מצאה חיזוק. אלופת המדינה, הפועל באר שבע, סיכמה היום (שישי) עם החלוץ הברזילאי לוסיו מרניאו. השחקן בן ה-28 שיחק בעונה האחרונה בקבוצת קלוב דה רגאטס בליגת המשנה בברזיל ולמעשה נחת כבר אתמול בישראל.
מרניאו סיכם תנאיו בהפועל באר שבע, יעבור בדיקות רפואיות ואחרי שיעבור אותן בהצלחה הוא צפוי לחתום לשלוש שנים אצל הקבוצה של ברק בכר. מרניאו נחשב לאחד השחקנים הכי בכירים בקבוצה מהליגה השניה ורק ב-2016 הספיק להבקיע כבר 12 שערים ב-33 הופעות.
למי שממהר לפסול, תזכרו איפה ז'אורז'יניו שיחק לפני שהגיע לסכנין. נדמה לי שדודו העלה על ז'אורז'יניו פוסט לפני כמה חודשים ואמר שיש המון מציאות דווקא במקומות הנמוכים האלו.
והוא 1.88. התחיל את הקריירה רק ב-2010 למרות שהוא בן 28.
אנשים חולים על לשפוט, עדיין לא נתתם אמון במערכת הסקאוטינג?
לא שופט אותו גם אחרי הסרטון כי לא ראיתי אותו בפעולה, אבל אני סומך על המועדון אחרי שהוכיחו את עצמם עם הזרים האחרונים.
הפועלעולה כתב:למי שממהר לפסול, תזכרו איפה ז'אורז'יניו שיחק לפני שהגיע לסכנין. נדמה לי שדודו העלה על ז'אורז'יניו פוסט לפני כמה חודשים ואמר שיש המון מציאות דווקא במקומות הנמוכים האלו.
והוא 1.88. התחיל את הקריירה רק ב-2010 למרות שהוא בן 28.
לא פוסל, פשוט הרזומה שלו לא בשמיים ואסי התראיין ואמר שהולכים להביא חלוץ שובר שיווין, זה לא נראה ככה כרגע, אז או שתהיה לנו הפתעה נעימה או שזה לא הסוף ויש עוד דברים בקנה. כרגע זה ממש לא נראה כחלוץ שובר שיוויון.