר המשחק או יום לפני) אז עדיף לקחת מלון/דירה באזור של שכונת "פלאקה" או כיכר סינטגאמה (לא יודע איך רושמים נכון). זה האיזור ההיסטורי של העיר שצמוד לאקרופוליס וגם נחשבות שכונות בטוחות וטובות. המידע הזה מחבר שהיה גר שם שנתיים. לדעתו בפיראוס אין מה לעשות בכלל ולכן אם יש זמן חופשי אז קצת חבל לישון שם. ממרכז העיר שכונת פלאקה לאיצטדיון זה נסיעה של 30 דק בערך בקו הירק. יש תחנה צמודה לאיצטדיון
יצא דיל חדש של שורה ראשונה, נחיתה בשלישי ב14:00, המראה בחמישי ב11:00.
כולל 2 לילות בהלניס ע"ב לינה בלבד, וכרטיס למשחק. הטיסות לא הכי נוחות, לואו קוסט של טורקיש, בהלוך שעה באיסטנבול בחזור 6 שעות באיסטנבול.
אבל המחיר זול משמעותית מהשאר, 360 יורו.
ממש מתלבט עם חבר אם לטוס או לשמור תכסף לפלייאוף אירופית.