החלוץ הברזילאי לוסיו חתם ל 3 שנים.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: החלוץ הברזילאי לוסיו סיכם את תנאיו ל 3 שנים.
אנחנו צריכים חלוץ שהוא רמה מעל ברדה , גדיר ושהר .
לי לא ניראה שהוא טוב מהם אלא הפוך..
חבל אלמיידה היה שידרוג רציני להתקפה.
לי לא ניראה שהוא טוב מהם אלא הפוך..
חבל אלמיידה היה שידרוג רציני להתקפה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
אני בטוח שאם לא הייתם מודעים לרזומה שלו והייתם רק רואים את הסרטונים הייתם מדברים אחרת כי לפי הסרטונים מדובר בטנק חלוץ 9 אמיתי מה שחסר לנו בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה ולנו אני מקווה שנצטרך לקנות כובעים אצל בוזגלו בשביל לאכול אותם
דרך אגב הוא עושה פיו פיו
דרך אגב הוא עושה פיו פיו
- אני איתך באש ובמיים
ציפתי תאמת לחלוץ גולר רחבה מספר 9 קלאסי עם משחק ראש ואגרסיביות...
לא מבין את פשר ההחלטה,שיש לך 3 סילוניים כמו גאדיר ברדה וסהר....
די מאכזב
לא מבין את פשר ההחלטה,שיש לך 3 סילוניים כמו גאדיר ברדה וסהר....
די מאכזב
- The red one
לא הזכרנו פה שהוא זכה באליפות תאינד, מכובד.
נראה לא שקט הבחור - 8 צהובים ואדום בשנה האחרונה, 10 צהובים לפני שנתיים. ב2012 הייתה לו עונה עם 11 צהובים ו15 שערים בליגה השנייה.
נראה לא שקט הבחור - 8 צהובים ואדום בשנה האחרונה, 10 צהובים לפני שנתיים. ב2012 הייתה לו עונה עם 11 צהובים ו15 שערים בליגה השנייה.
- אני איתך באש ובמיים
לפי התגובות שרשמו בפייסבוק של הקבוצה שלו לשעבר - נראה שמדובר בשחקן בעייתי (סטייל אלירן עטר),בעיות של נהיגה באלכוהול וסמים...
אגב, אם אלמיידה יגיע בסופו של דבר למכבי - הבאנו להם חיזוק רציני!!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באמת זה מה שרשום שם?אני איתך באש ובמיים כתב:לפי התגובות שרשמו בפייסבוק של הקבוצה שלו לשעבר - נראה שמדובר בשחקן בעייתי (סטייל אלירן עטר),בעיות של נהיגה באלכוהול וסמים...
מה לעזאזל הביאו לקבוצה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני דווקא תרגמתי כמה תגובות מהידיעה של המועדון על העזיבה שלו והרבה תגובות נראו לי מאוכזבות מאוד מזה שהוא עזב, זה מדד כל כך לא רציני לבחון אותו על פיו פשוט חכו ותראו מה יהיה איתו בבאר שבע.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא מבין לא מבין תהחתמה הזאת
ז'אורז'יניו שחצי פורום מפנטז עליו הגיע לסכנין עם רזומה גרוע יותר.
אם עקבו אחריו, ראו משחקים והחליטו שהוא מה שחסר לנו - הם לא צריכים להחתים אותו רק כי לא מדובר בשם סקסי?
אם עקבו אחריו, ראו משחקים והחליטו שהוא מה שחסר לנו - הם לא צריכים להחתים אותו רק כי לא מדובר בשם סקסי?
- The red one
טוב, לאחר צפייה בסרטונים (המעצבנים, שונא סרטוני שחקנים שמראים גם הילוכים חוזרים וחגיגות. תראו רק מהלכים וזהו!!) יש בו משהו.
הוא 9 רציני. הוא יכול לתת מענה הרבה יותר מברדה/שהר/גאדיר לכדורים שיגיעו לרחבה. השאלה אם הוא לא -כבד- מדיי ומרושל מדיי...נתונים כאלה וכישרון היו צריכים להניב מספרים הרבה יותר טובים ממה שיש לו...
הוא 9 רציני. הוא יכול לתת מענה הרבה יותר מברדה/שהר/גאדיר לכדורים שיגיעו לרחבה. השאלה אם הוא לא -כבד- מדיי ומרושל מדיי...נתונים כאלה וכישרון היו צריכים להניב מספרים הרבה יותר טובים ממה שיש לו...
לאלופת המדינה לא, אבל ללדוגורץ שלקחה אליפות בבולגריה והגיעה לבתים של ליגת האלופות כן? כי חצי מהסגל שלהם מורכב מברזילאים מליגה שניה.ForeverRed כתב: חיכיתי לתגובות האלה.
קבוצה אלופה לא אמורה לחפש מציאות בליגות נידחות.
קבוצה אלופה עם סגל כמו שלנו צריכה להחתים שחקנים משדרגים, מוכחים. לא אלמוניים שעד עכשיו אני בודק את התאריך בלוח השנה כדי לוודא שלא מדובר ב-1 באפריל.
אמרתי וגם עומד מאחורי דבריי, גם אם יתברר כבינגו, זאת החתמה שלא ראויה לאלופת המדינה.
לאלופת המדינה לא, אבל לשריף טיראספול שהברזילאי שלה ריקרדיניו ששיחק בליגות יותר נמוכות מליגה שניה בבאזיל עשה בית ספר בטרנר וכולם התלהבו ממנו כן מתאים?
אתם כנראה לא מבינים כמה המדינה הזאת עמוסה בכשרונות צעירים שהרמה של השחקנים המקומיים שמשחקים בליגה הראשונה כל כך גבוהה שהרבה שחקנים פי כמה וכמה יותר מוכשרים מאלה שכאן נאלצים לשחק בליגות יותר נמוכות מהליגה הראשונה.
אתם יודעים הכול ומכירים את כולם, יותר מדודו עזריה ויותר מברק בכר ויותר ממי שאני מאמין שהשם של לוסיו רשום בפנקס שלו הרבה מאוד זמן, מספיק כדי להאמין שהוא מספיק טוב כדי לבוא לכאן. אבל אתם יודעים מה טוב ומה לא יותר מכולם, יודעים כל כך טוב שאתם מאוכזבים ממנו עוד לפני שראיתם אותו משחק.
לא מתרשם יותר מדי, אבל בחייכם, להגיד שהליגה הברזילאית הראשונה לא יותר טובה משלנו? שחקנים שם נמכרים לאריות אירופה בעשרות מיליוני יורו כל שנה.
- The red one
טוב אז היא יותר טובה, מה נתפסתםם על זה? הנה, טעיתי, צדקתם, הברזילאית שמה את שלנו בכיס הקטן.bs war כתב:לא מתרשם יותר מדי, אבל בחייכם, להגיד שהליגה הברזילאית הראשונה לא יותר טובה משלנו? שחקנים שם נמכרים לאריות אירופה בעשרות מיליוני יורו כל שנה.
עכשיו אפשר להמשיך להתעסק בטנק הזה ולזכור שהוא בכלל מהליגה השנייה בברזיל ולא שיחק מעולם בראשונה?
תגיד אתה רציני? גם אם הוא ישים פתאום 20 שערים בעונה אתה עדיין לא תאהב את הרכש? אתה אשכרה אומר שהצד המקצועי לא מזיז לך, אלא השם של השחקן שמגיע. לא יודע מה איתך אבל אם השחקן משדרג אותי אז לא מעניין מאיפה הוא הגיע ובאילו קבוצות הוא שיחק קודם. אני מציע דבר פשוט - בואו נראה אותו משחק קודם, ואז נדבר על אם הוא מאכזב או לא.ForeverRed כתב: חיכיתי לתגובות האלה.
קבוצה אלופה לא אמורה לחפש מציאות בליגות נידחות.
קבוצה אלופה עם סגל כמו שלנו צריכה להחתים שחקנים משדרגים, מוכחים. לא אלמוניים שעד עכשיו אני בודק את התאריך בלוח השנה כדי לוודא שלא מדובר ב-1 באפריל.
אמרתי וגם עומד מאחורי דבריי, גם אם יתברר כבינגו, זאת החתמה שלא ראויה לאלופת המדינה.
מה שכן, בליגה כמו שלנו - להרכיב אותו, את נוואקמה, אוגו וסוארז ב11, זה פשוט מוטציות בסביבה של ילדים.