המשחק חייב להיות בערוץ פתוח כל עוד יש קונים זלכויות השידור, מה שיקרה בוודאות כי זה משחק שמעורר עניין לא רק אצלנו. מעריך שערץ הספורט יעשה את מיטב המאמצים לקחת על עצמו את השידור. ערוץ 20 נכנסו חזק לקטע וישדרו את משחק החוץ של מכבי בחמישי, מקווה שהם לא ישדרו את המשחק הזה.
red and white כתב:
שום דבר. להעיף אותו אבל רק לאירופה
שיעזוב לאן שיירצה, לא יקדם שום קבוצה בכירה בארץ.
פותח עם שבתאי במקום בוזי על מנת לנסות יותר לשלוט בקצב המשחק ולהרגיע אותו ווקאמה ומליקסון בצדדים.
בן שהר במקום אליה המהירות שלו והתנועה ללא כדור יכולים לעשות את ההבדל.
ההתלבטות הגדולה תהיה בין שבתאי לראדי .
ראדי מאוד מפוזר לאחרונה. ראדי פחות פיזי , ונמוך קומה , אבל ראדי נתן לנו את המשחקים הטובים ביותר שלנו שהוא בשלישיה , ראדי עם נסיון הרבה יותר גדול.
מה עדיף?
yakar כתב:ההתלבטות הגדולה תהיה בין שבתאי לראדי .
ראדי מאוד מפוזר לאחרונה. ראדי פחות פיזי , ונמוך קומה , אבל ראדי נתן לנו את המשחקים הטובים ביותר שלנו שהוא בשלישיה , ראדי עם נסיון הרבה יותר גדול.
מה עדיף?
וראדי תמיד יכול לתת הברקה כמו הצ'יפ שהביא היום לברדה.
התלבטות לא קלה, גם בראון במשוואה. פיטבול במרכז המגרש שעושה הרבה עבודה שחורה ובעיטה טובה מרחוק. ישחרר גם את הובאן לעלות כשיהיו הזדמנויות יותר מאשר ראדי/שבתאי.
נותן לויטור לפתוח.
ע"פ הנתונים יש לו משחק ראש מעולה וזה משהו שמאוד חסר.
שלושה שבועות זה לא אידיאלי, אך סומך עליו שיש לו מספיק איכויות כדי להשתלב במהירות (וזה לא שהרף שהציבו היום היה גבוה..).
מה עדיף?
ראדי. יחד עם הובאן ואוגו אחלה שלישית מרכז שדה למשחק כזה.
אם ויטור לא עולה לשחק אין מצב שעולים שלב.
צמד הבלמים הזה אולי מתאים לליגה, באירופה זה סיפור אחר.
3 קשרים באמצע חובה,3 בהתקפה שאני הייתי הולך על מליקסון,וואקמה ושהר.
מה עדיף?
שקלתי ברצינות לטוס, אבל בגלל המחיר, היעד, והכאב ראש הבירוקרטי של היעד ויתרתי.
אם בעה נעפיל אני כנראה באמת אטוס לגומלין, אין יותר מדי מדינות כמו מולדובה בשלבים האלה.
ואם יש פה במקרה מולדבים שנעלבו, אני חצי מולדבי בעצמי (:
גורש ביטון ויטור טאהה דוידזאדה אוגו שבתאי הובאן מליקסון וואקמה שהר
אוגו ושבתאי באמצע צריכים את שבתאי שילחץ יותר ויחלץ יותר כדורים , הובאן יותר קדימה מליקסון ווואקמה באגפים ושהר חוד
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
אני רוצה נסיון על המגרש! אנחנו באמת נופלים בזה כל פעם מחדש וזה לא קלישאה.
עם כל האהבה ללואי הוא בפאניקה במשחק שלו וזה לא מתאים לרמה הזאת באירופה.
גם סוארס היה חלש מאוד היום אבל אני מאמין שהוא יעלה את הרמה עם ויטור ביחד.
רוצה את ויטור על המגרש, את ראדי, את ברדה, את כל מי שיש לו נסיון, ובבקשה ברק תעשה מצווה בלי בוזגלו, הוא ככה קרוב להמאיס אותו על הקהל.
גורש
דודזאדה, ויטור, סוארס, ביטון (אוחיון לא מהיר ישברו אותו)
הובאן, אוגו, ראדי
מליקסון, ברדה,טוני
טוני, אוגו, מליקסון והובאן תענוג!
באמת אולי מהיחידים שהרגישו לי ברמה לאירופה.
היו גם לברדה רגעים שהטריד מאוד את ההגנה, אבל פיזית קשה לו איתם.
בכל זאת פותח איתו. לא יודע אם שמעתם אבל אחרי הנפילה של מליקסון ברחבה הוא הלך לשופט ואמר לו: "לא בושה לשרוק 3 מ-3"
אחרי כמה דק' השופט שרק פנדל נוסף, זה נסיון וזה מה שאנחנו חייבים על המגרש בגומלין.