nitsande כתב:
טעות בידך. אם אתה מנצח קבוצה במוקדמות אתה "גונב" לה את הדירוג. לכן כנראה שאולימפיאקוס מדורגת בהגרלה של השלב הבא ולכן גם אנחנו.
אגב עניין ההגרלה המוקדמת מחזק את הטענה הזאת שכן, ההגרלה מגרילה גם את אולימפיאקוס (ב"ש \ אולימפיאקוס)
גם אני חשבתי ככה היום אבל אז נזכרתי שהאדום האחד צודק, הדירוג נגנב בגלל שיש הגרלה מוקדמת, אבל במקרה של הפלייאוף של האלופות ההגרלה תיערך אחריי צמד המשחקים מול אולימפאקוס.
מה שכן אם נדיח אותם אז רוב הקבוצות כבר יהיו פחות חזקות מהם ויהיה יותר קל לעבור לשלב הבתים באלופות אם כי אין הגרלה קלה בשלבים הללו...
אבל בטח שיותר קל מאולימפאקוס...
nitsande כתב:
טעות בידך. אם אתה מנצח קבוצה במוקדמות אתה "גונב" לה את הדירוג. לכן כנראה שאולימפיאקוס מדורגת בהגרלה של השלב הבא ולכן גם אנחנו.
אגב עניין ההגרלה המוקדמת מחזק את הטענה הזאת שכן, ההגרלה מגרילה גם את אולימפיאקוס (ב"ש \ אולימפיאקוס)
לא, אתה טועה. ההגרלה נערכת אחרי צמד המשחקים ועושים סידור מחדש של קבוצות מדורגות ולא-מדורגות.
nitsande כתב:
ns75 כתב:מישהו יכול להסביר לי איך אולימפיאקוס , ששנה אחרי שנה מגיעה לליגת האלופות (ואוספת שם נקודות) עדיין לא מעפילה אוטומטית וצריכה לעבור שני ! סיבובים לפני?
שאר הקבוצות היווניות לא ממש עוזרות לה להרים את דירוג המדינה קדימה..
ns75 כתב:מישהו יכול להסביר לי איך אולימפיאקוס , ששנה אחרי שנה מגיעה לליגת האלופות (ואוספת שם נקודות) עדיין לא מעפילה אוטומטית וצריכה לעבור שני ! סיבובים לפני?
הסיבוב בו אתה מתחיל לא תלוי בדירוג שלך אלא בדירוג הליגה ובמקום בו סיימת בליגה.
לגבי המקום, אין להם בעיה. הם אלופים כבר 6 שנים ברצף. הדירוג של הליגה די בעייתי מבחינתם כי הם סוחבים את כל הדירוג הגב שלהם, שאר הקבוצות לא ככ פאקטור באירופה.
yakar כתב:
לא.הסיבה היחידה "לקחת" את הדירוג של היריבה זה אם ההגרלה נערכת לפני המשחק השני. זה לא פרס , אלא אילוץ.
בדיוק.
זה תקף רק להגרלות של הסיבוב הראשון/שני/שלישי שם המשחקים רצים שבוע אחר שבוע ללא הפסקה.
לפני הפליאוף יש שבוע של הפסקה (שם דחפו את אלוף האלופים ב11.8), בו כבר יודעים את כל התוצאות הסופיות ואז מגרילים.
סניור כתב:
נראה לי שאם נדע את תאריך ההגרלה נוכל לדעת טוב יותר
ההגרלה ב5 לאוגוסט, המשחקים מסתיימים ב4 לאוגוסט (סיבוב המוקדמות השלישי של ליגה אירופה) ולפיכך הדירוגים נקבעים אחרי שמסתיימים המשחקים והדירוגים לא נלקחים.
The red one כתב:
ההגרלה ב5 לאוגוסט, המשחקים מסתיימים ב4 לאוגוסט (סיבוב המוקדמות השלישי של ליגה אירופה) ולפיכך הדירוגים נקבעים אחרי שמסתיימים המשחקים והדירוגים לא נלקחים.
עידכון קטן הבטחנו לעצמנו 1.5 נקודות דרוג פלוס הדירוג המדיני יתן לנו בסביבות 5.5-6 נקודות דרוג שזה נותן להיות מדורגים בסיבוב הראשון והשני במוקדמות האירופית ו האלופות לשנה הבאה,
לפחות שש מיליון שקל הכנסות,
המטרה הבאה בדרוג כמעט ובלתי אפשרי להשיג העונה צריך להרוויח עוד 4 נקודות כדי להיות מדורגים בסיבוב המוקדמות השלישי באירופית