avivgolan כתב:
שים לב איך אתה מתבטא. "אם הוא יתגלה כפלופ אז לדודו עזריה אין מושג בכדורגל".
אל תעדן את זה כשנוח לך, ואל תגיד אני מכבד ומעריך אבל אין לו מושג בכדורגל.
נעזוב את זה שהלוגיקה שלך מוטעית ואתה רושם דברים שסותרים אחד את השני.
זה לא עובד בצורה הזאת, זה כמו שתגיד שאלכס פרגוסון פלופ כי הוא חשב שדג'מבה דג'מבה הוא שחקן העתיד של מנצ'סטר יונייטד
ובסוף הוא שיחק בהפועל תל אביב. אני לא אכנס איתך לעניין המקצועי.
תלמד להתבטא, הבנאדם הזה נתן להפועל באר שבע ואכל חרא כשאתה ראית קטנטנות וכמעט מלאכים, תן כבוד.
אני נותן כבוד ומעריך אותו אבל עם כל הכבוד דודו לא משלם על החוזה של השחקן והוא לוקח כאן הימור גדול.
רוב האנשים כאן בפורום טוענים שההחלטה תמוהה וקשה לי להאמין שהוא נסע לראות אותו בברזיל.
בוא נראה מה יהיה, מקווה שהליהוק יצליח
avivgolan כתב:
שים לב איך אתה מתבטא. "אם הוא יתגלה כפלופ אז לדודו עזריה אין מושג בכדורגל".
אל תעדן את זה כשנוח לך, ואל תגיד אני מכבד ומעריך אבל אין לו מושג בכדורגל.
נעזוב את זה שהלוגיקה שלך מוטעית ואתה רושם דברים שסותרים אחד את השני.
זה לא עובד בצורה הזאת, זה כמו שתגיד שאלכס פרגוסון פלופ כי הוא חשב שדג'מבה דג'מבה הוא שחקן העתיד של מנצ'סטר יונייטד
ובסוף הוא שיחק בהפועל תל אביב. אני לא אכנס איתך לעניין המקצועי.
תלמד להתבטא, הבנאדם הזה נתן להפועל באר שבע ואכל חרא כשאתה ראית קטנטנות וכמעט מלאכים, תן כבוד.
E.H.A כתב:
אני נותן כבוד ומעריך אותו אבל עם כל הכבוד דודו לא משלם על החוזה של השחקן והוא לוקח כאן הימור גדול.
רוב האנשים כאן בפורום טוענים שההחלטה תמוהה וקשה לי להאמין שהוא נסע לראות אותו בברזיל.
בוא נראה מה יהיה, מקווה שהליהוק יצליח
אתה באמת לא מבין שההחלטה ללכת עליו היא של בכר ואלונה?
אתה צודק.
דודו עזריה גילה אותו, סגר איתו חוזה, פרץ לפייסבוק של המועדון ופרסם את הידיעה.
מחר בבוקר הוא מתחזה לרופא, מעביר אותו בדקות, ובערב שם ג'ל, עושה קוצים ומעביר את האימון המסכם לפני הטיסה.
סניור כתב:
אתה צודק.
מחר בבוקר הוא מתחזה לרופא, מעביר אותו בדקות, ובערב שם ג'ל, עושה קוצים ומעביר את האימון המסכם לפני הטיסה.
סניור כתב:
אתה צודק.
סניור כתב:
אתה צודק.
צחי ארגמן כתב:
שים לב למה שכתבת - מאוד קל בסרטונים להפוך את אייל שן לפירלו, אבל קשה (וגם לדעתי קצת חסר טעם) להפוך שחקן טוב לפחות טוב - אף אחד לא ראה את הסרטון ואמר לעצמו -
"וואו זה בדיוק מה שהיינו צריכים", ופה הבעיה. אם אפילו בסרטון ערוך הוא לא מרשים אף אחד, מה יקרה ב90 דקות, מה יקרה בעונה שלמה?
סניור כתב:
אתה צודק.
שכחת שהוא עוד הספיק לקחת לאלונה את האשראי בין לבין, ולגהץ בלי שתשים לב איזה 200 אלף דולר