אבל כלליים כן . זה רץ ללא פגרה. עוד שבועיים הראשון ועוד 3 שבועות השני.
אז זה אומר ששריף ישחקו נגד אולמפיאקוס שבוע אחרי שהם יעברו אותנו?!
זה היה לי מאוד בעייתי אם הייתי אוהד של שריף כי אני חייב להודיע שבועיים לפני לעבודה אם אני לוקח חופשה...
אכן. אין "גניבת" דירוג.
בכללי אין דבר כזה לקיחת דירוג של היריבה , פשוט הם מבצעים הגרלה לסיבוב השלישי לפני שנתיים הסיבוב השני , ולא יודעים איזה קבוצה תעבור. לכן הם לוקחים את הדירוג הבכיר יותר להגרלה הספציפית.
yakar כתב:אכן. אין "גניבת" דירוג.
בכללי אין דבר כזה לקיחת דירוג של היריבה , פשוט הם מבצעים הגרלה לסיבוב השלישי לפני שנתיים הסיבוב השני , ולא יודעים איזה קבוצה תעבור. לכן הם לוקחים את הדירוג הבכיר יותר להגרלה הספציפית.
זה נכון לשלבים שלפני הפלייאוף.
ההגרלה של הפלייאוף היא לאחר שנקבעות העולות מה שאומר שאין לקחת דירוג כמו שרשמת.
יצא לי ממש במקרה להגיע לפיראוס במשחק שלהם בליגה נגד קבוצת מרכז טבלה בדצמבר 2013...
מחירי הכרטיסים היו כאלה מצחיקים שקניתי גם כרטיס לאשתי (15 יורו במה שמקביל למערבי ב"טרנר", 10 יורו למזרחי ו5יורו למאחורי השערים).
אווירה מטורפת ומופעי אבוקות לא נורמליים במונחים שלנו וכל זה במשחק ליגה פשוט.
שעות לפני המשחק הסתובבנו רגלית בפיראוס וישבנו בבית קפה \ מזנון בקרבת מקום לאצטדיון שלהם שהיה מלא באוהדים אדומים.
לאחר מכן נכנסנו לחנות האוהדים שנמצאת ביחד עם עוד כמה בתי קפה מסעדות ומרכז כושר - כולם ממוקמים בשטחי המסחר שמתחת ליציעים.
במשחק עצמו לא הבחנתי בשלטי גדר (והיו עשרות כאלו) עם סממנים ניאו נאצים ביציע של הגייט 7.
אחרי המשחק לקחנו חזרה את המטרו לאתונה שהיה עמוס באוהדים ולא נתקלנו בשום בעיה.
כמובן שזה לא מבטיח כלום לגבי המפגש האפשרי איתנו, אם וכאשר ע.י.
8red כתב:יצא לי ממש במקרה להגיע לפיראוס במשחק שלהם בליגה נגד קבוצת מרכז טבלה בדצמבר 2013...
מחירי הכרטיסים היו כאלה מצחיקים שקניתי גם כרטיס לאשתי (15 יורו במה שמקביל למערבי ב"טרנר", 10 יורו למזרחי ו5יורו למאחורי השערים).
אווירה מטורפת ומופעי אבוקות לא נורמליים במונחים שלנו וכל זה במשחק ליגה פשוט.
שעות לפני המשחק הסתובבנו רגלית בפיראוס וישבנו בבית קפה \ מזנון בקרבת מקום לאצטדיון שלהם שהיה מלא באוהדים אדומים.
לאחר מכן נכנסנו לחנות האוהדים שנמצאת ביחד עם עוד כמה בתי קפה מסעדות ומרכז כושר - כולם ממוקמים בשטחי המסחר שמתחת ליציעים.
במשחק עצמו לא הבחנתי בשלטי גדר (והיו עשרות כאלו) עם סממנים ניאו נאצים ביציע של הגייט 7.
אחרי המשחק לקחנו חזרה את המטרו לאתונה שהיה עמוס באוהדים ולא נתקלנו בשום בעיה.
כמובן שזה לא מבטיח כלום לגבי המפגש האפשרי איתנו, אם וכאשר ע.י.