פוקימון GO
- yanivnew91
Re: פוקימון GO
אלו פוקימונים שעדיין לא נתקלתי בהם כביכול ואז הם לא מזוהים כי אין לי מידע עליה בפוקידה?
אכןyanivnew91 כתב:אלו פוקימונים שעדיין לא נתקלתי בהם כביכול ואז הם לא מזוהים כי אין לי מידע עליה בפוקידה?
פוקידקס וכן.yanivnew91 כתב:אלו פוקימונים שעדיין לא נתקלתי בהם כביכול ואז הם לא מזוהים כי אין לי מידע עליה בפוקידה?
- yanivnew91
אל תבוא לי עכשיו בלעז.Noam98 כתב: פוקידקס וכן.
תן להתרפק על השמות מהילדות
גדלתי על זה בדיוק כמוכם אתם יודעים...yanivnew91 כתב: אל תבוא לי עכשיו בלעז.
תן להתרפק על השמות מהילדות
היום מישהו תפס אצלי במספרה חחח
כל הלקוחות וחברים שלי עם זה, הבנתי שזה גם משנה איפה אתה מחפש למשל ליד הים או אגם יש פוקימונים שהם נמצאים במים אם אתה במפה רמון דימונה יש שם פוקמוני אבן
זה שי !
כל הלקוחות וחברים שלי עם זה, הבנתי שזה גם משנה איפה אתה מחפש למשל ליד הים או אגם יש פוקימונים שהם נמצאים במים אם אתה במפה רמון דימונה יש שם פוקמוני אבן
זה שי !

מי שיש לו עסק יכול לרכוש בכסף "מושך פוקימונים" ואז פוקימונים יופיעו באזור של העסק שלו ואנשים יבואו לאסוף אותם ואולי ייכנסו לקנות משהו.
אתמול באו מאות אנשים למתחם "שרונה" בתל אביב כדי לאסוף פוקימונים ובעלי העסקים הרוויחו מזה כסף.
אתמול באו מאות אנשים למתחם "שרונה" בתל אביב כדי לאסוף פוקימונים ובעלי העסקים הרוויחו מזה כסף.
הצלחת לעניין אותי לגבי המשיכת פוקימונים לעסק.
איך עושים את זה?
איך עושים את זה?
אני לא ממש יודע איך עושים זאת, אני מניח שבתוך האפליקציה או באתר של המשחק.
אבל הנה כתבה נחמדה:
https://www.themarker.com/wallstreet/1.3006718" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל הנה כתבה נחמדה:
https://www.themarker.com/wallstreet/1.3006718" onclick="window.open(this.href);return false;
אתמול ב 4:30 לפנות בוקר חזרתי הבייתה אני רואה איזה 100 ילדים מסתובבים בשכונה א' (ליד התחנת משטרה) ואשכרה רצים אחרי פוקימונים.
נדפקנו סופית.
נדפקנו סופית.
לעוד מישהו זה לא עובד בשעתיים האחרונות לפחות?
כןtamirkal כתב:לעוד מישהו זה לא עובד בשעתיים האחרונות לפחות?
יש תקלה
הזוי. הכל הפוך. מה יקרה אם יהיה פוקימון ביציע של האולטראס של אולימפיאקוס ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נכנסים בראבקגדי כתב:הזוי. הכל הפוך. מה יקרה אם יהיה פוקימון ביציע של האולטראס של אולימפיאקוס ?
גם לעזה ניכנס אם צריך