החלוץ הברזילאי לוסיו חתם ל 3 שנים.
Re: החלוץ הברזילאי לוסיו סיכם את תנאיו ל 3 שנים.
מבנה גוף של ערן לוי, טכניקה של אקסברד, מהירות של דקל קינן ואופי של אלירן עטר
מה כבר יכול להיות רע?
מה כבר יכול להיות רע?
- simply-red
בול!ns75 כתב:מבנה גוף של ערן לוי, טכניקה של אקסברד, מהירות של דקל קינן ואופי של אלירן עטר
מה כבר יכול להיות רע?
חחח
ורזומה של החלוץ האגדי דויד תיש מכוסילמלם
נראה כאילו כמה מהאוהדים פה הפכו את הביקורת כלפי המועדון לאיזשהו טאבו - אלונה וכל מי שמקבל משכורת מהמועדון הם קדושים וכל מה שהם עושים נכון,
אז לא, אפשר ואפילו רצוי לבקר, אני לא מדבר על לבוא עם סרטים שחורים ולהחרים משחקים אבל חבר'ה הגזמתם.
מה שיש לנו - מידע על הרזומה של השחקן, וסרטוני וידאו שלו - זה בערך מה שהיה למועדון ול"מערך הסקאוטינג", ולא צריך להיות דודו עזריה או ברק בכר כדי לראות שהשחקן הזה,
לפחות מהמידע שציינתי כרגע, הוא לא שחקן שהוכיח את עצמו ברמות הגבוהות באירופה ובנבחרות, והוא גם לא שחקן צעיר ומבטיח עם פוטנציאל שצריך קצת ליטוש ויכול להיות שחקן ענק ולהימכר אחר כך במיליונים.
אם הוא לא זה ולא זה הוא רק דבר אחד, שחקן אלמוני שעד עכשיו במשך השנים הוכיח שהוא שחקן בינוני שמתאים לליגה שנייה שלישית בברזיל (שצר לי לבשר לכם,
אבל היא לא יותר חזקה מהליגה בישראל, הליגה בברזיל היא ליגה בינונית שכל שחקן שמציג יכולת טיפה טובה מוצא את עצמו באירופה עד גיל 20+) או לליגה פיליפינית, וגם בליגות האלה לא הראה יותר מדי ניצוצות.
לא משנה למה ציפינו ולמה הכינו אותנו, גם אם אסי היה אומר שאנחנו לקראת עונה פיננסית ולא צריכים חיזוק, הרבה גבות היו מורמות בעקבות ההחתמה הזאת,
אבל אנחנו כן צריכים חיזוק וחיזוק גדול, גם כדי להתקדם באירופה וגם כדי לשמור על התואר ולהמשיך להיאבק במכבי וחיפה המתחדשת על כל התארים.
תפסיקו לסנגר על המועדון, זכות כל אוהד שרכש מנוי להביע אי שביעות רצון מההחתמה, אף אחד פה לא קורא לאסי אלונה ובכר להתפטר ואף אחד פה לא נוקט במילים חריפות מדי,
רק תוהה על מהות ההחתמה, ושוב, זה בסדר ואפילו רצוי. בנוסף כל אחד שהביע מחאה גם הוסיף שהוא מאוד היה רוצה לאכול את הכובע כמה שיותר מהר, כולל אני.
אז לא, אפשר ואפילו רצוי לבקר, אני לא מדבר על לבוא עם סרטים שחורים ולהחרים משחקים אבל חבר'ה הגזמתם.
מה שיש לנו - מידע על הרזומה של השחקן, וסרטוני וידאו שלו - זה בערך מה שהיה למועדון ול"מערך הסקאוטינג", ולא צריך להיות דודו עזריה או ברק בכר כדי לראות שהשחקן הזה,
לפחות מהמידע שציינתי כרגע, הוא לא שחקן שהוכיח את עצמו ברמות הגבוהות באירופה ובנבחרות, והוא גם לא שחקן צעיר ומבטיח עם פוטנציאל שצריך קצת ליטוש ויכול להיות שחקן ענק ולהימכר אחר כך במיליונים.
אם הוא לא זה ולא זה הוא רק דבר אחד, שחקן אלמוני שעד עכשיו במשך השנים הוכיח שהוא שחקן בינוני שמתאים לליגה שנייה שלישית בברזיל (שצר לי לבשר לכם,
אבל היא לא יותר חזקה מהליגה בישראל, הליגה בברזיל היא ליגה בינונית שכל שחקן שמציג יכולת טיפה טובה מוצא את עצמו באירופה עד גיל 20+) או לליגה פיליפינית, וגם בליגות האלה לא הראה יותר מדי ניצוצות.
לא משנה למה ציפינו ולמה הכינו אותנו, גם אם אסי היה אומר שאנחנו לקראת עונה פיננסית ולא צריכים חיזוק, הרבה גבות היו מורמות בעקבות ההחתמה הזאת,
אבל אנחנו כן צריכים חיזוק וחיזוק גדול, גם כדי להתקדם באירופה וגם כדי לשמור על התואר ולהמשיך להיאבק במכבי וחיפה המתחדשת על כל התארים.
תפסיקו לסנגר על המועדון, זכות כל אוהד שרכש מנוי להביע אי שביעות רצון מההחתמה, אף אחד פה לא קורא לאסי אלונה ובכר להתפטר ואף אחד פה לא נוקט במילים חריפות מדי,
רק תוהה על מהות ההחתמה, ושוב, זה בסדר ואפילו רצוי. בנוסף כל אחד שהביע מחאה גם הוסיף שהוא מאוד היה רוצה לאכול את הכובע כמה שיותר מהר, כולל אני.
מה שלי לא ברור זה איך כבר התקדמו לקראת אלמיידה והיו שם עם 450 א"י לא כולל מענקים ובסוף נסגר על 180 א"ד עם עלום שם.
או ששומרים כסף לחיזוק דקה לפניי סוף החלון או שיש משהו נוסף בקנה (שלא ברור לי איפה ידחפו)
או ששומרים כסף לחיזוק דקה לפניי סוף החלון או שיש משהו נוסף בקנה (שלא ברור לי איפה ידחפו)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אולי ראיתם שתי סרטונים של 5 דקות ובסרטונים כאלה אפשר לעשות מדובב גבאי מראדונה אז דיי לז** תסכל פה על שחקן שעדין לא נתן פס שהוא כושל וצריך לעלות על מטוס בחזרה לברזיל, אני ראיתי איזה חלוץ מכבי הביאו בשתיים וחצי מליון יורו, את חיפה מבאים כול שנה חלוץ ב מיליון יורו שלא שווה כלום וצעקו להעיף את דבשבילי,
תנן לבכר קצת קרדיט שראה כמה משחקים שהוא שיחק בהם.
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 16 יולי 2016, 17:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לפחות אחד בקנה, שהרוב כבר מדברים עליו בברור ולא רק בגדר שמועה.ניב כתב:מה שלי לא ברור זה איך כבר התקדמו לקראת אלמיידה והיו שם עם 450 א"י לא כולל מענקים ובסוף נסגר על 180 א"ד עם עלום שם.
זאורזיניו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני רואה שוב ושוב סרטונים של השחקן הזה ובאמת שאין בו כלום, באמת לא ברור מה מצאו בו. חסר טכניקה בסיסית, בעיטה גרועה ודריבל חלש אולי משחק ראש אבל בשביל זה להחתים זר?
שים לב למה שכתבת - מאוד קל בסרטונים להפוך את אייל שן לפירלו, אבל קשה (וגם לדעתי קצת חסר טעם) להפוך שחקן טוב לפחות טוב - אף אחד לא ראה את הסרטון ואמר לעצמו -hb7 כתב:אולי ראיתם שתי סרטונים של 5 דקות ובסרטונים כאלה אפשר לעשות מדובב גבאי מראדונה אז דיי לז** תסכל פה על שחקן שעדין לא נתן פס שהוא כושל וצריך לעלות על מטוס בחזרה לברזיל, אני ראיתי איזה חלוץ מכבי הביאו בשתיים וחצי מליון יורו, את חיפה מבאים כול שנה חלוץ ב מיליון יורו שלא שווה כלום וצעקו להעיף את דבשבילי,
"וואו זה בדיוק מה שהיינו צריכים", ופה הבעיה. אם אפילו בסרטון ערוך הוא לא מרשים אף אחד, מה יקרה ב90 דקות, מה יקרה בעונה שלמה?
עדיין לא מבין את ההחתמה,אם רוצים לחסוך שיביאו רק את זאורזיניו ויסתפקו בחלוצים שישTotti כתב: יש לפחות אחד בקנה, שהרוב כבר מדברים עליו בברור ולא רק בגדר שמועה.
זאורזיניו
אולי סכנין רוצים את גאדיר בתמורה לז׳אורז׳יניושיש כתב: עדיין לא מבין את ההחתמה,אם רוצים לחסוך שיביאו רק את זאורזיניו ויסתפקו בחלוצים שיש
- ForeverRed
אין בעיה.שמעון א כתב: אולי סכנין רוצים את גאדיר בתמורה לז׳אורז׳יניו
אז שיחתימו מחליף לגאדיר, אבל כזה שאמור לדחוק את ברדה ושהר לספסל.
ככה משדרגים קבוצה בצורה חכמה.
אתה לא יכול לבקש מאנשים להפסיק לסנגר על המועדון ובאותו הזמן לבקש מאנשים לקבל את הדעה שלך.צחי ארגמן כתב:נראה כאילו כמה מהאוהדים פה הפכו את הביקורת כלפי המועדון לאיזשהו טאבו - אלונה וכל מי שמקבל משכורת מהמועדון הם קדושים וכל מה שהם עושים נכון,
דעה היא דעה, לסנגר זאת סוג של דעה, תלמד לקבל אותה, היא נובעת ממקום מסויים בדיוק כמו שהדעה שלך נובעת ממקום מסויים.
הפוסל במומו פוסל.
בסופו של דבר, ששמים את הכל על כף המאזניים, אני ועוד הרבה אחרים סומכים על דעתם המקצועית של אנשי המועדון לפני דעה של אוהד כזה או אחר שראה סרטון או שניים ביוטיוב וששופטים שחקן בלי לראות דקת משחק.
אין בעיה לתהות, אנחנו אוהדים, אבל יש גם חורצים גורלות מהר מדי, לא רק לגבי שחקנים, אלא גם לגבי משחקים (פיגור מוקדם או קבוצה חזקה יותר), לגבי אנשי צוות ולגבי הרבה דברים אחרים, ובכללי פסימים בהגדרה לגבי כל דבר ואז "מוכנים לאכול את הכובע".
אם לשפוט לפי ההיסטוריה, השחקנים שהצליחו פה, לפחות בכמה שנים האחרונות, הם אלה שבדיוק אף אחד לא האמין בהם (גורש, ראדי, שהר, וואקמה, פלט שנהיה פה יקיר חלון ההעברות ובעצם כל שחקן כזה או אחר מלבד מליקסון) , מה שבאופן ישיר מראה שיש לאנשים במועדון עין לגבי שחקנים קצת יותר מלאוהד הממוצע שלרוב ממהר לשפוט, קח את זה כנקודה למחשבה.
אפילו בסרטון התרשמות שלו הוא נראה פח!
לא מובן הליהוק ואם הוא יתגלה כפלופ אנחנו נגיד שהכתובת הייתה על הקיר ושלדודו עזריה אין מושג בכדורגל
לא מובן הליהוק ואם הוא יתגלה כפלופ אנחנו נגיד שהכתובת הייתה על הקיר ושלדודו עזריה אין מושג בכדורגל
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 16 יולי 2016, 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לך משהו אישי נגד דודו עזריה או מה? זאת כבר הפעם החמישית שאתה מזכיר את השם שלו.
אז למה לחסוך על חלוץשמעון א כתב: אולי סכנין רוצים את גאדיר בתמורה לז׳אורז׳יניו