שריף- הפועל ב"ש, שלישי, 20:00, טירספול, משחק מס' 2

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: שריף- הפועל ב"ש, שלישי, 20:00, טירספול, משחק מס' 2

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: סוג של לגמור לגורש קרירה. סטייל רפי כהן אחרי ספרד.

בעיניי כן.
בדיוק מה שחשבתי.

גורש לא חף מאשמה זה כן אבל השילוב של חיימוב צריך להגיע בהדרגתיות אחרת זה יפגע בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

ran כתב:אני לא רוצה להישמע כאילו אני נתפס על בוזגלו
אבל הפוזות והפרצופים שלו גורמים לו להיות בהרכב וזה פשוט לא נכון מבחינתנו כקבוצה.
אנחנו יותר טובים ב-4-3-3 רגיל כשמליקסון באגף.

רון עמיקם הזה צודק במה שכתב, ברגע שמליקסון באמצע אנחנו התקפיים מאוד אבל לא בהכרח מסוכנים יותר, מה גם שכל התקפת נגד יכולים לתפוס אותנו עם המכנסיים למטה.
בליגה כיכבנו עם השלישייה החזקה באמצע ואמרתי את זה גם לקראת סוף העונה שעברה שהתחילה ירידה אצלנו.
ראדי, הובאן ואוגו זה האמצע שצריך להיות לנו, לפחות עכשיו באירופה.

אם ראדי יאכזב אפשר לשלב שם שחקן אמצע אחר, אולי שבתאי למרות שאני בכלל חושב שחייבים להביא עושה משחק אמיתי שיודע גם לעשות הגנה, אבל שחקן 50 50 קלאסי.
מליקסון בשמאל זה משהו שאסור לנו לפספס אותו, הפריצות שלו באגף שוברות מגנים, תראו מה עשה במשחק האליפות לעותמאן ולא חסרות דוגמאות.
אתמול בכר הפתיע אותי לרעה, המעבר ל-3 בלמים יצר בלאגן במשחק ואני לא אוהב את זה, הוא זרק למעשה עוד שחקן התקפה והאמצע נותר חשוף שלא נדבר על ההגנה עם 3 בלמים.
לפעמים לשחק 4 שחקני התקפה כמו שהיה אתמול עם טוני ברדה בוזי ושהר זה לא הכי חכם ולא בהכרח שנהיה מסוכנים יותר, זה סתם יוצר עומס מיותר.

בדיוק מה שניסיתי להגיד על מליקסון באחד הדפים על המשחק ואנשים פשוט בלבלו את השכל, מליקסון באמצע הרבה פחות מסוכן ממה שהוא יכול להיות!!!! תודה רבה לאחד שמבין כדורגל. אגב אני חושב שאולי יהיה נכון יותר לפתוח את המשחק הבא (למרות שאני סקפטי לגבי הדבר- כי בכר לא דוגל במערך הזה) עם מליקסון ועל פניו שני חלוצים סהר וברדה, ותוך כדי אפשר להחליף עמדות בין כל החמישייה עם וואקמה וליצור ורסטיליות בהתקפה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: לא. לפני המשחק טענתי שתוך חודש חיימוב כבר יתפוס את מקומו של גורש, אחרי אתמול לא הייתי מחכה חודש.
ברגע שהחתמנו את חיימוב יצרנו תחרות על עמדת השוער הראשון, ואם גורש איכזב, לא רואה שום בעיה בלתת את ההזדמנות לחיימוב, בדיוק בשביל זה החתמנו אותו.
משה, שוער זו עמדה של אקסטה ביטחון.
אם יש מחשבה לתת בראש אחרי כל טעות, נפסיד שתי ציפורים במכה...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: משה, שוער זו עמדה של אקסטה ביטחון.
אם יש מחשבה לתת בראש אחרי כל טעות, נפסיד שתי ציפורים במכה...
ברגע שהחתמת את חיימוב התמונה השתנתה. עמדת השוער הפכה להיות בדיוק כמו שאר העמדות, מי שבכושר טוב יותר ישחק ומי שלא יישאר בספסל.
מי שמחפש שוער אחד שישחק עם ביטחון ושיצור תיאום קבוע עם ההגנה, לא מחתים בקיץ את חיימוב.
בגלל שאנחנו בפתיחת העונה, אז השינוי יכול לעבור אפילו חלק יותר כי אם חיימוב יהיה טוב הוא יכול ליצור שיתוף פעולה עם מיגל ויתר שחקני ההגנה.

אסור גם לשכוח שאנחנו בליגת האלופות במשחק אחד על כל הקופה. משחק אחד שיכול להיות שווה מיליונים. אין לנו אפשרות להקריב את המשחק רק כדי שהאגו של גורש לא יפגע.
הוא בחור גדול, הוא יצטרך להתמודד עם העובדה שאם הוא לא טוב יש שוער בספסל שרק מחכה לדקות ולהזדמנות.

לטעמי, בדיוק בשביל רגעים כמו היום החתמנו את חיימוב...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מליקסון באמצע זה פיתרון מעולה נגד קבוצות נחותות שבאות להחנות אוטובוס ברחבה.
החכמה והדריבל שלו שוברים את השבלונה.

במשחקים כמו אתמול זה הימור גדול מדי.
אסור לשכוח שגם אוגו רחוק משיאו, כך שהיכולת להחזיק לבד את האמצע היא לא כמו בעבר.

עד שייכנס לכושר הוא יצטרך לקבל הרבה יותר עזרה מהובאן ומהקשר השלישי.

הייתי שוקל לעלות עם וובה ואוגו באמצע כשהובאן לפניהם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: ברגע שהחתמת את חיימוב התמונה השתנתה. עמדת השוער הפכה להיות בדיוק כמו שאר העמדות, מי שבכושר טוב יותר ישחק ומי שלא יישאר בספסל.
מי שמחפש שוער אחד שישחק עם ביטחון ושיצור תיאום קבוע עם ההגנה, לא מחתים בקיץ את חיימוב.
בגלל שאנחנו בפתיחת העונה, אז השינוי יכול לעבור אפילו חלק יותר כי אם חיימוב יהיה טוב הוא יכול ליצור שיתוף פעולה עם מיגל ויתר שחקני ההגנה.

אסור גם לשכוח שאנחנו בליגת האלופות במשחק אחד על כל הקופה. משחק אחד שיכול להיות שווה מיליונים. אין לנו אפשרות להקריב את המשחק רק כדי שהאגו של גורש לא יפגע.
הוא בחור גדול, הוא יצטרך להתמודד עם העובדה שאם הוא לא טוב יש שוער בספסל שרק מחכה לדקות ולהזדמנות.

לא בצורה הזו. לא אחרי משחק אחד לא טוב. זה לא עובד ככה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: ברגע שהחתמת את חיימוב התמונה השתנתה. עמדת השוער הפכה להיות בדיוק כמו שאר העמדות, מי שבכושר טוב יותר ישחק ומי שלא יישאר בספסל.

1. זה לא מנג'ר. אפילו שם כבר יש שיקולים שהם מעבר לתפוקה מקצועית פר משחק.

2. דווקא במשחק על כל הקופה אתה רוצה להעלות שוער חדש שמעולם לא פתח בהרכב?

בכלל, הנטייה של אנשים כאן לשרוף שחקנים אחרי משחק אחד בינוני לא מובנת לי.
פאקינג משחק ראשון של העונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אל תתפס בקטנות. מה שאמר בגדול נכון מאוד, המחשבה שמה שהיה טוב לליגה מספיק לאירופה שגוי מיסודו
בגדול אני חושב שאתה טיפה מחמיר.
זה נכון שיש לנו בעיה במגינים,אבל להתחיל ולהעמיס על קבוצה עוד ועוד שחקנים בשלב הזה אני לא חושב שזה כזה בריא.
הפועל בש בסגל הנוכחי שלה צריכה לעבור את שריף.
ואם היא תעבור אז אולי אפשר להתחיל להחליף דיסקט.
גם אלונה וגם ברק מבינים שיש להם שם בעיה אבל אף אחד לא מוכן להתחיל להוציא כספים ולגרום לעומס מיותר כל עוד לא הבטחנו לפחות עוד 2 סיבובים באירופה,לא משנה מה המפעל.
אני אומר לך בתחושה שלי שאלונה רק מחכה לעבור את הסיבוב הזה ואז האצבע על ההדק תהיה קלה יותר גם בכאילו שהיא וברק חושבים לשחרר.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

ForeverRed כתב: 1. זה לא מנג'ר. אפילו שם כבר יש שיקולים שהם מעבר לתפוקה מקצועית פר משחק.

2. דווקא במשחק על כל הקופה אתה רוצה להעלות שוער חדש שמעולם לא פתח בהרכב?

בכלל, הנטייה של אנשים כאן לשרוף שחקנים אחרי משחק אחד בינוני לא מובנת לי.
פאקינג משחק ראשון של העונה.
אם נשפוט לפי המשחק אתמול צריך לזרוק חצי סגל שחקנים וצוות אימון,
יש לנו קבוצה מספיק טובה לעשות שינויים ולעבור שלב אם לא נעבור זה יהיה כישלון ענק

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: בגדול אני חושב שאתה טיפה מחמיר.
זה נכון שיש לנו בעיה במגינים,אבל להתחיל ולהעמיס על קבוצה עוד ועוד שחקנים בשלב הזה אני לא חושב שזה כזה בריא.
הפועל בש בסגל הנוכחי שלה צריכה לעבור את שריף.
ואם היא תעבור אז אולי אפשר להתחיל להחליף דיסקט.
גם אלונה וגם ברק מבינים שיש להם שם בעיה אבל אף אחד לא מוכן להתחיל להוציא כספים ולגרום לעומס מיותר כל עוד לא הבטחנו לפחות עוד 2 סיבובים באירופה,לא משנה מה המפעל.
אני אומר לך בתחושה שלי שאלונה רק מחכה לעבור את הסיבוב הזה ואז האצבע על ההדק תהיה קלה יותר גם בכאילו שהיא וברק חושבים לשחרר.
לא אחשלי, לא מחמיר.

סבבה, הפועל באר שבע בסגלה הנוכחי צריכה לעבור את שריף, מסכים.

אבל ויש אבל ענק, יש נקודות שאתה מוכרח לזהות מבעוד מועד ולתקוף אותן בזמן.

לא מדבר על עמדת הבלם, למרות שידעו שצדק לא ישחק, מבין שחיכו לשחקן המתאים. נקסט.

חדי העין ראו בבירור שחסר חלוץ. אני התלבטתי מאוד אם חסר, אבל חסר. יש לנו חצאי חלוצים בשפע, אף אחד לא שלם.

לא היה צריך להיות גאון הדור כדי לשים לב לנחיתות הפיזית באגפים, אחד מהאספקטים הכי חשובים בכדורגל המודרני. מלבד טוני, כל רביעיית האגף שלנו צנומה ונמוכה.

לא מדבר כבר על המגנים והנחיתות ההתקפית, נטו דפנסיבית, לא לרמה.

אז אפשר לבוא ולהגיד, "מה ששבור לא צריך לתקן" ואפשר להתכונן מראש לסיטואציה ולהבין שאם אירופה היא מטרה נעלה, צריך להתכונן אליה בהתאם.

הוספתי משהו בעריכה:

זה השלב הכי קריטי במפעל. זה להיות או לא להיות. היה רצוי להגיע אליו הפאזה אחרת. אבל אין מקום להתלונן, זה מה יש ועם זה ננצח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: לא אחשלי, לא מחמיר.

סבבה, הפועל באר שבע בסגלה הנוכחי צריכה לעבור את שריף, מסכים.

אבל ויש אבל ענק, יש נקודות שאתה מוכרח לזהות מבעוד מועד ולתקוף אותן בזמן.

לא מדבר על עמדת הבלם, למרות שידעו שצדק לא ישחק, מבין שחיכו לשחקן המתאים. נקסט.

חדי העין ראו בבירור שחסר חלוץ. אני התלבטתי מאוד אם חסר, אבל חסר. יש לנו חצאי חלוצים בשפע, אף אחד לא שלם.

לא היה צריך להיות גאון הדור כדי לשים לב לנחיתות הפיזית באגפים, אחד מהאספקטים הכי חשובים בכדורגל המודרני. מלבד טוני, כל רביעיית האגף שלנו צנומה ונמוכה.

לא מדבר כבר על המגנים והנחיתות ההתקפית, נטו דפנסיבית, לא לרמה.

אז אפשר לבוא ולהגיד, "מה ששבור לא צריך לתקן" ואפשר להתכונן מראש לסיטואציה ולהבין שאם אירופה היא מטרה נעלה, צריך להתכונן אליה בהתאם.

הוספתי משהו בעריכה:

זה השלב הכי קריטי במפעל. זה להיות או לא להיות. היה רצוי להגיע אליו הפאזה אחרת. אבל אין מקום להתלונן, זה מה יש ועם זה ננצח
הכל בסוף זה פונקציה של כסף מגובה בסדרי עדיפויות.
אני לא שמעתי פעם אחת שרוצים להביא מגן.
דהיינו זה בכלל לא היה בסדר עדיפויות.
בלם הביאו,שיחק לא שיחק זה עניין של ברק.
חלוץ,הגישה בגדול של המועדון היא נכונה.
אם כבר הבאת חלוץ זה צריך להיות משהו הרבה מעבר למה שיש לך.
והרבה מעבר אומר הרבה יותר כסף.
קח את מכבי שתרים אחרי חלוצים כבר חודש ומוכנים לשלם ערימות,עדיין לא הצליחו.
ככל שאתה מכוון גבוה יותר ברכש אתה תתקשה למצוא.
תוסיף לכל זה את היורו ששיתק את השוק וזאת הבעיה.
גם אני לו הייתי אלונה הייתי מחכה לראות מה קורה אחרי השלב הראשון ואז הייתי מעלה גז.
שאתה עובר סיבוב ומקבל עוד כסף ויש לך עוד משחקים (במקרה הזה לפחות ארבעה) באירופה יותר קל לך לקבל החלטה לסגור.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: הכל בסוף זה פונקציה של כסף מגובה בסדרי עדיפויות.
אני לא שמעתי פעם אחת שרוצים להביא מגן.
דהיינו זה בכלל לא היה בסדר עדיפויות.
בלם הביאו,שיחק לא שיחק זה עניין של ברק.
חלוץ,הגישה בגדול של המועדון היא נכונה.
אם כבר הבאת חלוץ זה צריך להיות משהו הרבה מעבר למה שיש לך.
והרבה מעבר אומר הרבה יותר כסף.
קח את מכבי שתרים אחרי חלוצים כבר חודש ומוכנים לשלם ערימות,עדיין לא הצליחו.
ככל שאתה מכוון גבוה יותר ברכש אתה תתקשה למצוא.
תוסיף לכל זה את היורו ששיתק את השוק וזאת הבעיה.
גם אני לו הייתי אלונה הייתי מחכה לראות מה קורה אחרי השלב הראשון ואז הייתי מעלה גז.
שאתה עובר סיבוב ומקבל עוד כסף ויש לך עוד משחקים (במקרה הזה לפחות ארבעה) באירופה יותר קל לך לקבל החלטה לסגור.
אנחנו לא חושבים אחרת, אני רק טוען שהמחשבה להשתדרג אם עוברים סיבוב היא לא נכונה. לפעמים נופלים בסיבוב הראשון בדיוק בדברים הללו.

לגבי המגנים, זו שגיאה בפני עצמה לטעמי, אבל אפשר לחשוב גם אחרת

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אני לא מבין מה אתם מתלהבים מחיימוב.
הבחור אחרי פציעה ארוכה בעונה שעברה וגורש לא נופל ממנו אם לא יותר טוב.
לכל אחד מהם יש את החסרונות שלו. תוציאו את גורש ואז חיימוב יתן משחק לא טוב ומה אז?
אז נכון גורש היה קצת מהוסס אתמול אבל שני הגולים לא בהכרח שלו.
אין מצב בחיים ששחקן בועט מ-30 מטרים ויש לו כל כך הרבה זמן לכוון ולבעוט בלי שייצאו עליו.
כל אחד ביציע שראה את הזמן שהיה לו לבעוט הבין שזה הזוי ולא הגיוני שאף אחד לא יוצא עליו.

בגול הראשון יש לו חלק לדעתי אבל רוב האשמה על בן ביטון, יש לך המון זמן לראות שהכדור עובר את כל ההגנה ומגיע לצד שלך,
תעמוד נכון תמקם את עצמך כמו שצריך. גם גורש יכל לעשות יותר וזו הבעיה המרכזית שלו במשחק גובה, הוא פשוט מפחד לצאת הרבה פעמים ונותן לשחקני ההתקפה לשלוט לו ברחבה.
צא תאגרף הרחבה שלך יש לך ידיים וגם בלי הידיים אתה אולי הכי גבוה על המגרש.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ran כתב:אני לא מבין מה אתם מתלהבים מחיימוב.
הבחור אחרי פציעה ארוכה בעונה שעברה וגורש לא נופל ממנו אם לא יותר טוב.
לכל אחד מהם יש את החסרונות שלו. תוציאו את גורש ואז חיימוב יתן משחק לא טוב ומה אז?
אז נכון גורש היה קצת מהוסס אתמול אבל שני הגולים לא בהכרח שלו.
אין מצב בחיים ששחקן בועט מ-30 מטרים ויש לו כל כך הרבה זמן לכוון ולבעוט בלי שייצאו עליו.
כל אחד ביציע שראה את הזמן שהיה לו לבעוט הבין שזה הזוי ולא הגיוני שאף אחד לא יוצא עליו.

בגול הראשון יש לו חלק לדעתי אבל רוב האשמה על בן ביטון, יש לך המון זמן לראות שהכדור עובר את כל ההגנה ומגיע לצד שלך,
תעמוד נכון תמקם את עצמך כמו שצריך. גם גורש יכל לעשות יותר וזו הבעיה המרכזית שלו במשחק גובה, הוא פשוט מפחד לצאת הרבה פעמים ונותן לשחקני ההתקפה לשלוט לו ברחבה.
צא תאגרף הרחבה שלך יש לך ידיים וגם בלי הידיים אתה אולי הכי גבוה על המגרש.
לגורש יש חלק גדול בשערים שספגנו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב: לגורש יש חלק גדול בשערים שספגנו
נו ו..
יש שוער שלא תופס יום לא טוב?
הבעיה העיקרית היא שעכשיו אתם יודעים שחיימוב על הספסל,כל טעות של גורש תעלה באיזה הוווו של הקהל וככה מתחילים לאבד בטחון.

שלח תגובה